Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon G-Eye 900 aksiyon kamerası

Scudo
@Aydin1983 bataryası değiştirilemiyor yani kullanıcı değiştiremiyor. Yeni nesil cep telefonları gibi düşün. Ama bu aksiyon kamerasında hiç hoş olmuyor. Değiştirilebilir olsa daha iyi olur. Go Prolar gibi. Rüzgar sesini hiç kesmiyor. Nadir de olsa takırtı tıkırtı yapıyor. Bütçemi ayarlayınca go pro alırım herhalde. bu kesmiyor.

@Mhmm@ Go-proyu at kenara Bence sana Garmin virb x olur :D

Not:Virb x kullanıcısıyım :D

• Muhteşem
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@Burak B. Cihaz çok güzelmiş güle güle kullan bu da ayrı bi merak aslında edge 830 da öyle bi bağlantı var ayarlarını kurcalarken gördüm direk cihazdan kamerayı kontrol edebiliyorsun ve senkronize oluyor videoya başladığından edge den verileri çekiyor süper bi şey...

drone için yatıracağım paraya bunlardan alabilirdim drone duruyor evde bakalım fırsat bulamıyorum bi türlü orası uçuşa yasak burda indirecek yer yok çok zahmetli bisikletle bi kaç gün gittim drone eğlenceli gerçektende ama çekim süresi çok kısa. bir de çok riskli Kırıkkaleye giderken kendimi öldürecektim neredeyse 😬 cihazı indirirken araba çarpacaktı, cihaza ters komut verdim daha acemiyim yani araba çarpsa cihaz ok gibi beni bulabilirdi😱🤣

@Mhmm@ Virb x kendi başına yetiyor, garmin edit ile herşeyi yapabiliyorsun. Bunny hopp yaparak kaç milisaniye havada kaldıgını dahi yazıyor :) Hız-kadans ve nabız sensorler virbxe bağlı. Virb x tanıtım videosunu izleyebilirsin :)

@Burak B. 1080p 30 fps gördüm sitesinde biraz düşük geldi çözünürlük sen ne dersin

@Mhmm@ slow-motion yapma hedefin yoksa 30fps yetiyor. Yüksek hızla yanından geçen araçların plakaları gorunuyor net :)

Youtubeye bunu yüklemişim :) Diğer videolar pcde duruyor, bi ara ediyleyip ekliyeyim evden işe vs

@Burak B. Yağhaneler 😁 genelde şirinyerden konağa dolmuşla giderken geçerdik.
İzmirde yaşarken bisiklete başlamadığıma yanıyorum şimdi boşa yaşamışız 😐 bisiklet için mükemmel rotalar var şehir güzel yahu :) tabi doğasından ve insanından bahsediyorum... 😁 Kentleşme sıkıntı İzmirde neyse konumuz bu değil 🤣

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
bu kameranın pilini nasıl değiştirebilirim? Yarım saat anca dayanıyor

bu kameranın pilini nasıl değiştirebilirim? Yarım saat anca dayanıyor
Decathlona götürün değiştirsinler ya da göndersinler değiştirebilen teknik servis değiştirsin siz bu işte ustayım derseniz sorunuz bu cihazın pilini nerden bulabilirim olurdu o zaman ben bilmem onu 👍

G Eye 900 cihazımın kafesinin tırnağı kırıldı. Decathlona götürsem ilgilenirler mi acaba. Neyseki youtube'de benim yokluğumu fark eden olmaz 🤣🥴

Tam da yarın çift Erciyes Tırmanışı yapacaktım Kayseri Erciyes Develi Erciyes Kayseri 😁

Geri