Scudo Sports

Decathlon İtalya

@alcest
Şu an memlekette değilim ama çok uzun bir süre memleketimde yaşadım hocam. Belkide çok büyük şehirlerde yaşamadığım için kötü insanlarla pek karşılaşmadım...

Scudo
@Knight Rider
Yok bahsettiğim mağaza Ege'de. Hepsinde oluyordur eminim. Kasiyerlik dönemimde 1 litre su çalan insan yakalamışlığım var.

@Knight Rider Bir dönem ben de markette kasiyerlik yapmıştım. En çok çalma teşebbüsünde bulunulan şeyler bebek mamaları oluyordu.

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
@hydrocon Mama alacak paraları olmadığı için çaldıklarını düşündünüz sanırım ama çalma sebepleri bu değil. Bebek mamaları alkolden sonra taşınabilir en pahalı şeyler. Çaldıkları zaman 1 tane falan çalmıyorlar, çok fazla çalmaya kalkıyorlar, bu yüzden de hep yakalıyorduk.

Örneğin:

(link)

Hocam aynen öyle düşünmüştüm. Fiyat saklasının yüksek olduğuna şaşırdım açıkçası. @Ilter Elmas

• Beğen
Tepkiler: Ilter Elmas
Yol kenarında kocaman bir Decathlon Plaza gördüm İspanya'da ama trendeydim.. İnip bakma şansım olmadı..Şehir içindeki küçük mağzalar pek ilgimi çekmedi.. Ama avro daki artış buradaki fiyatları daha makul kılıyor.. Ama bu aralar hep kendi markaları üzerinden gidiyor decathlon.. geçen kızıma bir adidas yada nike spor ayakkabı baktım.. yoktu.. hep kıpsta vardı.. en iyi çeşit ingiltere mağzasında bence.. web sitesine göz attığınızda anlıyorsunuz..

Btwin e karşı önyargısı olan arkadaşların bu tarz konuları okumasında fayda var.

Bayrampaşa'daki mağazayı sürekli kullanan biri olarak son dönemde sıkça çanta ile girip çıktım. Hatta kullandığım çanta kendi ürünleriydi. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Ancak bir süre önce benzer bir şekilde güvenlik çantamı bırakamam gerektiğini ısrarla belirtmişti. Sürekli mağazaya giriş çıkış yapan biri olarak haliyle nedenini sordum. Belirtilen bir hafta önce (tam zamanını hatırlamamakla birlikte 2018 mart ayı olabilir) mağazanın önündeki otoparka bırakılan şüpheli paket ve bu paketin fünyeyle kontrollü patlatılması sebebiyle artan güvenlik gerekçeleriydi.

• Beğen
Tepkiler: Fatih.acar
Geri