Scudo Sports

Decathlon

Arkadaşlar Decathlon'da stok sıkıntıları başladı sanırım. Dün Esenyurt Torium Avm'deki şubesinde bisiklet reyonunda bazı ürünlerde beden, model vs eksiklikler dikkatimi çekti. Mesela almak istediğim kaskın bedeni kalmamıştı. Çanta reyonunda da eksiklikler vardı. Kıyafet kısmı hele bir hayli eksikti. Bilginiz olsun.

Scudo
İstiklal caddesi şubesinde de bazı eksiklikler var. Bu mağazada modeller de eksik zaten.

@Naboo’ya katılıyorum. Işık gördüm, almadım, daha sonra gittiğimde kalmamıştı. Telefon tutucu, bisikletime uygun iç lastik tek kalmıştı, kutusu açılmış-yırtık vs. olsa da aldım. Eldiven bana uyan 2 tane vardı sadece.

Neyse, özetle kapanın elinde kalıyor gibi bir durum var. İhtiyaç varsa ve Decathlon’dan tedarik edilecekse zaman kaybetmeden almak lazım.

Decathlon'dan mail geldi. İzmir'deki mağazalarında depremden dolayı müşterilerin güvenliği için mağazalarının sağlamlığını kontrol edeceklermiş ve bundan emin olduktan sonra mağazalarını müşterilerine açacaklarmış.

• Beğen
Tepkiler: Robinson Crusoe
Stok eksikliğinin kur dalgalanmasından kaynaklandığına inanıyorum. Stoklar bitince veya belirli bir süre geçince genel olarak zam geleceğine eminim. Bir şey alacaksanız beklemeyin derim.

• Beğen
@St.Ahmetus mağazalarda 60 TL'den satılıyor muhtemelen yeni seri.

• Beğen
Tepkiler: St.Ahmetus
Bugün Kayseri Decathlona gittim pantolon yağmurluk aldım xl beden bulabildim S beden ve XLL beden kaldı yağmurlar başlar yakında. İşe bisikletle gidebilmek için almak zorundaydım 100 TL gibi bir fiyatı vardı bir de uzun parmak eldiven aldım 30 TL ye

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Bugün Kayseri Decathlona gittim pantolon yağmurluk aldım xl beden bulabildim S beden ve XLL beden kaldı yağmurlar başlar yakında. İşe bisikletle gidebilmek için almak zorundaydım 100 TL gibi bir fiyatı vardı bir de uzun parmak eldiven aldım 30 TL ye
Hocam cep yağmurluğunu mu aldınız?

@Dongtaes katlanınca Bayaa ufalıyor cep yağmurluğumu bilmiyorum pantolon olanı aldım

@Naboo’ya katılıyorum. Işık gördüm, almadım, daha sonra gittiğimde kalmamıştı. Telefon tutucu, bisikletime uygun iç lastik tek kalmıştı, kutusu açılmış-yırtık vs. olsa da aldım. Eldiven bana uyan 2 tane vardı sadece.

Neyse, özetle kapanın elinde kalıyor gibi bir durum var. İhtiyaç varsa ve Decathlon’dan tedarik edilecekse zaman kaybetmeden almak lazım.

Hocam yeni üye olduğum için link paylaşamıyorum. Sitede adı "Akıllı Telefon Destek Aparatı - Metal Triban" şeklinde geçiyor. Yolun Torium taraflarına düşüyorsa birkaç adet daha var. Ben aldım. Güzel iş görüyor. Bilginiz olsun.

• Beğen
Decathlon başlığını gördüğüm için sorayım istedim. 1 sene garantisi olan 2. el aldığım bisiklette Hub sorunu vardı. Kendi imkanlarım ile yağlama girişimi başarısızlıkla sonuçlandığından mütevellit, Decathlon firması bunu garanti dışı bırakır mı ? Bu gibi yaklaşımlarda firmanın tutumu hakkında tecrübesi olan arkadaşım var sa esirgemesin bilgisini.

Urun kalmamasindaki sorun doviz kurundan cok COVID kaynakli. Berlin'deki Decathlonlar da ayni dertten muzdarip. Hatta burda bisiklete ilginin cok daha fazla olmasindan oturu, bisiklet reyonlari tuvalet kagidi reyonlariyla benzer durumda diyebilirim. Hem uretim hem dagitimdaki calisanlarin is guvenligini saglamak amaciyla, yeni stok cok az saglanabiliyor.

Pedli tayt olmamasi sizin için problem değilse decatlonun futbol giyim bölümünde çok güzel termal tayt var 55 tl ben aldım gayet memnunum arkadaşlar tavsiye ederim bisiklet ibaresi başa koyulunca decatlon anında adam soymaya başlıyor 😫

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
bisiklet ibaresi başa koyulunca decatlon anında adam soymaya başlıyor
Her üründe soymak diye anlamayın. Bazı ürünler gerçekten bisiklet kullanımına özel oluyor. Bunlar içinde soyuyor diyemeyiz.
Dediğiniz doğru ama... bazı ürünler sırf içinde bisiklet geçtiği için anlamsız daha pahalı.

• Beğen
Tepkiler: Dongtaes
Decathlonun üretim sorunu var sanıyorum. Fabrikaları tam kapasite çalışmıyor. Bu haftalar itibariyle ab'de vakalar yine fırladı, muhtemelen önümüzdeki süreçte ürün tedariği daha sıkıntılı olacak. Pandemide araba fiyatları uçunca toplu taşımaya alternatif olarak bisiklet ve scooter aşırı rağbet gördü ve her türlü tedarikte sorun yaşanıyor. Bulabildiniz ürünü şimdiden alın. 6 ay sonra alacağınız ürün varsa şimdi alın 6 taksite bölün. Hem zam hem ürün tedariğini yaşamazsınız böylece.

Fransada sokağa çıkma yasağı varmış. Ürünleri farklı bir yerde üretmiyorsa üretim ve sevkiyatlar da durmuştur muhtemelen

Geri