Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon izmit'e geliyor... hadi hayırlısı

Scudo
Bencede gelince ilk günü sıraya girelim :D :D

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
bir iyi haber daha var kocaelin de olanlar ıcın :) Boyle bır resım gordumm burada paylasıyım ıstedım...

(link)

Dosyalar

• 11159492_10204995302974526_7540585172721553873_n.jpg
    11159492_10204995302974526_7540585172721553873_n.jpg
    68,2 KB · Okunma: 21
  • Beğen
Tepkiler: aziz otkur
teşekkür ederim gördüm :) hemen bir arkadaşımın dikkatini çekmiş haberimiz oldu iyi haber :)

Güzel bir haber. İzmitliler adına çok sevindim. Zira o beğenmediğiniz bisikletçiler burada bile yok.. :D Şişman mıdır yoksa zayıf mı bilmem ama Dechatlon gelene kadar elinizdekinin değerini bilin. Onu bulamayan da var. :D :)

şişman :D veya o fark etmez çeşitlilik çogalsın müşteri memnuniyeti çogalsın decathlonu çok övdüler :D

Şuan Kavanlar'ın yaptığı Symbol AVM'nin yanında bulunan yere açılacak Decathlon.
Bana 1-2 yıl takılıp zarar edip giderler diye geliyor. Kiraladıkları aran çok büyük. bilmiyorum karlı bir iş olur mu. İzmit'te bisiklet kullanan artıyor ancak bu yeterli gelir mi. Bende İzmit'ten Esenler otogarına gidip İstanbul Forum AVM'de bulunan Decathlon'a gidiyordum genelde. Benim için de güzel oldu bu.
Gerçi bisiklet haricinde kış aylarında Kayak takımları v.s oradan alınıp gidenler olabilir. Çevre illerden de gelenler olur. İnşallah kalıcı olur.

(link) buda bulunsun.
Buda'nın bulunması lazım bence de.

200px-Kamakura_Budda_Daibutsu_front_1885.jpg

Buda'nın bulunması lazım bence de.

200px-Kamakura_Budda_Daibutsu_front_1885.jpg
Bunlar eski. Her konuda fikrin olabilir tabii paylaşabilirsin bunda sıkıntı yok. Her sayfada senin yorumunu görmezsem içime bir şüphe düşüyor. Nerede bu herşeyi bilen adam diyorum yoksan. Reklamlardaki yeşil adam gibi uçarak, çok komik ve bir o kadar hızlı lafı gediğine koymak süper. Konu anladığından başka. Türkçeyi güzel kullanmak önemli tabii. Bu konudaki hassasiyetini anlayışla karşılıyorum. Fakat senin yazım yanlışlarını düzeltmeye zamanım malesef yok. Önce kendinden sonra başkasına. Abi tavsiyesi olsun. Tanımadığın insanlar anlayış göstermez bozar atar sonra üzülürsün. Sende buda anla kel kafa der canını sıkar.

Sende buda anla kel kafa der canını sıkar.
Bende mi anlayayım? Başka yerde anlasam olur mu?

• Beğen
Tepkiler: Noble
Benim bildiğim deccathlonun kiralık çadır hizmeti var. Ne kadar yaygın olduğu hakkında yorum yapamam ama 2-3 yıl önce Mersinde kiralık çadır vardı.

Geri