Scudo Sports

Decathlon

edebilirsin hocam 1 ay içinde yeniden satış özelliğini kaybetmemiş ürün ise edebilirsin sorun yok bende iade etmiştim hemde 30.günde

bisikleti iyice temizle götür problem yapmazlar

rockrider 340 alıp 1 ayda 2 defa kullanma fırsatım oldu menmun kalmayıp aldığım yere geri iade edip rockrider 520 almıştım

Scudo
Bence iade edemezsiniz ama edebilseniz dahi hiç etik olmaz. 50-100 zararla satarsınız en fazla.

• Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
Redjon' un attığı fotoğraf bende açılmadı ama kendisi zaten çizildiğini söylüyor. Ben sizi yalanlamıyorum ki. Mantıken mağazanın böyle bir iadeyi kabul etmemesi gerekir. Kabul etse dahi hoş bir davranış olmaz diyorum. Mesela o bisiklet iade alınsa, siz satın alsanız sonradan çizik ve kullanılmış olduğunu anlasanız ne hissedersiniz?

ben bisiklete herhangi bir fiziki zarar vermedim zaten inceleyip aldılar ama o fotodaki bisikleti alcaklarını sanmıyorum

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
iade edilmez zaten çizmişim bayağı 2. el olarak ilanı koymuş bulunmaktayım 650 tlye satacağım

o fiyata zor hocam ben gecen hafta rockrider 520 750 tl ye sattım bence fiyatın biraz yuksek

keşke aldığın paraya satsan sevirinirim ama gerceği söyluyorum

Etik olmayan nedir onu anlamadım ?

Adam bisiklet almış binmek için ve şehirdışına gitmesi gerekmiş ve bisikleti geri vermek istiyor,böyle bir hakkı da olduğu söyleniyor. Yanlış olan ne ?

letgoya sahıbınden bak o bisikletin piyasası nedir ona göre sende fiyat yaz

@Tolga Çelebi
Kendinizi firmanın yerine koyun, biri bisiklet alıyor ve zarar verip ertesi gün iade için kapınıza dayanıyor. İade sebebi ise bisiklet ile alakalı bir sebep değil.
Böyle durumlarda sadece kendini düşünmek etik değil bence. Hak geçer diye düşünüyorum. Siz ne düşünürsünüz bilemem :)
Yoksa memnun kalmadığım milyarlık ürünleri ben de çatır çatır iade ediyorum zarar vermediğim müddetçe.

@redjohn İkinci elde maalesef fiyat çok ciddi oranda düşüyor. Daha doğrusu fiyatın içine ediyorlar. Sıfır almaya kalksan 10k'yı geçecek bisiklet için 3K fiyat çekenler oluyor :) Sen yakın çevrenden birine satmaya çalış derim.

• Beğen
Tepkiler: K3R3M ve eatmc
magazadan aldıysan iade almak zorunda değiller ama internetten aldıysan mesafeli satış sözleşmesi gereği 14 gün içinde iade alırlar

@Gökhan Akkaya

O çizik bilerek markaya zarar verilsin diye yapılmış bir şey mi ? Bisiklet sürerken olan bir çizik,decathlonda günde binlerce kişi bisiklete biniyor ve ister istemez bisikletler deforme olabiliyor ve o şekilde satıyorlar. Ufak bir firma değil bu sonuçta.

Bisiklet sürerken vites-fren kolu ve gidonun aşındığı nerede görülmüş, belli ki bir zemin üzerinde korumasız şekilde ters çevrilmiş.
Ben zaten hasar kısmına takılmıyorum, iade etmek istedikten sonra mağazadan satın almış da olsa sonuca ulaşacaktır.

Sadece kendimi değil karşı tarafı da düşünürüm yani ne kadar büyük olursa olsun.

Decathlon mağazasından bisiklet alırken aşağıda bahsettiğim gibi bir hizmet sunuyor mu?

Mesela ben Btwin Triban 100 alacağım ama aynakolu değiştirmek istiyorum. Satın aldıktan hemen sonra mağazada bulunan bir aynakolu da satın alsam montajını yapıyorlar mı?

@Yelda yapılıyor ancak sadece aynakol değil yeni vites kolu ve zincirde almanız gerekecek şuan triban 100 deki vites koluda biraz kullanışsız sti kollarda pahalı. O kadar masraf yapacağına triban 500 bakabilirsin

Geri