Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon bisiklet bakımı

Ben gittim zinciri temizledi yağladı , bisikleti temizledi.Çalışan arkadaşta eskiden bisikletforuma üyeymiş sohbet falan ettik iyiydi başakşehir decathlon
 
Scudo
Ben 2014 yılında Fit 5 yol bisikletimi götürmüştüm bu 6 aylık ücretsiz bakım olayı için. Vitesini frenini ayarlamışlar (tam ayar değil), hepsi o. Halbuki ben asıl arka tekerin akord ayarı için götürmüştüm. Hiç dokunmamışlardı bile. Ben de hiç laf dalaşına girmedim, aldım bisikletimi çıktım. Bakırköy'deki Metin Bisiklet'e götürdüm, 40 liraya ön-arka akordumu yaptı verdi. Metin Bisiklet'e herkes sövüyor ama ben baya memnun kalmıştım.
 
Walla uzun süredir Decathlon'a gitmiyorum.. Ne hikmetse ürünlerini de beğenmez oldum.. Bu arada bisiklet departmanı acayip boşaldı ve işe yarar birşey kalmadı.. Hep giriş seviyesi ürünler.. Belki yeni başlasaydım ve para harcamak istemeseydim hala beni cezbedebilidi.. Ayrıca bakım ne durumda hiç bir fikrim yok.. Genelde elemanlar yoğun mu oluyor nedir, yerlerinde bulamıyorsun pek. Benim yeni favorim Delta bisiklet ve orada artık yakın olduğum bir eleman.. Eli becerkli hızlı ve ne yaptığını iyi biliyor.. Zaten dedim ya belli bir seviyenin üstünde sürücü olduysanız Decathlon kesmez .. Ne ürün, ne bakım.. ! Tek tük üst seviye birşey denk getiriseniz, giyimi fena değil 700 seviyesi ve üstü..
 
Arkadaslar bu 6 aylik bakimda akort ayarlarini yapiyorlar mi? Merak ettim de bence akort ayari isin icine dahil degildir. 50-60 lira alacaklari bir is sonucta.
 
Arkadaşımın Rockrider 340 bisikletinin bakımını ilk 6 ay geçtiği için ücretsiz yapmayacaklarını söyleyen ve bisikleti aldığımızda bunu da belirtmeyen bir firma Decathlon. Bitmedi bir fiyasko daha açıklıyorum şimdi. Decathlon kart ile yapılan alışverişlerde 1 lira = 1 puan üzerinden puan kazanıldığını ve bu puanların belirli bir süre içinde harcanılması gerektiği harcanılmazsa silindiğini söylemediler! Ve puanlar puf oldu gitti. Arayıp sorduğumuzda ise puanları zamanında harcamanız gerekiyordu dediler. :)

Çok iyi değil mi ama?:harika:
 
@aranaankan
O çeklerin altında şu tarihe kadar geçerlidir diye yazar.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
  • Beğen
Tepkiler: Üye Adı
İndirimdeki üst seviye giyim ürünleri çok güzel. :) ara sıra şaşırtıyor. Bi ara birşey bulamaz olmuştum.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
@amoush00
Verilen bir çek yok sanal ortamda birikiyor puanlar efendim.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
@aranaankan
E-postanıza geliyor.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Arkadaşlar şimdi ben ikinci el btwin bisiklet alsam hiçbir belge istemeden bakım yaparlar mı?ayrıca ömür boyu kadro garantisi de geçerli olur mu?
 
@bi'relax

Belge istemeden bakım yaparlar sonuçta sevabina yapmıyorlar ücreti ile
Omur boyu kadro garanti Google sorun sonuçta garanti kapsamı neyi kapsar ne demek istiyor?
Bazı kadrolar cok çabuk çiziliyor boya deforme oluyor garanti boya dahil mi?
 
@bi'relax

Ömür boyu kadro garantisi için bisikletin alındığı decathlon kart ile alındıktan sonra 30 gün içinde sitesinden kayıt yaptırmak gerekiyo. Ayrıca bu garanti sadece kart sahibi için geçerliymiş.

Ağustos ayında ben de 2. el B'Twin aldım ama daha alınalı 15 gün olmuş, alırken faturasını ve satan kişinin Decathlon kartını da aldım ve ömür boyu garanti kaydını yaptırdım. 20 gün sonra da ben bisikleti fatura ve kart ile beraber başkasına sattım ama :)

Bisikletim katlanırdı ve sele borusu eğrilmiş, aşağı indiremiyodum, aldıktan 1 gün sonra gittim sele borusu ve seleyi reyondaki bisikletlerden birininkiyle sorgusuz sualsiz değiştirdiler. Gerçi Decathlon kartı isteseler o da yanımdaydı ama heralde yeni olduğu belli olduğundan istemediler. Teşekkür ettim çıktım :)
 
Klasik Decathlon. Buradan değil bisiklet, suluk bile alınmaz. (Eldiven, bere, giyim tarzı şeyler için bahsetmiyorum. Mekanik aksamlı veya teknolojik ürünler kastım.)
 
  • Beğen
Tepkiler: Anıl Erdoğan
Decathlondan bisiklet alınmaz....gerçi spor ile ilgili başka buyuk firmalar olsa bir daha asla adımımi bile atmam..her 2 kişiden birini müdürluk veren beş para etmez yerdir.
 
13.03.2018 saat 12 de kron xc1000 marka bisikletimi bakım ve tamire bıraktığım kuruluş 20.03.2018 de teslim edilecek ücret 59.99 tl ilaveler için arayacaklar onaylarsam yapacaklar

Teslim aldıktan sonra gerekli detayları veririm
 
@Sulemannis ciddimisin 7 gün, bisiklete ne yapacaklarmış ya. Arabayı bakıma götürüyorum yetkili servise 2 saatte veriyorlar. Bunlar ne yapıyormuş da 7 gün süre istiyorlar.
Arkadaşlar şahsi görüşüm decatlondan kıyafet ufak tefek aksesuarlar alınır ancak servis ve bakım için ideal yer olduğunu düşünmüyorum.
 
Yaklaşık 20 gün önce decatlondan b twin bisiklet aldım 3 gün kullandım bugün 4. Kullanisim ve rezalati tattik 1.vitese geçiş yapmıyor 2. Vites de iken 5 3.vites de iken 6 ya geçiyor saçma sapan şeyler yapiyor tavsiye etmiyorum yarın gidicem kafalarına aticam
 
@Emirates Vites ayarlarını yapmamış olabilir satışını yapan personel, fevri davranmadan önce götürüp olması gerektiği gibi ayarlarının yapılmasını talep edebilirsiniz. Ayrıca sıfır bisikletin belli bir süre kullanımından sonra fren, vites ve hatta akord ayarlarının bozulması kaçınılmaz.

Ayrıca hangi modelini satın aldınız, ne tür bir bisiklet detaylı bilgi verirmisiniz.
 
@Emirates Bu her bisiklette olabilecek bir sorun. Vites ayarı yapılması gerek.

Bence vites ayarı bozulmasını markanın kötülüğüne yoruyorsan sen hiç bisiklet falan kullanma mazallah ilerde Specialized alırsın da vites ayarı bozulur Specialized'i da karalarsın.
 
@Emirates ey güzel insan :) 0 km arabaların bile ilk bakımı ana bakım kadar önemlidir kaldı ki bisiklet bu sıfır alıyorsun. Her parça zamanla sana sende her parçaya adapte olucaksın. Nasıl ki sen doğru vite bulamayıp yoruluyor soluklanıyorsan o viteslerde yeni sana alışıyor senş tanıyor ve yavaş yavaş adapte oluyor. Bu arada ayarı kaçıyor zamanla o kaçan ayarı oturucak. Sen hele bi sür sür ki uyumunuz artsın ondan sonra ne sen soluklanmak için durursun nede o vites ayarlarını bozar :)
 
Geri