Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon yeni ürünler (Rafal 740 vd.)

@Osman Yener hoxam kadroyu gordum kesinlikle karbon.oyle karisim falan degil full karbon.mact720 diye geciyor.

Scudo
@nuruasakir mach 720 2015'in modeliydi. Üzerindede yeni seri 105 ile btwin markalı parçalar vardı. Bildiğim kadarıyla Türkiyeyede gelmedi. Fakat mach 700 2014'de gelmişti. Üzerinde de eski seri 105 yine btwin parçalar ile bulunmaktaydı. Buda büyük ihtimalle elde uzun süredir kalmış satılamamış bir bisiklet. Bisiklet alacak olsam 2016'da %20-30 gibi artacak bisiklet fiyatlarınıda düşününce şuan marmara forumun yolunu tutmuştum.

• Beğen
Tepkiler: hashus1099
@Osman Yener bisikletimi satmadim daha satmadan da alamam butce kisitli biraz.sattiktan sonra anca

marmara forumdakı calısana fıt 700 dedıgımde yok dedı cunkı fıt 700 şu model (link)
sonrasında full carbon bısıklet oldugu konusunda bılgı aldım dedıgımde sız mach lerı soruyorsunuz dedı. ama mach serısınede o an yok dedı bızı 5 gıbı tekrayın dedı.

@nuruasakir valla Karbon diyorsanız güzel fiyat:) ama akla bu varken alur 700 kim alır sorusu geliyor:)
alur 700 2970tl aluminyum kadro?
alacak arkadaş iyice incelesin derim, bi cinslik var ama görmeden anlamak imkansız

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
@hashus1099
Haydaa bu nerden çıktı yav. Seri sonu felan mıymış yoksa kapalı kutu devamı var mı acaba?

Matc ler o fiyataysa bana da ayırın bi tane :)

hocam o bisiklet 1 adet var depoda o yuzden ucuz ve kotik olarak kusurlu ve toplama fiyat eksikligi

• Beğen
Tepkiler: Zuzunay
Fiyat doğru bence yabancı sitesinde 800 euro türkiyede bu fiyata satarsa full karbon alınır bence
(link)

Arkadaşlar Merhaba,

Ben bu bisikleti inceledim. Alur 700 alırken bu da seçeneklerimin arasındaydı. Karbon kadrosu. O tarihte mayıs 2015 te yani bu bisiklet 3600 tl idi.Ben Alur 2600 tl iken almıştım. Alur 700 geometrisi daha çok hoşuma gitmişti ve fiyatı daha uygundu. Eğer ki bu bisiklet 2500 lira ise tavsiye ederim.

Ben mağaza görevlilerinin kendilerine bir arkadaşlarına ürün ayırmasına karşıyım. Genel manada yazıyorum aklıma geldi. 3-5 defa başıma geldi. Ürün var. Ses tonlarından, gözlerini kaçırmalarından anlıyorsunuz. Mahcup oluyorlar. Ama yasak bence. Ben o ürün için gitmişim. Cebimde param var. Bir zahmet o urunu alabileyim yani. Serbest piyasa diye bir şey. var.

720 ve 740 yeni girdi Decathlon'a. Uzun bir süre fiyatında değişme olacağını sanmıyorum. Bu bilgiyi göz önüne alırsak 720 için 4000, 740 için 3000 TL vermek doğru bir seçim olur mu? b'Twin karşıtı değilim, fiyat/performans oranlarını oldukça beğeniyor ve takdir ediyorum. Alternatif markalarda bu donanımın daha pahalıya geleceğini bilebiliyorum.

Bir de, 720 27.5 inç olmasından dolayı arazi için hakimiyeti 26 inçe göre biraz daha düşük olduğundan 740'dan daha mı olumsuz olur? Arazi için hangisi daha ideal olur yani sizce?

Tekrar selamlar, mesaj dikkat çekmedi sanırım. (link) ve (link) fiyatlarıyla üzerindeki donanımları değerlendirebilecek olan var mı? 720'de gözüm var ama 4000 TL vermeye değer mi, eğer değmezse ne kadarlık bir bisiklettir fikirleri öğrenmek isterim.

@drumbanger
Hafta başı stokta son kalan 8.3 ü 2499 TL fiyatla aldım, 740 modelinde böyle indirim olabilir aaceleniz yoksa. 720 ve 740 arasında donanım olarak fark göremiyorum, sadece 27.5 jant farkı için 1000 TL bana fazla ve mantıksız geliyor. Sanırım 26 jant devri yavaş yavaş bitiyor, başka markalarda da yeni modellerde 26 jant serileri çok kısıtlı.

peki btwin yeni katlanırı nasıldır acaba gören var mı? şu mudur yeni çıkanı

(link)

b'twin'in fp oranı çok iyi bence. bisiklet tasarımları diğer markalara göre daha çekici.

Marka bisiklet tasarımı konusunda iddiali ve bana göre çok güzel tasarımlı bisiklet üretiyorlar.. Lakin internet stokları ve fiyat politikası felan çok karışık. Sırf bu yüzden kafam çok karışıyor.. Acaba alıpta yarın bir gün fiyatta çok bariz bir düşüş olur mu diye...

Geri