Ben de defalarca alışveriş yaptım hala da yapıyorum, müşteri memnuniyetinin bu derece önemesendiği, koşulsuz yerine getirildiği başka bir yer tanımadım diyebilirim. Sizin sorununuz da tatlıya bağlanmış, güzel olmuş.
Defalarca mağazadan birçok ürün aldım birçok alışveriş yaptım ve sıkıntı çıkmadı ama okuduklarıma göre de kargo ile yapılan alışverişlerimiz sıkıntılı olacak görünüyor
genellikle internet uzerinden yapilan alisverisler' magazanizdan degil decathlon sekerpinar deposundan kargoya verilmekdedir. bilgi olarak soyluyorum. aldiginiz kargo firmasindan verilis yerini bakarsaniz sekerpinar kargo subesi oldugunu ogrenirsiniz... kargo firmasi olarak da secim size aiet
buradan aldığım yelkenanat uçurtma sanırım kendinden sorunlu olduğu için rüzgarda silkelenip ipini kopardı ve daha sonra çakılıp arızalandı, onarım yapabilirler mi diye götürdüm. onarım yapamadıklarını söylediler. bir an hak arama mücadelesine gireceğim diye sevindim ama hevesim kursağımda kaldı. çünkü önerdikleri çözüm uçurtmayı iade alıp yenisini vermek oldu. m064 ayakkabı furyasından faydalanmak istedim. online aldığım ürünü evde 3-4 saat giydim ve arada kalleri taktım. daha sonra kalıbının dar olduğunu fark ettim ve taktığım kallerin izi duran ayakkabıyı hiçbir sorun yaşamadan büyük numarasıyla değiştirdim. işinin piri bisikletçilerden vakti zamanında mecburen göz göre göre yediğim sağlam kazıklardan sonra bu mağaza ilaç gibi geldi. sağladıkları müşteri memnuniyeti onlara kazanç olarak geri döndü. 3 arkadaşıma oradan bisiklet aldım. satın aldığım diğer spor dallarındaki ekipmanlar ve malzemelerin miktarı da azımsanamayacak ölçüde. online satışta maalesef yetersiz kalıyor olabilirler. ama çözümsüz bırakacaklarını düşünmüyorum...
bende bugün birkaç ay öne aldığım btwin count 4 km sayacı için gittim üst tuşu bilinmeyen bir sebepten zor basmaya başladı götürdüm onu alıp bana başka bitanesini verdiler onunda arkası kırıktı söyledim japonla yapıştır dediler :/ (sağlam olanını vermeleri lazımdı)
decathlon dan 16 eylül sabah saatlerinde sipariş ettiğim kıyafetler aynı gün kargoya verilmesine rağmen daha elime ulaşmadı. kargo firmasını 50kuruş ucuz diye mng yi seçmiştim. bundan sonra mng kargoya bulaşmam. takip koduyla baktım uşak a bugün gelmiş ama bana ulaştıramadılar, mesai saati bitmiş. ben en geç pazartesi günü elimde olur diye bekliyordum. çünkü yurtiçi kargoyla cumartesi ettiğim siparişler pazartesi elimde oluyordu
Bugüne kadar şehrimde olmamasına üzülüyordum ama bugün sevindim. Sadece matara almak için internet sitesine girdim, girmişken kışa kadar idare edecek 48 numara basit bir ayakkabı, bolca dev çorabı (47-50 Numara ) göğüs kayışlı çanta ve buff aldım. Kendimi gratise girmiş kızlar gibi hissettim ürün seçeneklerinin bu kadar çok olması ve ayakkabı numaralarında devler için de seçenek olmasına o kadar sevindim ki anlatamam. Ayakkabıyı denedikten sonra tabanlık almayı da düşünüyorum. Sadece vücuduma uygun şeyler bulabileceğimi bilerek siteye girmek bile çok güzel.
Bir kez daha yaşadığım şehirde mağaza açmadığın için teşekkürler decathlon
@Mustafa Zeybek dostum sana aynen katılıyorum benim yaşadıgım şehirde kocaelide var manisada ögrenciyim en yakın izmirde var içine girince gerçekten gratise girmiş kızlar gibi alışveriş yapasın geliyor fazla durması zararlı