Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon atölyesini deneyen oldu mu?

kubilayt

Üye
Tepki
69
İsim
kubilay
Bisiklet
b'Twin
2 senedir kullandığım rockrider bisikletim var, bir süredir büyük dişlisi 1. vitesten 2. vitese geçmiyordu. kendim düzelteyim derken -ne diye böyle bir şeye kalkıştım bilmiyorum, ayar işleri hakkında hiç tecrübem yoktu- muhtemelen çok saçma bir şey yaptım ve yolda zincir kırıldı. tamire götürdüm, zinciri yapmış ama vites yine aynı şekilde 2.'ye geçmiyor. önceden 3'e geçirip oradan 2'ye indirirdim bu sefer o bile olmuyor. adama tekrar götürdüm, sorun olduğuna ikna edemedim. küçükçekmece'de 3 yere gittim hepsi başka şey söyledi, güven vermedi. çok da anlamadığım için gereksiz yere para isteyecekler gibi geldi.

her neyse decathlon'da bir köşede tamir bölümü var. götürsem orada halledebilirler mi, daha önce deneyimleyen oldu mu; ya da küçükçekmece'de güvenilir/işinin ehli bir yer önerecek var mı?

Scudo
Decathlon sadece kendi ürünlerini tamir ediyor diye biliyorum.

• Beğen
Tepkiler: kubilayt
@Zen.eren haklısınız. Onu kaçırmışım. Öyleyse ücreti mukabili bakar ve işinin ehli elemansa halletmeden göndermez diyorum.

hallederler, decathlon kendi markası dışında başka bisikletlere de bakıyor atölyede, bir yıl önce gittiğimde öyleydi şimdi değişen birşey olmadıysa. rr 8.1'i yeni aldığımda 1 ay sonra jant akord ayarı için getirmiştim ama yapamamışlardı sonra darbe aldı mı diye sordular oysa ki kaldırımdan bile narince iniyordum. sonra başka bir bisikletçiye götürdüm

@olympos decathlona salcano bisikletimin disk frenlerini baktırmaya götürdüğümde sadece kendi markaları ile ilgilendiklerini söylemişlerdi.

İstanbul Brandium'da ki decathlon'a kron marka bisikletimi götürdüm, parça aldım, taktilar. Tamir işlemlerini yaptıklarını söylediler bana. Bilginiz olsun

• Beğen
üstte bahsettiğim problemden dolayı bisikleti marmara forum'daki decathlon'a götürdüm. arkadaşlar işten anlıyor gibi göründüler gözüme, arka aktarıcı yamulmuş değişmesi gerekiyor dediler. bu arada tamir bekleyen 10'dan fazla bisiklet olduğu için bir haftadan fazla sürebilir. götürmeyi düşünen varsa aklında bulunsun diye eklemiş olayım.

Brandium Ataşehir şubesini denemediyseniz mutlaka öneririm. Anadolu yakasında tek güvendiğim yer. Şu ana kadar 1-2 pürüz haricinde hiç bir sıkıntım olmadı. Kendilerinie buradan da teşekkür ediyorum ayrıca. Bu arada tek kötü yanı 1 hafta gibi bir sürede teslim ediyorlar bisikletinizi.
Yol ve dağ bisikletimimin akordundan göbeğine kadar her bakımını brandiumdaki şubede yaptırıyorum merter ve bayrampaşadan hiç memnun kalmasamda ataşehirin teknik desteği cok iyi

• Beğen
Geri