Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon mağazaları

VolkanÖzcan

Forum Demirbaşı
Tepki
399
Başlangıç
1998—99
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Arkadaşlar selamlar,

İstanbul'da dört tane decathlon mağazası görünüyor. Bugüne kadar sadece bayrampaşadakine gittim, diğer mağazalarda özellikle Brandium'da bulunan varsa büyüklüğünü ve ürün çeşitliliğini bayrampaşa ile karşılaştırabilir mi?

Teşekkür ederim

Scudo
@VolkanÖzcan

Brandium AVM şubesine büyük bir hevesle gidip hayal kırıklığı ile dönen pek çok kişiden biriyim.
Bayrampaşa ve Bakırköy mağazaları çok daha iyi durumda.

• Beğen
Tepkiler: VolkanÖzcan
mall of istanbudaki de iyi. bakırköydeki daha iyi bence

• Beğen
Tepkiler: VolkanÖzcan
En büyük Btwin reyonu Merter'dekinde. Ayrıca Merter'deki Btwin reyonu kampüs departmanıdır. Yani internet sitesinde ve diğer Decathlon'larda olmayan bazı ürünleri barındırır.

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan Y.
Geçenlerde gittim Brandium daki mağazasına , küçüktü ve çeşit fazla yoktu daha yeni olmasından kaynaklı sanırım. Evi yakın olanların tek artısı netten alışverişlerde ücretsiz teslim noktası olarak şubeden istediğiniz ürünü teslim almak olacak :)

Hangi mağazaya hangi ürünlerin gideceği Merter'deki mağazanın arkasındaki genel müdürlükte belirlenir. Ürünlerin hemen hemen hepsi webde bulunur, Bayrampaşa'da ürün sirkülasyonu yüksektir, stok bulmak zordur. Eski çalışan olarak tavsiyelerim bunlar...

Merter decathlon en büyüğü bildiğim kadarıyla.

Çoğu ihtiyacımı karşıladığım mağazadır. Genelde de ürünlerinden menun kalmışımdır. Mesala şu anda bisiklet forması arıyorum 30 tl ye de var 155 tl de var seri sonu olduğunda da eğer bedeniniz kadıysa gayet süper fiyata idare eder bir ürün almış oluyorsunuz. Genel anlamda menunum. Ankara'da ki mağaza biraz kısır sanırım yüz ölçümü yüzünden.

Yeni konu açmak yerine buradan sorayım. Gebzede decathlon mağazası var mı?

Decathlonun sitesinde adresler mevcut.

Mall of İstanbul en iyisi. Diğer şübeler eksiklerinde bu şübeye yönlendiriyorlar.

@BF Okuru
Dün MOİ'deki mağazasına gittim. Nefes alan tişört sordum uygun beden yok. Akort ayarı için alet alacaktım o yok. Far ve stop lambası baktım bulamadım. Sadece alyan anahtarı aldım çıktım. En iyi mağazasında bile bu ufak tefek şeyler bulunmuyorsa diğerlerini düşünemiyorum.

@SerhatAtan mall of ist avm de çalışıyorum belli donemlerde raflar fulleniyor. Şuanda ciddi anlamda eksikleri var bisiklet reyonu için örneğin uygun fiyatlı pedli taytlarda tum bedenleri bulmak mümkün. Ctesi ve pazar günleri resmen yağmalanıyor.

Mahallemde bulunan avmye de açılarak bizi mutlu etmiştir.
Lokasyon: isfanbul avm-eyüp

Geri