Bence başarılı görmemeniz gereken şey decathlonun değil, devletin ekonomi politikası.Anlamadığım geçen hafta almayı planladıgım bu hafta aldığım km saat ve kadro çantasına ne oldu da zam yaptılar fiyat politikaları yönünden başarılı görmüyorum.
😀dolar geçen hafta 7.20leri devirdi o zaman olsa amenna bu hafta 6.8geriledi ben alacağım zaman zam niyeBence başarılı görmemeniz gereken şey decathlonun değil, devletin ekonomi politikası.
İşte bu duruma "piyasalardaki güvensizlik" denir. Böyle oynak bir piyasada firma karlılığına zarar gelmemesi için önlemini alıyor haklı olarak.😀dolar geçen hafta 7.20leri devirdi o zaman olsa amenna bu hafta 6.8geriledi ben alacağım zaman zam niye
Arkadaşlar 3-5 güne kadar aldınız aldınız. Fiyatlar düşmez boş yere beklemeyin. Hep böyle oldu. En ucuz BİM ayçiçek yağı 40 ları buldu. Varmı düşeceğinine inanan.
@Voltaire ben aldım 10 lira daha verip sarı geçe görüş olanı
Ben bir favori ürünlerime bakım ilave edilmiş mi üstlerine 😀Gözlük almaya niyetim vardı 50 TL idi, az önce baktım 60 olmuş şaşırmıştım ki foruma girdim bu konuyu gördüm 😊
Dolar 6 lira iken 1 doları 13 liradan hesaplayıp iç piyasaya böyle mal satıyordu.
(link)
bu da 100 tl idi
Haşortmanlar ne oldu ki acaba?