Scudo Sports

Decathlon

@E.Balkan çok şey alacaksan.. aslında internet mağazası daha iyi.. Ben bile oradan aldığım oluyor buradaki mağazaların yüz ölçümü küçükmüş.. bakıyorum dükkanda evde .. mağaza stoklarına gözüküyorsa gidip bakıp alıyorum.. yoksa sipariş ediyorum.. kentpark mağazsını da teslimat yeri gösterip kargo parası ödemiyorum..

Scudo
Yorumların hepsini okudum, hepinize teşekkür ederim çok faydalı oldu...

*Sulluk'tan vazgeçtim.
*Gözlüğü her zaman takmıyorum, arada güneş çıkar diye alacağım.
*Sele kılıfını da, bisikletin rengine uygun olsun diye alacaktım ama ondan da vazgeçtim.
*Sele Altı Çantası şimdilik işimi görür.
*Kask'ın ayarlanabilir yanı yoksa ki kullananlar olmadığını söylüyor o zaman bir işime yaramaz. Zaten M bedeni kalmamış, alırken tereddüte düştüm kafama büyük gelir mi diye sonra ayarlanabilir olduğunu düşününce alim dedim ama yokmuş. Ondan da vazgeçtim.

Tekrardan yorumlar için teşekkür ederim.

@ferdiunyilmaz Arkadaşım kusura bakma senin konuyu muhabbet yerine döndürdük.. Ama bu bisiklet işinde her zaman birşey eksik olabiliyor çok kaptırısan kendini.. Zamanla bazı şeylerde kullandıkça ihtiyaç olduğunu göreceksin..! İlk ihitiyaçlar için doğru ürün grubu .. hayırlı olsun bisikletin.. ! Bu arada ne aldın ? :)

kullandığım bir tek matara sı var o da berbat bişi plastik kokusundan su içemiyosunuz..

Geçen pazar günü 500 serisi forma ve tayt aldım ondan önce 300 serisini kullanıyordum. 500 serisini henüz kullanamadım ama daha kaliteli olduğu belli haftasonu hava iyi olursa inceleme yazarım.

amoush00

Salcano XRS 030 Tiagra. Aksesuarlar gelince fotoğrafını yükleyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: amoush00
@Berke işini görecektir.. 700 serisi daha iyi 900 serisi en iyi..!

@ferdiunyilmaz yol bisikletin aldıysan hele xrs 030 buradan sele çantası derim ki ben sonradan vazgeçip toolbox aldım pro nun.. çünkü arka aydınlatma takma sorunu yaşadım. o suluğun tekini işgal ettiği için ve ben de decathlonun üzerinde optione yazan bir ucuz suluğunu kullanıyordum kapakları çabuk kırıldı.. gittim 45 tl ye elite termoslu suluk aldım.. sana 1 lt lik suluklardan tavsiye ederim eğer tool box tercih edersen.. kask yol bisikleti için 100 tl lik uyar.. bence.. ama ben 18 tl lik kaskın ön siperliğini çıkarıp kullanıyorum aeoro yapısı fena değil. ama decathlonun o ucuz kaskı mtb kaskı çok geniş .. motocross kaskı gibi duruyor.. tchibo benim kaskı hala 59.90 a satıyor arkasında extra ledi var.. çakar modda çalışıyor.. sele kılıfı yerine padli tayt al.. pompa en az 100 ila 110 psi basması lazım.. o pompa iş görmez.. zefalin 54.90 lık olanı tam aradığın pompa bisiklette taşımak için.. bir de ayak pompası al daha sonra.. o da piyasada daha ucuz bulabilirsin.. (link) ben bunu kullanıyorum gayet memnunum.. ileride kilitli pedala geçersin.. ilk başta bunlar aklıma geliyor.. yol bisikleti olayı farklı arkadaşım.. aramıza hoş geldin..

söyleseydin yol bisikleti olduğunu keşke..!

@amoush00 natavegadaki açıldı mı? bayadır pankartı duruyor du ama açıldı mı bilmiyorum?

açılmış olması lazım 16 eylül de diyordu..! @Kazuya

bu haftasonu bir bakayım, teşekkürler @amoush00

matara konusunu arkadaşlar yazmış zaten daha kaliteli matara tercih etmek lazım. onun dışında km saati matara kafesi bende kullanıyorum memnunum alınabilecek ürünler

@ferdiunyilmaz http://images.tapatalk-cdn.com/15/10/02/a3a5eb1f6f0c28d1591d8dc7b4087c23.jpg ben de xrs 040 kullanıyorum. En son hali söyle ..

Decathlon'dan alışveriş yapmanı önermem ama daha ucuzunu bulamıyorsan sen bilirsin. B'twin'in bir tek sormasını seviyorum alırsan bence forma almalısın.

pompayı ben de aldım çok kaliteli en az 5 yıl gidecek gibi duruyor. Bisiklete de takılabilmesi çok iyi bir özellik

Pompa gayet güzel 2 senedir kullanıyorum. Ama yol bisikletine ayaklı metal gövdeli pompa almak zorundasın. Bu pompalar idareten eve kadar seni götürecek kadar hava basabilir.

Sele kılıfı suya karşı seleyi koruma amaçlı, yani bir konfor falan beklemeyin. Ben Brooks kullandığım için bu mevsimlerde hep kılıf kullanıyorum çok memnunum.

Gözlük bayağı rijit bir şey kafanıza uymasa baş ağrısı yapabilir denemeden almayın.

Sele altında taşımayı planladığınız şeyleri raflardan alıp çantaya koymaya çalışın sığmazsa boşa para vermiş olursunuz...

@Ozan k.
O pompa yol bisikletine 100 psi havayı basmaz ayrıca ağız yapısı uyumlu mu bilmiyorum. . Bakın bunlar ince önemli ayrıntılar. Hoş Decathlon iade alır. .

(link) (link) bu benim kullandığım.. en basit bu olmalı (link)

O matarayı mağazada görmüştüm, baya dandik gelmişti gözüme.

amoush00

Abi ben o kadar ince eleyip sık dokumadım. Onu yapmaya da vaktim yok. Bisiklet için zaten 7-8 ay araştırma yapıp öyle aldım, birde aksesuarlar için 1-2 ay araştırmayayım :) Bu aksesuarlar bana yetsin yeter, lüksünü aramıyorum. Kask konusunda haklısınız, MTB kaskı imiş. Ayrıca, daha sipariş vermedim. Maaş'ın yatmasını bekliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: amoush00
Sele altı çantadan bende düşünüyorum ,nasıl iyi midir o

@ferdiunyilmaz
Bir kere al doğru ürünü al.. iki kere alıp daha çok para harcama. . Madem buraya yazıp fikir alıp doğru şeyi yapacaksın. . ??

Geri