Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon

İyi günler arkadaşlar.
Bisiklete yeni başlayacağım. Bisikletimi aldım. Şimdi giyim kısmını halletmeye çalışıyorum. Sizce Decathlondaki Triban formalar başlarda iş görür mü?
Yoksa dolap tarzı uygulamalarda bulduğum Jordanred, Kipeo, Nalini gibi markalara mı yönelmeliyim ?
DEcathlon formaların bazıları kipeo ve jordanred den iyidir. Bu benim kendi görüşüm elbette.

Scudo
İyi günler arkadaşlar.
Bisiklete yeni başlayacağım. Bisikletimi aldım. Şimdi giyim kısmını halletmeye çalışıyorum. Sizce Decathlondaki Triban formalar başlarda iş görür mü?
Yoksa dolap tarzı uygulamalarda bulduğum Jordanred, Kipeo, Nalini gibi markalara mı yönelmeliyim ?

jordanred fiyatına göre iyi ürünleri olduğunu düşünüyorum. Özellikle taytlarda

İyi günler arkadaşlar.
Benim formalarım sora ve Decathlon ağırlıklı. Decathlon özellikle giriş ve orta seviye olarak formaları oldukça güzel ilk zamanlar için fazlasıyla iş görür. Ama fiyatları eskisi gibi ucuz değil artık bu sebeple jordanred ve soraya da bakılabilir.

İyi günler arkadaşlar.
Dolap tarzı dediğiniz uygulamalar 2. el satış yapıyor değil mi? Ben giyim konusunda 2. ele karşıyım hijyenik sebeplerden dolayı, o yüzden tavsiye etmem. Özellikle yeni başladığınızı yazdığınız için söylüyorum, forma giymek bile ne kadar gerekli tartışılabilir..

Ancak yine de forma kullanacaksanız, Decathlon'un (yanlış anlamayınız yine yeni başladığınız için söylüyorum) giriş seviyesi ürünleri bile gayet tercih edilebilir.

zamanında indirimdeyken bisiklet içliği olarak (link) futbol içliğini almıştım. özellikle baş parmak tutucusu var diye büyük rahatlıktı benim için. düz içliklerin kolları kıvrılıyordu hep. sıcaklık olarak çok iyi, havaların hafif serinlediği zamanlar içlik +forma, soğumaya başlayınca içlik+bisiklet montu, iyice soğuduğu zamanlarda da içlik+forma+mont yapıyorum.
en beğendiğim özelliği de ter atması, sanırım futbol özelinde tasarladıkları için ter atışı çok iyi. uygun fiyatlı içlik olarak öneririm. (link)

• Beğen
Tepkiler: makaram
Dolap tarzı dediğiniz uygulamalar 2. el satış yapıyor değil mi? Ben giyim konusunda 2. ele karşıyım hijyenik sebeplerden dolayı, o yüzden tavsiye etmem. Özellikle yeni başladığınızı yazdığınız için söylüyorum, forma giymek bile ne kadar gerekli tartışılabilir..

Ancak yine de forma kullanacaksanız, Decathlon'un (yanlış anlamayınız yine yeni başladığınız için söylüyorum) giriş seviyesi ürünleri bile gayet tercih edilebilir.
deterjan diye bir şey var ?

deterjan diye bir şey var ?
Evet bilmediğim bir şey değil, ara ara kullanıyorum ben de. En az kendim kadar temiz olduğundan emin olduğum ağabeyimle bile aynı şeyleri giymezdim, bu sebeple de "ben karşıyım" yazdım ve kendi önerilerimi paylaştım.

Forma giyerek ter kokusunu azaltırsınız ıslanmayı önlersınız. Yaz için bisiklet forması pahalı gelıyorsa çokça bulunan futbol formaları iş görür. Kış için bisiklet ekipmanları hastalanmamak için gerekli. Belki orda da futbol malzemeleri ile ucuzlatma yapılabilir.

Herkese yorumlar için teşekkür ederim. Forma benim için biraz önemli çünkü astım hastasıyım. terleyip üşütmek kimseye iyi gelmediği gibi bana hiç iyi gelmiyor. Hiç kimse ikinci el ürün kullanmak istemez tabi ki ama malum ekonomik koşullardan dolayı orayada bakıyorum. Daha profesyonel ekipmanlar haliyle orda daha uygun fiyatlı. Ama sanırım ilk etapta genel kanıya uyup Decathlon'a bi bakacağım.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: AeroKnight
Herkese yorumlar için teşekkür ederim. Forma benim için biraz önemli çünkü astım hastasıyım. terleyip üşütmek kimseye iyi gelmediği gibi bana hiç iyi gelmiyor. Hiç kimse ikinci el ürün kullanmak istemez tabi ki ama malum ekonomik koşullardan dolayı orayada bakıyorum. Daha profesyonel ekipmanlar haliyle orda daha uygun fiyatlı. Ama sanırım ilk etapta genel kanıya uyuyup Decathlon'a bi bakacağım.
Decathlon’da merino yünlü Gravel forması var ama sadece gravele özel bir forma değil tabii ki onu almanızı tavsiye ederim. Grvl900 sanırım kodu hem uzun hem kısa kollusu var.

Onun dışında yerli firmaların hepsi kendilerini çok geliştirdi mutlaka bir şans verin özellikle Sora’ya. Son kullanmakta olduğum forma Sora Pro Team Zone oldukça memnunum çok üst kalitede, Castelli ve Santini’yi aratmaz bana göre.

Çin yani Aliexpress’ten forumda ki bir arkadaşımızdan Santic’in formasını ve taytlarını aldım. Santic de çok kaliteli fakat tayt pedlerini haliyle seçemiyoruz Sora’daki gibi HT90 pedler var ikisinde de. HT90 çok memnun kaldığım bir ped değil. Recovery günlerinde tercih ediyorum.

Ped konusunu mutlaka araştırın. Taytlar deneme yanılmayla çözülebilecek bir konu. Mağazada olsa dahi taytları deneyemiyoruz sanırım. Denetseler bile sonuçta mağazadan taytı alıp 50 km sürdürecek halleri yok. O yüzden bunlara dikkat edin.

Konu formadan tayta geldi ama işin özeti bu şekilde. Formada yüksek ter tahliyesini ve kumaşı göz önüne alın.

İyi günler.

Yanıltıcı içeriğe dikkat, hakkınızı savunun.

IMG-20230517-WA0003.jpg

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Atasoy
Herkese yorumlar için teşekkür ederim. Forma benim için biraz önemli çünkü astım hastasıyım. terleyip üşütmek kimseye iyi gelmediği gibi bana hiç iyi gelmiyor. Hiç kimse ikinci el ürün kullanmak istemez tabi ki ama malum ekonomik koşullardan dolayı orayada bakıyorum. Daha profesyonel ekipmanlar haliyle orda daha uygun fiyatlı. Ama sanırım ilk etapta genel kanıya uyup Decathlon'a bi bakacağım.
(link) bu ürüne de bakabilirsiniz. Beyaz rengi indirime girmiş, futbol için tasarlandığı için nefes alabilriliği, teri dışarı atması ve çabuk kuruması güzel duruyor. Değerlendirilebilir.
Bu da koşu tişörtü: (link) sırtında cebi bile var küçük. Bunlar da formalara göre daha uyguna gelir ve aynı işi görür başlangıç için.

1 yıl önce satın aldığım selenin rayı fazla sıkmaktan dolayı dün kırıldı, bugün seleyi yenisi ile değiştirdiler. Aynı şekilde 3 ay önce satın aldığım mataranın plastiği attı onu dahi değiştirdiler. Bazı satıcılardan arızalı gelen ürünü değiştirmek için bile uğraşırken, decathlonun sorgusuz sualsiz değişim yapması taktire şayan.

1 yıl önce satın aldığım selenin rayı fazla sıkmaktan dolayı dün kırıldı, bugün seleyi yenisi ile değiştirdiler. Aynı şekilde 3 ay önce satın aldığım mataranın plastiği attı onu dahi değiştirdiler. Bazı satıcılardan arızalı gelen ürünü değiştirmek için bile uğraşırken, decathlonun sorgusuz sualsiz değişim yapması taktire şayan.
Arkadaşımın mtb jantı kırılmıştı. Kullanıcı hatası diyip değiştirmemişlerdi.

Decathlon sayesinde spora ilgimiz arttı, çok fazla ürün çeşidine kaliteli ve ucuza ulaştık, alışveriş yapmayı en sevdiğim ve sürekli uğradığım mağaza, çok şey satın aldım bu güne kadar. Ama malesef o da enflasyona yenildi. Çok beğendiğim fiyat performans bisikleti gözüyle baktığım rc120, önce 10.000 tl, sonra 12.500 tl, şimdi de 16.000 tl fiyat seviyesine çıkmış, üzüldüm açıkçası.

Dosyalar

• Screenshot_20230615_083815_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20230615_083815_Samsung Internet.jpg
    58,9 KB · Okunma: 50
Decathlon'da MayFest 23 organizasyonu mevcut. Sanırım bu hafta son,ufak bi bakım hizmeti ücretsiz mevcut(detaylı vites ayarı ve jant akordu yapılıyor)Cuma bisikletimi götürdüm memnun kaldım. Bakım hizmetini yapan arkadaş bayağı ilgiliydi,hatta aktarıcı kulağının(sanırım kadro kulağı) yamulduğunu ve değiştirmem gerektiğini,muhtemelen en fazla bir iki sürüş beni götüreceğini söyledi. Maltepe Decathlon eski yerinden 6 ay önce (Ritim İstanbul) taşınmış şimdi Maltepe Park Avm'ye. Bilginize sunarım

• Beğen
Tepkiler: erhan erhan
Decathlon sayesinde spora ilgimiz arttı, çok fazla ürün çeşidine kaliteli ve ucuza ulaştık, alışveriş yapmayı en sevdiğim ve sürekli uğradığım mağaza, çok şey satın aldım bu güne kadar. Ama malesef o da enflasyona yenildi. Çok beğendiğim fiyat performans bisikleti gözüyle baktığım rc120, önce 10.000 tl, sonra 12.500 tl, şimdi de 16.000 tl fiyat seviyesine çıkmış, üzüldüm açıkçası.
Rc120'nin abisi Rc500 hala aynı fiyat. 17000. XL kadro bulabilseydim kesin alacaktım. Hep gözümün kaldığı bir bisiklet oldu kendisi.

Decathlondan aksesuar+ekipman önerisi olan var mı

Geri