Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon

jel bakarken aklıma kafelerde çayın yanına verilen bal paketleri geldi ve bunu akıl eden ilk kişi olmadığımı gördüm. denemeye değer.

(link)

(link)

Scudo
http://cdn.supplementler.com/Assets/Supplementler/Thumbs/qnt_energel_75_ml_1842.jpeg

218 km 'lik kartepe etabında ,bisiklet forma arkasında 5 adet bundan var idi,yalovaya vardığımda 200 km bitmiş idi,saat 18.45 'idi,1 tanede arttı ,fena uçurdu beni, özellikle 15 km eğimde,anında kana karışmakta,dizler açılmakta,ama 4 fazla oluyor tabi,ama nasıl bitecek arkadaş 218 km,15 km eğim 30 km düz yola bedel ise ederi 248 km bi günde,12 saat sele üstü ,2 saat 15 dakika mola ,bunun 45 dakikası feribot,
uzun zaman kullanılır ise kanser olasılığı olabilirmi,bilemem ama 16 .turda kullanmadım ,17.turda beslenme farklı olacak yanıma pişmiş kuzu eti alacağım,tuzlu bisküvi,matarada hindistan ceviz yağlı kahve veya yeşilçay olacak.

aklıma geliyor güzel bir enerji ilacı :D ortam müsait degil bal ve fındık ye bol bol

@Erdal YILMAZ
Erdal abi günlük yapılan 60 km gibi bir turda kullanmak doğru olur mu yoksa metro gibi çikolataya devam mı etmek daha mantıklı? Yani profesyonel olmadan kullanmak sakıncalı olur mu? Okula git gel 70 km yorabiliyo zaman zaman da [emoji20]

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160111/e38c617a7b221817ad183824372ba6fa.jpg

Yarın turda deneyeceğim bakalım işe yarayacak mı? Bu arada soran arkadaş için evet Decathlon dan aldım :)

Biz amatörgiller için enerji jeli bir anlık heyecanın ötesine geçemez :) Her amatör denemeli, bisiklet üzerinde onu hüpletmesi bile insanı havaya sokuyor. Psikolojik olarak da enerji kazanıyorsunuz zaten :D Bir de jelden kaynaklanan şeker koması.. of :D

Her amatör bu hissi hayatında en az bir kez yaşamalı

Ama,
biz amatörgiller ceplerimize enerji jelleri doldurup günlük antrenmanlarımızda enerji jeli kullanacak kadar zengin değiliz bence. Bu meretler ucuz da değil. Tanesi 6-7 lira denmiş, daha ucuzları da var ama neyse :)
Sadete geleyim, amatörler için can kurtarıcı şeker(=enerji) deposu besinler daha önce tartışılmıştır mutlaka. (Bu jel denen şeyin aslında reçelden pek farkı yok, bunu bilmeyen de yoktur sanırım)
Her türlü kabuksuz kuruyemiş, (yağlı olmayanlarından tabiki..) örnek olarak kuru üzüm,fındık,ceviz,badem vs.
Muz, yine ibretliktir. Her efsane pisikletçi abimin yanında mutlaka en az bir gün gördüğüm efsane besindir muz :D
Ev yapımı enerji barı denen, garip karışımlar var, içlerinde bal-kuruyemiş-bisküvi gibi şeyler olan karışımın dondurulup ufak ufak kesilmiş hali (arayan forumda bulabilir :))
Veya en basitinden, farketmişsinizdir decathlonda enerji barlarının olduğu kısımda tanıdık barlar var.
http://www.memnuniyet.net/wp-content/uploads/2015/06/Untitled-1-copy217.jpg
Mesela tadımcalar, son 2 yıldır fiyatları 3 kat artmış olsa da... Eskiden fıstıklı 25 kuruş, fındıklı 50 kuruş, antepli 1 liraydı.
Sonra snickers var, rodeo var. Yani özetle içinde kuruyemiş (fındık veya fıstık) olan, içinde nuga kreması ve çikolata kaplaması olan herhangi bir bar olabilir.

ha enerji barın esprisi nedir, kana çok daha hızlı karışır.
"buna çok ihtiyacım var adamım!" diyenler için :D

@Serkan Mıstınoğlu Muz, tadımca ve Snickers tüketiyorum.Gerek yok mu abi o barlara yoksa bir kez uçmak için deneyelim mi? :D

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Arkalarındaki şeker ve protein değerlerini kıyasla, bazılarında snickers daha önde :D

Peki enerji barları niye pahalı ozaman diyeceksiniz, içlerindeki protein ve karbonhidratlar işlenmişmiş hemen kana karışmaya hazırmış blabla diyecem :D durum bu

Burdayım Fırat :) Arada gidip geliyorum :)
Valla saol hoş karşılaman için, şımartıyosun :D

@Uptown Cyclist

Bahsettiğim ürünü, içerisindeki kafein sayesinde çok etkili olduğu için tavsiye etmiştim. Kısa turlar için kullanmaya gerek yok.

Her ürün her bünyede aynı etkiyi göstermeyebilir. Deneyip öyle karar vermek lazım hangisinin vücudunuzda daha efektif olduğunu. Bilgi paylaşımı için de teşekkürler.

Bu hediye çekini en verimli şekilde kullanmak istiyorum. Şunu al diyebileceğiniz bir ürün var mı?

Bana hediye edebilirsiniz :)

Eldiven alınabilir,yani ben öyle yapmayı düşünüyorum.Kaliteli işçiliği var

Ruzgarlik,eldiven,ic lastik,içlik sec begen al : ))

• Beğen
Tepkiler: Ruhpastası
Hediyeyse bi rüzgarlık alabilirsiniz yahu. :D Şaka takılıyorumda rüzgarlık var indirimde pardon yağmurluk bakmanı tavsiye ederim. :)

• Beğen
Tepkiler: Ruhpastası
Geri