Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon fiyatlarının uçması

bu zamana kadar iyi dayandılar ve alacak olanın ne ihtiyacı varsa şimdiye kadar alması gerektiği kanaatindeyim. menşei yurtdışı olan ve f/p seviyesinde tüm spor dalları için hizmet vermeye çalışan bi firma haliyle tüm ürünler euro bazında TR sınırına ve mağazalara giriş yapıyor. mevzunun tabiki asgari ücret zammıyla yakından uzaktan alakası yok 100tl zam yapılmış olsaydı da aynı oranda fiyat artışı yapılırdı. çok değil 2 ay önce 9-10 seviyesinde gezen kur bugün neredeyse 18tl olmuş ve %100e civarında artış göstermişse %40 seviyesinde bir zam söylemek istemiyorum ama "az bile"...
arkadaşın dediği gibi fiyatlar uçmuyor biz batmıyoruz, battık. ekonomimiz uçuyor de denebilir. tüm dünya bu uçuşu kıskanıyo olsa gerek...

Scudo
Sanki asgari ücretin artmasını bekliyorlarmış. Asgari ücretli bisiklete binmesin,koşmasın,kamp yapmasın dercesine alacağım ayakkabı 720 tl, kask 400 tl, termos 260 tl, koşu çantası 360 tl, 2x11 zincir baklası 160 tl . Keşkelerim hep çoğaldı. Yarın sabaha yine başka zamla uyanacağız.
Haklısınız ama asgari ücretin açıklanmasını bekleyen tek onlar değil. Aylar rdır baskılanan reel enflasyon oranının ipi bırakılacak şimdi. Ne de olsa 1 sene boyunca asgari ücretliye verilecek paranın belirlenmesi ve emekli maaşları emsal enflasyon oranları tespiti yapıldı artık. Şimdi seyreyleyin şenliği. Misal Doğalgaza tüketiciye direkt %50-70 arası zam yapılacak, benzine yapılanları unutturacak zamlar kapıda, klasik taktik. Dediğim gibi maaşlar belirlen ta artık tamam gerçek zamları yapabiliriz kafasını göreceğiz ocak ayına kadar. Maalesef hal böyleyken olan hep vatandaşa oluyor.

Aklıma gelmişken şuraya bırakıvereyim,

konyada son 2 adet van rysel içlik kalmış daha önce 45 tl olanını almıştım. bi türlü gidemedim almaya 100 tl olunca gider alırım galiba.

konyada son 2 adet van rysel içlik kalmış daha önce 45 tl olanını almıştım. bi türlü gidemedim almaya 100 tl olunca gider alırım galiba.
Ürün, beden vs belli ise internetten söyleyin bence. Zaman kaybetmeden. Stok da varsa.

Ürün, beden vs belli ise internetten söyleyin bence. Zaman kaybetmeden. Stok da varsa.
ya daha önce rezerve yaptırmıştım rezerve yapılamıyor üründe. bugün gidip almam lazım. gün içinde 100 tl görürsem çok üzülecem

ya daha önce rezerve yaptırmıştım rezerve yapılamıyor üründe. bugün gidip almam lazım. gün içinde 100 tl görürsem çok üzülecem
Yok rezerve değil direkt online satış ile demek istedim. Satın aldıktan sonra ister kargo ile yolluyorlar ister mağazadan alacağım deyip oradan alabiliyorsunuz. Yani en son öyleydi, değişti ise bilemem...

Arkadaş almıştı Roadr 500 kask 290 TL'ye. Bende düşünüyordum yakın zamanda. Nasip diyelim!😒

Senin yayayken bile takman lazım.Sakarlığın herkesin malumu.Niye riske ediyon.

Sabah kahvaltımı yaptıktan sonra okkalı bir kahve söyleyip televizyonda Bloomberg'i açtım, kendimce bir kaç ekonomi projeksiyonu hazırladıktan sonra boş bir kağıdı önüme alıp yapacağım alış verişin SWOT analizini çıkardım. Gelir-gider endex TEFE-TÜFE devam eden inşaat vs derken, alış veriş sitesini açtım, ödeme ekranına gelip kredi kartı bilgilerimi girdim ve son kesif bir bakış, dudağımda sinsi ve alaycı bir gülümsemeyle tıkladım sipariş ver tuşuna.
İşte böyle verdim Decathlon Futbol Tayt İçliği'nin siparişini 120 liraya.

Sabah kahvaltımı yaptıktan sonra okkalı bir kahve söyleyip televizyonda Bloomberg'i açtım, kendimce bir kaç ekonomi projeksiyonu hazırladıktan sonra boş bir kağıdı önüme alıp yapacağım alış verişin SWOT analizini çıkardım. Gelir-gider endex TEFE-TÜFE devam eden inşaat vs derken, alış veriş sitesini açtım, ödeme ekranına gelip kredi kartı bilgilerimi girdim ve son kesif bir bakış, dudağımda sinsi ve alaycı bir gülümsemeyle tıkladım sipariş ver tuşuna.
Keşke ekonominin başında siz olaydınız. En azından analiz, bişeyler yapıyonuz.Bizimkiler ise zar atıyo galiba.

Temmuzda 3400 tl'ye aldığım Rockrider ST530 modeli şu an 5000 tl civarında maalesef. Normalde Decathlon f/p ürünler sunuyor ama gelişen fiyat artışlarından nasibini aldı :(

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
Decathlone aslında bu zam haberini birkaç hafta öncesinden sızdırmıştı. Forumda da yazan arkadaşlar olmuştu.
Benim görüşüme göre bu yapılan zam sadece bir aperatif, ana yemek için Ocak ayını bekleyelim.

Ayrıca bu satırları Decathlone yetkilileri okuyorsa en azından bisiklet kategorisinde ürün yelpazesinin genişletilmesini istiyoruz.
En azından tekstil için bu yapılabilir. Tekstil alanında şu an ilk akla gelen tercih sebebisiniz.

Hayırlı olsun. Geçen ay 90 liraya aldım. Bisiklet içliği 120 idi, pahalı diye futbol içliği almıştım.

• Beğen
Tepkiler: Samet M.
Vallahi dechatlondan 5 sene önce aldığım malzemeler eskime belirtileri gösteriyor. Gerekirse yama, onarım filan yapip bir 5 sene daha kullanirim. İçlastikleri de çürüyene kadar kullanıyorum zaten. Alışveriş detoksu uyguluyorum kendime. Çok zorunlu degilse bisey almıyorum artık.

Sanki asgari ücretin artmasını bekliyorlarmış. Asgari ücretli bisiklete binmesin,koşmasın,kamp yapmasın dercesine alacağım ayakkabı 720 tl, kask 400 tl, termos 260 tl, koşu çantası 360 tl, 2x11 zincir baklası 160 tl . Keşkelerim hep çoğaldı. Yarın sabaha yine başka zamla uyanacağız.
Hayır haftalar öncesinde diğer decathlon başlığında zam geleceğini söylemiştim. Asgari ücretten önce departmanlara ayrı ayrı zamlar gelmeye başlamıştı. Quechua'ya yağmur gibi zam geldikten sonra ben 1 hafta izin aldım. Geldim ki bisiklete de zam gelmiş. 2x11 zinciri 200 liraya aldım mesela. Öncesinde sırt çantası, ayakkabılar, shoftshell vs. bir sürü ihtiyacımı aldım hemen decathlondan. Zaten artan kurdan sonra uzun bir süre zam gelmedi. Euro üzerinden satış yapılan bir kurumsal firmadan zam yapılmasını beklemekten doğal bir şey olamaz. Euro fırlamışken bu kadar uzun beklemeleri büyük fırsattı aslında. (!) Fırsat dediğim şey de hemen zam yapmamaları..

Windstopper yeleğim çok yıprandı,bu mevsimde değil ama geçiş mevsimlerinde çok rahat ettiriyor diye yenisini alayım diye gittim,180tl idi şuan 250 olmuş! almadım biliyorum çok kısa sürede 300 olacak ama yinede almayacağım! Bir şekilde idare edeceğim,250tl çok paramı değil tabiki ama belkide çok para! naylon parçası iki karış bir şeye 250 vermeyeceğim,İşte gözgöre göre fakirleştiğimizin canlı örneğini bu akşam yaşadım! Yazıklar olsun parayı vede dolayısıyla ekonomiyi yanlış yönetenlere! Avrupalı için neredeyse asgari ücretinin 200de biri olacak parayı ben rahatça harcayamıyorsam lanet olsun bu düzene!

Windstopper yeleğim çok yıprandı,bu mevsimde değil ama geçiş mevsimlerinde çok rahat ettiriyor diye yenisini alayım diye gittim,180tl idi şuan 250 olmuş! almadım biliyorum çok kısa sürede 300 olacak ama yinede almayacağım! Bir şekilde idare edeceğim,250tl çok paramı değil tabiki ama belkide çok para! naylon parçası iki karış bir şeye 250 vermeyeceğim,İşte gözgöre göre fakirleştiğimizin canlı örneğini bu akşam yaşadım! Yazıklar olsun parayı vede dolayısıyla ekonomiyi yanlış yönetenlere! Avrupalı için neredeyse asgari ücretinin 200de biri olacak parayı ben rahatça harcayamıyorsam lanet olsun bu düzene!
Ben bu ürünü kullanıyorum çok soğuklarda arkadan hava aldığı için üşütüyor ama mevsim geçişlerinde iş görür gibi. S beden kalmış ama sadece.
(link)

Bir şeye ihtiyacım varsa yokmuş gibi kendimi kandırıyorum. İkna olmadığımda da al bak, yarın daha zor alırsın diyorum. @Atasoy alışveriş detoksu demiş adına, çok güzel bir tabir. Zorla da olsa detoksa girdik, keşke daha önce öğrenseydim sadece ihtiyacım olanları almayı da elde kalanları eurolara, dolarlara yatırsaydım. 🥲 Bir kask almam lazım, decathlon fiyatları günden güne artıyor 🚀

Geri