Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon memnuniyeti

Scudo
Decatlhon piyasadaki buyuk eksikligi kapatiyo bence ,iyiki var yoksa sirkeci esnafina mecbur kalicaz

Valla benim tanışmam 2 hafta olmadı Decathlon'la ama çok alışverişim oldu kısa zamanda. Ben de aldığım hizmetten ötürü memnunum. Bugün bisiklet için ayaklık alacaktım, bisiklet aksesuarları satan dükkana girmemle çıkmam bir oldu çünkü biliyordum kalitesiz ürünü getirip yüksek fiyat çekeceğini ve her ne olursa olsun yoğunluğu yorgunluğu bir kenara, müşteriye sıcak kanlılık bir numaralı anahtar. O bakımdan Decathlon benim için bir numara.

Decathlon candır ancak mağaza açarken konum seçme konusunda çok kötüler bence. :D İstanbul Anadolu yakasındaki tek mağazalarını Brandium AVM gibi ulaşımın en kısıtlı olduğu yerlerden birine açmaları şaka gibi bir etki yaratmıştı. :D Neyse ki şimdi Ümraniye Buyaka AVM'ye de açıyorlarmış

yav şu bursa ya bi açmadılar şubeyi

yer bilgisi veren arkadaşlara teşekkürler

İnternetten 16kglik girya (kettlebell) aldım en son. Kendime acıdığım için internetten aldım, yoksa kalk metrobüsle büyükçekmeceden zeytinburnuna git, 16 kglik gülleyle eve gel.. dedim ki kendime ilk kez kargo bedelinin hakkını verecekler :)

Sağ salim geldi ürün, ama kargocu sıkıntılı anlar yaşadı 4 kat yukarı çıkardı gülleyi :)

Velhasıl iyidir decathlonun online satışları..

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Geri