Scudo Sports

Decathlon Btwin bisikletleri nasıl oluyorda avrupa fiyatları üzerinden satabiliyor?

Hani bir tabir vardır ''Kendi yapar kendi satar'' diye...
Decathlon bir anlamda Btwin'in distribütörü. Dolayısıyla bayi karı fiyatın üzerine eklenmiyor. Bu yüzden fiyatı daha uygun oluyor.
Yalnız üst seviye bisikletleri getirmiyorlar:confused: Baskı yapmak lazım:)
Örneğin şu harika karbon bisiklet yok
http://i.imgur.com/5JfBzKe.jpg

Scudo
Çok güzelmiş gerçekten bu model :) Acaba şehir bisikleti modellerinde de karbon kullanıyorlar mı ?

hepimiz decathlona bastıralım valla bu bisikletler bi harika dostum :)

Fit 700 için görüşünüz nedir arkadaşlar? (link)

@Ersin savaş
Karbon bisiklete göre ağır bir bisiklet. Ama üzerindeki sete göre (yanlış bilmiyorsam 5800 var ve tümü 5800) fiyatı çok uygun.
"Karbona giriş" bisikleti olarak alınıp bir süre kullanılıp daha sonra "sadece" kadro değişimi ile gayet karlı bir alışveriş olabilir ;).

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
Avrupa'da satılan bir çok markada da distribütör ve bayi karı var ama Türkiye'de ki fiyatlardan çok daha ucuz satılıyor.
Bunun sebebi ticaret ahlakı.Bizde ticaret ahlakıyla karlılık arasında ters orantı var.

• Beğen
Konu 2014 oldugu icin basligi artik yaniltici nitelik tasiyor. Decathlon'un urun, fiyat ve hizmetlerinin Turkiye'de maalesef eski tadi yok. Bu konuda sitelerine de kafami toplayinca yorum yazmak istiyorum cunku bende biraktiklari izlenim ilgiyi gorunce fiyatlari yukselttikleri yonunde.

Mesela Triban 3'u makyajlayip cikardiklari Triban 500'e bakiyorum:
Turkiye'de 1660 TL ((link))
Fransa sitelerinde (decathlon.fr) 400 Euro yani 1150 TL ((link))

Yanlis hatirlamiyorsam Turkiye'ye girerken de 1370 TL gibi bir fiyattan girmisti. Grupset Triban 3'le ayni, kadro gene alu., masa gene celik vs vs.

Eski bir Triban 3 kullanicisi olarak giris seviyesinde yol bisikleti almak isteyen herkese Triban'i onerirdim ancak artik isler epey degisti.

@kubilayrd
Haklısınız Btwin de Türkiye fiyatlarını yükseltmiş. Geçen yıllar Türkiye fiyatlarıyla Avrupa fiyatları aynıydı.
Valla bisiklet alacak herkese iyi bi fiyat karşılaştırması öneririm. ''Madem pahalı satıyorsun, almıyorum.'' Bu kadar basit.

Az önce decathlon ile konuştum su an yalnizca 43 48 ve 51 beden varmış (ben 57 yim) ve artik başka boy da gelmeyecekmis :(

Öyle ise Triban3'ü 899 tl'ye alan son kişilerden biri olarak kendimi şanslı hissetmeliyim:cool::koptum:

@mfurkanasl ben alırken de online mağazada 57 kadro yoktu ben araştırmıştım. Samsun, Bodrum ve başka bir mağazada daha 57 kadro vardı. Ben Samsun'dan getirtmiştim. Bence bir araştırın.

İstanbul da bir tane varmis mesela ama teshir ürünü sanırım bende onu almak istemiyorum ama bi bakarım belki diğer şehirlerde vardır fakat asil sorun bir daha gelmeyecek demeleri istenen bir urunu niye getirmezler anlamiyorum

(link)

Yukarıdaki model haziran ortasına doğru gelecekmiş. Ama fiyat 3500 falan olacakmış. Ben Fit 700'e bakmaya gittim. 3599 TL. Açıkçası benim için zor bir fiyat:)
2 resim ekledim. Beğenen olursa diye.

Dosyalar

• IMG_1634[1].JPG
    IMG_1634[1].JPG
    148,5 KB · Okunma: 33
  • IMG_1632[1].JPG
    IMG_1632[1].JPG
    212,3 KB · Okunma: 35
triban 500'ü çelik maşa ile 899'a indirir satar en fazla, o da yaz sonu kış başında olur bence.

@erencaner
Triban 500 de maşa zaten hiten çelik maalesef..

turkiye de satilanlarin donanimlari daha dusuk oluyor, ozellikle ust gruplarda

decathlon'daki herşeye (sadece btwin markalı ürünlere değil, herşeye) 2 hafta önce %20 zam geldi dolar kurundanki fırlamadan dolayı. fiyatların fırlamasının sebebi budur.

@mfurkanasl

decathlon sitesine girip ürünü bulun ve bölge seçimi olacak harita üzerinden tek tek bakın mutlaka vardır çok satmayan mağazalarda. Olan mağazadanda satın alırsınız

• Beğen
@hüseyin ozan
decathlon un bu farkı işçi maaşlarından kastığını düşünüyorum. ingiltere de 1 elemana 1000sterlin maaş veriyorsa tr de 1000tl veriyo. arada 4.5 kat maaş farkı var. tr de sattığı ürünlerin uygun olmasına şaşırmamak gerek bence.

• Beğen
Tepkiler: sspl
Geri