Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon ziyareti

Şu an herhangi bir Decathlon'da Triban 5 var mı acaba? Sitede yok. Mersin'deki Decathlon'a bir ara gitmiştim. O zamanlar pek farkında değildim olan bitenin. Bir sürü Triban 5 vardı. Her bedenden vardı sanırım. O zaman denemiştim ve ilk defa yol bisikletine binmiştim o sayede. Sonra eve gelip yol bisikletlerini biraz araştırınca "Aslında keşke alsaymışım" dedim. 10 gün sonra tekrar gittim ve bu sefer Triban 5'lerden eser yoktu. Yağmalamış millet adeta. Çocuklar için olan en küçük bedeni hariç. Ondan beri de gelmedi hiç bu Triban 5'ler.

Scudo
Triban 5 oldu triban 500, bu nedenle hiçbir yerde yok, olanlar da 48 veya 51 cm'lik vitrin modelleri. Triban 500 Türkiye'ye hiç gelmedi. Sözde Haziran sonu Temmuz başı gelecekti.İnternet sitesine gelecekmiş ilk, orayı takip edin isterseniz, stok hızlı bitebilir çünkü bekleyeni epey bir çok anladığım kadarıyla.
Ben de triban 500 düşünüyordum yaz başı, bir türlü gelmeyince biraz daha para biriktirip seneye salcano xrs 030 veya cyc 02 almaya karar verdim. Ama hala arada bir sitesine girip bakıyorum gelen giden var mı diye :)

Evet Triban 500'den bahsediyorum bende aslında. Yanlış yazmışım önceki mesajda.

Tam olarak şu bisiklet:(link)

Bu bisikleti yukarda da yazdıım gibi bizzat denedim Mersin Decathlon'da. En alt bedenden en üste kadar hepsi mevcut idi. O sıra mağazada telefonla fotoğrafını bile çekmiştim. Haftaya gelip alırım belki diye. Ama bir hafta sonra gittiğimde yerinde yeller esiyordu :) Sadece en alt boyu , 26 inç lastik olanı kalmış durumda. Eylül sonuna kadar geldi geldi, gelmezse Triban3 alacağım inşallah :)

@KaanG

Ben yaklaşık 10 gün önce gittim, demek ki hala aynı...

@KaanG
Ben yaklaşık 10 gün önce gittim, demek ki hala aynı...

Dechatlon'dayım. Triban 3 denedim. Bu ne güzel bisiklet arkadaş. Kendimi tutamayıp alacam sonunda bir tane.

@Tahir Keskin

Bugün Mersin Decathlon'a mail attım Triban 500'lerin gelip gelmeyeceği ile ilgili. Mutlaka geleceğini ama tarihin belli olmadığını söylediler. 1-2 ay içerisinde gelirse Triban 500 alacağım. Triban 3'ün 1-2 gömlek üstü bir bisiklet. Deneme şansım olmuştu zamanında Decathlon'da. Gelmezse ben de Triban 3 alacağım artık.

Geçen hafta Ankara Dechatlon'daydım. Bisiklet bölümünün sorumlusuyla triban modelleri hakkında konuştum. Şubata kadar ne triban 3 ne de triban 5 beklemiyorlarmış. Alıcılara duyurulur !!

Bugün Decathlon'a uğrama şansım oldu. Bisiklet kısmındaki görevlilerle konuştum. Sistemden birşeylere baktılar net bilgi verebilmek için.a Aldığım bilgi şu şekilde:

1 ay kadar sonra Türkiye'ye yeni ürünler gelecekmiş. Ama o tarihten sonra mağazaların siparişleri, dağıtımlar falan derken mağazalarda satışa çıkmaları rahat 2 ayı bulur dediler.

Triban 500 57 kadro için aldım ben bu bilgileri. Başka ürünlerle ilgili durum nedir sormak aklıma gelmedi. İlgilenen arkadaşlara duyurulur.

Evet Decathlon'da ki ürünler İlk ve Sonbahar olmak üzere iki defa güncelleniyor. Tabi yeni ürünler geldi mi ötekiler de indirime giriyor ben onları bekliyorum :)

Şimdi almanın tam zamanı sezon bitimi diye indirime girmiş
(link)
oradaki sürmeye cesaret edemediğim tek bisikletti :)
Not : Benim beceriksizliğim. Oradaki reyonlar arası mesafeden dolayı manevra kabiliyetime güvenemedim...

@Faruk Meriç
Bu fıyattan once ne kadar dı fıyatı bılgınız var mı acaba ?

@Faruk Meriç

Herhangi bir indirim goremedim ben bu zaten normal fiyati degilmi?

Bende merak etmeye başladım yol bisikletlerini. Ama alınca bütçeye göre alınabilecek en üst bisikleti almak gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta rahat ve konfor aranmayan bir bisiklette bari kalite olsun..

rr 8.3 bir %10 luk indirim ne zaman olur
yada rr 8xc seneye gelir mi

@Serkan HODANCI

Antrenman ve deneyım için bir tane uygun fıyatlı alıp denemek lazım :)

@ebubekir sözbir

Triban 3 fiyatı bence gayet makul bir fiyat. 600 tl ye de var. Ancak ben onlara para vermem. Çünkü onlarda Yol Bisikletinin Demir yığınlarıdır..

Haftasonu decathlona gidecek olan arkadaşlar var ise oturup kahve içebiliriz. Buradan haber edilse yeter :)

@Serkan HODANCI
Aynen hocam benimde alasım var yol bisikleti. MTB alalı 1 ay oldu. Triban 3 götürür mü onu düşünüyorum. Yanına iyi olur aslında. Bir yandanda dediğiniz gibi iyi bir yol bisikleti alıp sürmek var. Bursa yollarını düşündüğümde MTB bile rahatsız ediyor.

Geri