Scudo Sports

Dealextreme km saati siparişim geldi.

@yilmaz kaynak

20 günde geliyor ortalama benimki tam 20 günde geldi bu gün de sipariş ettiğim eldivenler geldi onlar da 17 günde geldi tedarik edilme süresine göre değişiyor sanırım dx deki track order kısmından bakabilirmisiniz kargoya verilmiştir gümrüktedir yada tr ye girmiştir en geç 4-5 gün içinde elinize ulaşır

bu gün motosikletli bir arkadaşımı gördüm hızını sordum 40 dedi bende 41 küsürle gidiyordum yani aletin hız ölçme sisteminde de sorun yok mesafe ölçme olayında da sorun yok sadece ani yavaşlama ve hızlanmalarda bir gecikme olabiliyor bir de yapışkanlı bantları sağlam değil her an çıkıp gidecek gibi kablo çok ince ama diğer aletlerde de fazla kalın olduğunu sanmıyorum aletten memnunum bu fiyata alınabilecek en iyi ürün fazla para vermeyeyim ama aldığım alet işimi görsün diyenlere şiddetle tavsiye ederim şuan 100 km ye ulaştık bir sıkıntı yok inşallah daha uzun yıllar kullanacaz (kablosu kopmazsa tabi :D)

Scudo
@mesut emin yarıcı

Mesut bir tane nokta! koysan dediklerini çözeceğim ama :/

Bende bu saatin wirelessından sipariş ettim ama gelmesini bekleyemedim. Pronun km saatini aldım:) Bunuda deneyip bi arkadaşıma hediye etmeyi planlıyorm:)

sigma 506 modeli var eski model ama onu tavsiye ederim fiyatı yaklaşık 18 lira civarı (yurtdışı) bu km saatinden bende denemek için alacaktım lakin pek güvenememiştim ...

Dar gelirliler için mükemmel bi alet :D bu fiyata alınabilecek en iyi cihaz. Milimetrik hatalar olabiliyor hata çok ciddi boyutlarda değil yarın 1 m deki hata payını ölçeceğim % 5 den az ise sorun yok :D

Düzeltme: sensörle mıknatıs birbirlerine çok yakın olması gerekiyor arada kıl kadar bir mesafe olmalı yoksa sensör görmüyor mıknatısı

bunun aynısını wireless olanı var alsam mı bende 1 tane

Merhaba arkadaşlar,
bu km saatinin benzerini ya da aynısını (ayrıyeten arka far da lazım) İstanbul'da bulabileceğim dükkanlar nerelerdedir? Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim (avrupa yakası tercihimdir). Gelecek hafta 2-3 günlüğüne İstanbul'a gideceğim, o bakımdan gitmişken bu tip ürünleri ucuza bulabileceğim yerleri önceden buradan sormak istedim. Facebooktaki bisiklet grubunda aynı soruyu sordum bir arkadaş sağolsun Bakırköy'de titanic hotelle carousel arasında metin bisikleti taviye etti, ama ürünlerin gayet kaliteli olduğunu da yazmış, yani çok kaliteli ürünler olmasına gerek yok. O yüzden buraya yazıp sormak istedim. teşekkür ederim. Sağlıcakla kalınız...

aynısını deal extremeden başka yerde bulamazsın bulursan da onlar da dealextremeden almışlardır ve fiyatlar bu kadar uygun olmayabilir :D

• Beğen
Tepkiler: Tuğrul Tomba
ben ebaydan 2 sene evvel 3.5$ almıştım, bir arızası olmadı, 6000 küsür km yol yaptım. bu saatin wifi olanını almayın cep telefonundan baz istasyonlarından falan etkilendiğini söylüyordu kullananlar. kablolu olanda sıkıntı yok

@özcan parlakoğlu

Assize as1000 wirelles km saati kullanıyorum normalde hiç bir sorun yok su geçirmiyor darbelere dayanıklı(30km ile giderken km saatinin ekranını düşürdüm çizik bile yok)ama bir ara baz istasyonun altında dinlenmek için durmuştum km saati 55-80 arasında gidip gelmeye başladı ordan uzaklaşınca düzeldi :D

Km saati bu gün bilinmeyen bir nedenden dolayı sıfırlandı. ofiste km saatini masanın üzerine koydum ya biri tuttu pilini çıkarttı(ofiste 20 kişiyiz) yada cebimde pili çıktı veya başka birşey oldu 400 km yi aşmıştım ama sadece km değil bütün bilgiler sıfırlanmış hız süre mesafe hiç birşey yok :D

merhabalar bende bir tane dealextreme sitesinden ön far siparişi verdim 22 gün önce ama hala elime ulaşmadı napabilirim acaba yardımcı olabilcek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Order tracking bölümünden sipariş durumuna bakın. Eğer hala tedarik yada paketleme aşamasındaysa yöneticilere mesaj atıp yardım isteyebilirsiniz yada iptal edebilirsiniz eğer kargoda ise beklemek dışında yapılabilecek birşey yok ptt ye sorabilirsiniz ama 1 aya kadar beklemek normal diye biliyorum netice de çinden geliyor

• Beğen
Tepkiler: mehmet karabaş
bende wireless olanini almistim.normalde iyi calisiyoda durunca bakiyorum max hiza 90km yapmisim :D

Ben de dealextreme'den 50 dolarlık bir alışveriş yaptım bakalım ne zaman gelecek? :)

bende deal extremden km saati aldım fakat çalıştıramadım.montaj da sorun var heralde.birde e bay de sigma lar var 10$ gibi bir fiyata satıcı çinde .orjinalmidir acaba?

Geri