Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon Bisiklet GPS Cihazı - 900 BTWIN

Arkadaşlar bu gps bilgisayarı için xoss cadance ve speed sensörü uyumlumudur? Vanrysel 900 gps cihazını almaya karar kıldım ancak diğer markaların sensörleriyle uyumlumudur diye aklıma takıldı..
Ekran Alıntısı.PNG

Scudo
Teşekkür ederim Mustafa. Jack ile mail üzerinden mesajlaşıyoruz zaten. uygulamayı denemek için göndermişlerdi. Sorunları bildiriyorum kendisine. Mayıs ayının sonunda yeni cihazları BC107, kadans, hız sensörü ve kalp ritim sensörü lansmanı yapacaklaşmış. Banada deneme ve inceleme için bu cihazlardan gönderecek.
@olcay1978 bey merhaba. Coospobc200 cihazını bir süre önce sipariş vermiştim birkaç gün önce elime ulaştı . Gerçekten bahsettiğiniz gibi bir cihaz memnun kaldım. Ki almamda sizin yorumlarınızın etkisi büyüktü. Antremanı strava ya xoss ile yükledikten sonra stravada cihaz adını garmin diye çıkartıyor. Sizde de böyle mi düzeltebiliyor muyuz? Saygılar

@olcay1978 bey merhaba. Coospobc200 cihazını bir süre önce sipariş vermiştim birkaç gün önce elime ulaştı . Gerçekten bahsettiğiniz gibi bir cihaz memnun kaldım. Ki almamda sizin yorumlarınızın etkisi büyüktü. Antremanı strava ya xoss ile yükledikten sonra stravada cihaz adını garmin diye çıkartıyor. Sizde de böyle mi düzeltebiliyor muyuz? Saygılar
Cihazınız hayırlı olsun. Bende de strava da garmin diye çıkıyor. Uğraştım ama düzeltemedim. Düzeltebilirsem bilgi veririm.
Cihazınız hayırlı olsun. Bende de strava da garmin diye çıkıyor. Uğraştım ama düzeltemedim. Düzeltebilirsem bilgi veririm.
Bu arada Coosporide uygulamasını bu adresten fir.onecoder.com.cn/CoospoRide karekod okutarak indirebilirsin. BC200 cihazını bluetooth üzerinden upgrade edebilirsin. Coosporide uygulaması üzeriden strava ya antremanları henüz atamıyorsun. XOSS kullanmaya devam edebilirsin.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: İCelik
Kullanmaya devam edenler var mı?

GPS sorunu ve Strava aktarımı sorunları devam ediyor mu?

Cihaz benim gördüğüm kadarıyla ürün oylamalarında decathlon'un en kötü oy alan ürünlerinden, özellikle gps sorunu bayağı bir can sıkıcı galiba.

Eskiden btwin count 4 kullanmıștım, yine satılsa yine alırım. 🙃

Kullanmaya devam edenler var mı?

GPS sorunu ve Strava aktarımı sorunları devam ediyor mu?

3000 km’nin üzerinde kullanımım oldu şuan için sürüşe çıktığım arkadaşlarımın kullandığı ürünlerle kıyasladığımda veya strava verileriyle göze çarpan bir hata payı ile karşılaşmadım. Öncesinde bir alt model olan (yanılmıyorsam rc500 modeli) ürünü kullanıyordum. Pil ve bağlantı kopması gibi problemlerden iki kere değiştirmek zorunda kaldım. Tekrar problem yaşadığım süreçte BC900 modelini alma kararı verip aldım ve şimdilik bir pişmanlık duymuyorum.

İlk aldığım (Ocak civarında) zamanda senkronizasyon problemleri yaşadım. Mart civarından beri decathlon connect uygulaması ile aktarımı gerçekleştirdiğim zaman 1 dakikayı bulmadan strava aktarımını gerçekleştiriyor. Ancak connect uygulamasının daha gelişmesi gereken noktaları hala var.

BC900 için benim gördüğüm ve hata olduğunu düşündüğüm bir husus sürüş bitiminde aktarım yapılacaksa cihazı kapatıp açarak işlemi gerçekleştirmek gerekiyor. Yoksa bağlantı sırasında cihaz kapanıyor ve tekrar bağlanmak gerekiyor. Tekrar bağlantıdan sonra aktarımda problem olabiliyor. Bu problemi yaşayan var bilmiyorum ancak benim karşılaştığım ama çözümü basit olan bir problem olarak görüyorum. Sürüş sonrası aktarım yapacaksam kapat-aç yaparak problemin önüne geçebiliyorum. 150-160 km’lik turlarda connect uygulamasına aktarım biraz uzun sürebiliyor (5 dakika kadar sürdüğü oldu, ekran süresini kaçırıp ekran kapandığında da baştan almak gerekiyor) üst seviye ürünlerde bu süreç nasıl işlediğini bilmediğim için karşılaştıramayacağım ama bu problemin yazılımsal olarak bir çözümü üretilirse şimdilik amatör bir sürücü olarak tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor.

Bu cihaza decathlondaki nabız bandı bağlanıyormu

Nabız bandında ve BC900 da Ant+ desteği var mağazada kalenji ve btwin departmanında çalışan arkadaşlarımla konuştuğumda uyumlu oldukları bilgisini aldım. Test etme şansım olmadı ancak denemeyi çalıştığım mağazada teklif etmişti arkadaşlarım sıfır paket açmamak adına denemek istemedim.

3000 km’nin üzerinde kullanımım oldu şuan için sürüşe çıktığım arkadaşlarımın kullandığı ürünlerle kıyasladığımda veya strava verileriyle göze çarpan bir hata payı ile karşılaşmadım. Öncesinde bir alt model olan (yanılmıyorsam rc500 modeli) ürünü kullanıyordum. Pil ve bağlantı kopması gibi problemlerden iki kere değiştirmek zorunda kaldım. Tekrar problem yaşadığım süreçte BC900 modelini alma kararı verip aldım ve şimdilik bir pişmanlık duymuyorum.

İlk aldığım (Ocak civarında) zamanda senkronizasyon problemleri yaşadım. Mart civarından beri decathlon connect uygulaması ile aktarımı gerçekleştirdiğim zaman 1 dakikayı bulmadan strava aktarımını gerçekleştiriyor. Ancak connect uygulamasının daha gelişmesi gereken noktaları hala var.

BC900 için benim gördüğüm ve hata olduğunu düşündüğüm bir husus sürüş bitiminde aktarım yapılacaksa cihazı kapatıp açarak işlemi gerçekleştirmek gerekiyor. Yoksa bağlantı sırasında cihaz kapanıyor ve tekrar bağlanmak gerekiyor. Tekrar bağlantıdan sonra aktarımda problem olabiliyor. Bu problemi yaşayan var bilmiyorum ancak benim karşılaştığım ama çözümü basit olan bir problem olarak görüyorum. Sürüş sonrası aktarım yapacaksam kapat-aç yaparak problemin önüne geçebiliyorum. 150-160 km’lik turlarda connect uygulamasına aktarım biraz uzun sürebiliyor (5 dakika kadar sürdüğü oldu, ekran süresini kaçırıp ekran kapandığında da baştan almak gerekiyor) üst seviye ürünlerde bu süreç nasıl işlediğini bilmediğim için karşılaştıramayacağım ama bu problemin yazılımsal olarak bir çözümü üretilirse şimdilik amatör bir sürücü olarak tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor.
Detaylı yazınız için teşekkür ederim. Geçen hafta bu ürünün tam yarı fiyatına Cycplus aldım. Gelmesini bekliyorum.

Ben de ilk yol bilgisayarım olarak BC900 aldım bugün ve bir test turu attım. Kullanımı kolay, Strava'ya yükleme güzel çalışıyor. 30 dakikalık sürüşte pili %2 bitti. Şuradan görülebilir: (link)

İki sorun oldu şimdilik. Birincisi GPS ilk basladığında sinyal bulmada epey güçlük yaşadı. İkincisi de yolun bir kısmında GPS tamamen durdu. Strava linkinde Balgat - Anıtkabir arası düz bir çizgi var, o kısımda. Sinyal sorunları tekrar ederse biraz can sıkıcı olabilir gibi. Bakalım denemeye devam..

Ben de ilk yol bilgisayarım olarak BC900 aldım bugün ve bir test turu attım. Kullanımı kolay, Strava'ya yükleme güzel çalışıyor. 30 dakikalık sürüşte pili %2 bitti. Şuradan görülebilir: (link)

İki sorun oldu şimdilik. Birincisi GPS ilk basladığında sinyal bulmada epey güçlük yaşadı. İkincisi de yolun bir kısmında GPS tamamen durdu. Strava linkinde Balgat - Anıtkabir arası düz bir çizgi var, o kısımda. Sinyal sorunları tekrar ederse biraz can sıkıcı olabilir gibi. Bakalım denemeye devam..
Almadan önce iyi araştırdınız mı? Özellikle bu konuyu iyice okudunuz mu? Alıp iade eden olmuştu hatırladığım kadarıyla.

Cihazınızda problem olduğunu düşünmüyorum. Saatim de orada GPS sinyalini kaybediyor, telefonum da. Ankara'da yaşamanın ufak bedellerinden biri sanırım sadece :)

Cihazınızda problem olduğunu düşünmüyorum. Saatim de orada GPS sinyalini kaybediyor, telefonum da. Ankara'da yaşamanın ufak bedellerinden biri sanırım sadece :)
son 1 ya da 1.5 aydır. Balgat tamamı, çukurambar tamamı, Sayıştay - akay caddesi arası, telefonun bile gps i kopuyor. Magene hız sensörü aldım. artık harita yanlış olsada mesafe doğru oluyor en azından.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
son 1 ya da 1.5 aydır. Balgat tamamı, çukurambar tamamı, Sayıştay - akay caddesi arası, telefonun bile gps i kopuyor. Magene hız sensörü aldım. artık harita yanlış olsada mesafe doğru oluyor en azından.
Teşekkürler bilgi için. O zaman cihazın sorunu değil demek ki. Ben bu rotayı hep kullanıyorum, 6 ay önceye kadar falan telefonla kaydederdim Strava'ya ve sorun olmazdı. O yüzden bu cihaz GPS sorunu yaşayınca herhalde cihazın sorunu diye düşündüm.

Bugünkü turumu hem BC900 ile hem de telefonum ile kaydettim kıyas yapmak için.

Telefon: (link)
BC900: (link)

Telefonun kaydı çok daha detaylı. Birkaç yerde BC900 düz bir çizgi çekmiş, telefon detaylıca kaydetmiş. Bir de geçen bahsettiğimiz GPS sinyalinin kaybolduğu yerde telefon kayıt yapabilmiş, BC900 yapamamış. Demek ki cihazın sorunu.

Yine de fena değil bence, bu fiyat aralığında normal olabilir. Pil olarak BC900'un pili %9 bitti. Telefonun %30'a yakın.

Arkadaşlar ikinci elde BC900 km saati buldum 300 TL'ye anlaştık satıcıyla sizce nasıl bir saat. Bide birkaç soru sormak istiyorum:
1- En son atılan gönderideki kayıtlar arasında baya bı ortalama hız farkı var sizce nedendir
2-Ortalama pil ömrü ne kadar
3-Stravaya veri aktarma hızı nasıl

Arkadaşlar ikinci elde BC900 km saati buldum 300 TL'ye anlaştık satıcıyla sizce nasıl bir saat. Bide birkaç soru sormak istiyorum:
1- En son atılan gönderideki kayıtlar arasında baya bı ortalama hız farkı var sizce nedendir
2-Ortalama pil ömrü ne kadar
3-Stravaya veri aktarma hızı nasıl
Ürünü uzun süredir kullanıyorum ben fazla sapma görmedim. Gps de 12-15 saat civarı gidiyordu sanki, trainer da 2 haftadır kullanıyorum şarj ı bitmedi. Veri aktarımı bazen yavaş bazen hızlı antrenmanına da bağlı.
Fiyat bandında en iyi cihazlardan güzel fiyata bulmuşsun benim 2 eleştirim var.
1 ışık süreli
2 sensör bağlarken bazen nazlanıyor durdur başlat vs uğraşıyorum biraz.
Genel olarak memnunum ben.

Ürünü uzun süredir kullanıyorum ben fazla sapma görmedim. Gps de 12-15 saat civarı gidiyordu sanki, trainer da 2 haftadır kullanıyorum şarj ı bitmedi. Veri aktarımı bazen yavaş bazen hızlı antrenmanına da bağlı.
Fiyat bandında en iyi cihazlardan güzel fiyata bulmuşsun benim 2 eleştirim var.
1 ışık süreli
2 sensör bağlarken bazen nazlanıyor durdur başlat vs uğraşıyorum biraz.
Genel olarak memnunum ben.
Anladım teşekkürler 👍

Merhabalar...
Cycplus m2 aldım yaklaşık beş ay önce. Çok güzel ve GPS çok hızlı ve hatasız ölçüyor. Geçen hız ve kadans sensorlerini taktım ancak GPS devre dışı kaldı. Ben de çıkarttım ama GPS devreye girmiyor, eğim, yükseklik ve sıcaklık gibi fonksiyonlar çalışmıyor. Hızı ve mesafeyi ölçüyor ama diğerleri yok. Bilen bir kardeşim yardımcı olursa çok sevinirim. Yok eğer arizaysa değişim yaparım...

Geri