Scudo Sports

Decathlon yeni ürünler (Rafal 740 vd.)

Scudo
@liteon

(link)

Campagnolo gibi firmalarla tanıstırması ıyı btwın ıcın market bisikleti diyenler vardı

Yazacaklarım konudan biraz uzak belki ama yazmak istedim. Ben Focus kullanıyorum 2-3 ay önce aldım. Decathlon un Türkiye ye giriş yaptığından beri herkes de farkındadır, çok ciddi bir pazarı kaptı, özellikle Yedek parça-aksesuar gibi f/p ürünleri ile yıllardır TR de iş yapan TR li firmaların ekmeğine taş koydu diyebilirim. Ha bu üzüldüğüm anlamına mı geliyor belki evet belki de hayır çünkü bu durum son tüketiciye avantaj olarak yansıyor haliyle. Bu şekilde faaliyetlerine devam ettiği sürece de pazarını diğer Ülkelerde de olduğu gibi burada da genişletir. En son Kal ve İç lastik aldım kendilerinden, diğer firmaların vay haline :)

Rafal satışa çıkmış, ama dövizdeki dalgalanma fiyatını da etkilemiş besbelli. :)) bu fiyattan bekledikleri satış rakamlarına ulaşamazlar.
İngiltere 'de 530 sterlinden satıyorlar indirimle. Vergi iadesi vs. derken sudan ucuza geliyor. Fiyatı elbet düşecek.

Yarın göz atmaya gideceğim, fotoğraf atarım.

• Beğen
Tepkiler: liteon
@Zafer KAPLAN

Tüketicinin avantajını düşünmek zorundayız. :) İster duygusalsın deyin. İstersen tamamen duygusal olduğumu düşünün. :) Sizi tenzih ederim. Korumacı olmaya gerek yok bence.

geçen hafta gittim, mağazalarda rafal 740 yoktu.
bu sabah gördüğüm kadarıyla fiyatı 2999.99'a düşmüş. :D kurun yükseldiği dönemde bence çok da kötü değil fiyatı.
tabi 8.3'ü geçen yıl 2.4'e satıyorlardı, fiyat daha da düşer mi 1 yıl sonra bilemem.

@hashus1099

2.4'e bi daha düşmez sanıyorum. 3000 için ne fazla ne az. şöyle 2700 gibi bir rakama düşerse dadından yenmez.

Rafal 740 için baktığım kadarıyla 8.3 ten sele dışında fark bulamadım ? Kadroda yazan kocaman btwin yazısı tabiki en büyük fark.

Rafal 740 düşmüş fiyatı alacak olan varsa alsın bence geri yükselecektir. Dikkat ederseniz "S" beden stokta yok diyor, çünkü ellerinde 3 tane rr 8.3 var s beden. O 3 tane rr 8.3ü sattıktan sonra diğerlerinin fiyatı yükselecek bence. Ayrıca Rafal 720 ilk başta 3600 küsür fiyatı vardı o da 3999 olmuş. Saçmalıyorlar.

rafal 740'taki sele bayağı fiyat farkı yaratıyormuş zaten. kur farkını da düşünürsek fiyatı abartı değil.
rafal 720 çok gözüme batıyor, yurtdışından çok daha ucuza getirmek mümkün gibi.

.uk decathlonda rafal 740in fiyati 900den 529 euro ya düşmüş ama sadece S kadro var o fiyati goruncede 3000 veresi gelmiyor insanin ama hala fp bisiklet bence. fiyat bidaha 2400e duser mi tartisilir

@hashus1099
bisiklet hakkında yorumunuz nedir acaba? çok anlamıyorum. jantlar,vites setleri ,açılar vs falan ?

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
@katran ben yol bisikletinden hiç anlamam malesef, bilgi sahibi olan arkadaşlar yorumlarsa çok iyi olur.
yalnız o fiyata karbon kadrolu bisiklet ne bileyim sanki fiyatı efsanevi bir f/p ürünü gibi geliyor bana.

@katran

Bence patlat bir tane. Boyun 172 cm ise senden ikinci el alırım. Kara şimşek gibi bisiklet.

Hem isminde hemde fiyatında bir tuhaflık var. Bu mach 700 olması gerekmiyor mu? Uyanılmadan bu fiyata almak lazım :)

Geri