Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon ürünlerine kâr koyup satan köylü kurnazı esnaflar

@Serkan Mıstınoğlu
Yok kardeş adam evlendi.
hatta alırken olm evlenecen madem niye paranı bağlıyorsun
yarın öbürgün bebeğin olacak
başına birşey gelir sebep olmayayım demiştim
Neyse

Anlatmak istediğim şuydu.
Herkes para kazanmak için bir yol bulmak zorunda.
Bugün bir bisiklet bayisine gittiğinizde adama geliş fiyatını öğrenseniz adamı keseceksiniz demek ki
Siz uyanık olun
araştırın.
Pazarlık yapın

Ama serbest piyasa ekonomisinde bu yapılan gayet normal

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Scudo
Herkesin yaşadığı şehirde Decathlon yok maalesef. Bunu fırsata çeviren akllılar da mevcut. Alan razı, satan razı ise ben bir sıkıntı görmüyorum.

• Beğen
Tepkiler: berberci
@Serkan Mıstınoğlu
"Para kazanmanin onda dokuzu ticarette ve cesarettedir" HZ. MUHAMMED S.A.V

@trattataa yalan dolan hile para kazanmaya akil kullanma degil duygu somurucu serefsiz adi dolandirici denir. Bu durumda hirsizlar en buyuk akil sahibi olmus oluyor :)

• Beğen
iyi de şimdi şöyle bir durum var dechatlon olmayan uzak şehirlerde adamların ürünlerin üzerine kar koyup satması kadar doğal bir şey yok ki.
adam almış getirmiş bi ton yol masrafı yapmış veya kargo masrafı yapmış para bağlamış.. ne yapacaktı hilal-i ahmere mi çalışacak yani. he bu durumu istanbul ankara da yaparlarsa o zaman çok gülerim işte. bu arada bende zamanında 17700 tlye almış olduğum motoru 1 yıl sonra 19.500 e satmıştım. alan kişide bana sen bunu kaça almıştın gibi edepsizce bir soru sormamıştı. zira böyle bir şey sormaya zaten kimsenin hakkı yoktur. kimseyi de ilgilendirmez ki bu durum.

• Beğen
@muratokan
ticaret biraz da yalan dolan hile değil midir?
yalan dolan ve hile olmasa, para kazanmanın onda dokuzu nasıl ticarette olabilir?

• Beğen
@berberci ticaret birazcıkta şans işidir aslında... 1000 liraya mal ettiğin ürünü 1250 ye satarsın ve çok satarsın bu duruma göre %25 kar edersin kimsede sana yalanla dolanla hile hurdayla sattın diyemez.. bu şanstır pazarı oturtmadır..
bide aybı ürünü 500 e imal edip 1000 tllik kalitedeymiş gibi gösterip 1250 ye satmak vardır.... buda ticarettir ama ........:)

• Beğen
@gurkankalkavan
evet ben de bunu söylemeye çalışıyorum.
yani esasen yalan dolan ve haksız kazanç ticaretin bir parçasıdır çoğu zaman(herzaman demiyorum).
yani olay bu zaten.
niye bu fiyata satıyorsun demek saçma oluyor.

@Knight Rider Haklısın, evet var ama istediğimiz ürünü bulamayabiliyoruz. Mesela ben pedli tayt aradım ve Decathlon'da beden bulamadım. N11'den bir saticidan sipariş verdim ve yıkama talimatindaki Decathlon yazısını siyah kalemle silip yollamış. Fiyatlar arasında da uçurum yoktu. En azından işim görülmüştü. O yüzden o yorumu yazdım :)

• Beğen
Tepkiler: Orkun KnighTR34
@RedFoX

Aynen öyle oluyorum pazartesi sabahı sipariş vermiştim cumartesi sabahı anca alabildim.Aklınız varsa bir hafta önceden söyleyin

@YeniHeves Decatlonda bulamamanın nedeni bu tip satıcıların stoklarda ürün bırakmaması olabilir. Böyle bir ihtimal var.

• Beğen
Tepkiler: YeniHeves
Arkadaşlar pazardan
oh ne kadar ucuza aldım dediğiniz don dahi 5 liraya alınıp 10 tl ye satılıyor
İğneden ipliğe her şey bu şekilde
Sadece bazılarınızın gözü yeni açılıyor

@Knight Rider Tabii dediğin gibi yapanlar muhakkak vardır ama yine burada önlem alması gereken Decathlon oluyor. Toplu alımlara bir sınırlama getirebilir.

@berberci drgildir! Olmamalidir! Cok uzun yillar perakende sektorunde calistim. Bizde urunler suslenip satilmaz. Kendi almayacagimiz urunler aninda imha edilirdi. Market islettim. Gun geldi en kaliteli urunleri piyasanin altinada sattim.
Ticaretten serefiyle para kazanmak isteyen esnaf surumden kazanma derdine duser. Serefsiz olan ise zengin godaman, turist yada bir enayi grlsin diye bekler...

Arkadaslar urunun ustune kar koyup satmak baskadir. Ama bu kadar cok fahis fiyatlardaysa ve milletin zaafindan yararlaniyorsa haramdir karaktersizliktir. Mesela ben decatlaondan belli miktar urun aldim. Cuzi bir kar koyarak satarsam sorun degil. Ama bulundugum yerde bisiklet malzemesi satan yer yok diye milleti duduklemeye kalkarsam benden serefsizini bulamazsiniz

Geri