Cotyoran52
An Engineer Cyclist
- Tepki
- 1.517
- İsim
- Kotyoralı
- Başlangıç
- 2000—01
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Ben 2017'de aldığım Kron markalı dağ bisikletimin 6 ay bakımı yapılmadığı için garantisini kaybetmiştim. Bence sorunu olmasa da götürün.Arkadaşlar selamlar, Decathlon'dan aldığım bisikletin 6 ay bakımı geldi. Daha önce 6 ay bakımı yaptıran var mı Decathlon'da ? Şu an bisikletimin bir sorunu yok, götürmem durumunda katma değer birşeyler yapıyorlar mı bisiklete ? Teşekkürler...
Arkadaşlar selamlar, Decathlon'dan aldığım bisikletin 6 ay bakımı geldi. Daha önce 6 ay bakımı yaptıran var mı Decathlon'da ? Şu an bisikletimin bir sorunu yok, götürmem durumunda katma değer birşeyler yapıyorlar mı bisiklete ? Teşekkürler...
Bildiğim kadarıyla garanti dışı kalma gibi bir durum yok. Bazı parçaları ömür boyu, bazı parçaları da 2 yıl garantili zaten.Arkadaşlar selamlar, Decathlon'dan aldığım bisikletin 6 ay bakımı geldi. Daha önce 6 ay bakımı yaptıran var mı Decathlon'da ? Şu an bisikletimin bir sorunu yok, götürmem durumunda katma değer birşeyler yapıyorlar mı bisiklete ? Teşekkürler...
"bakım yapılmazsa garanti dışı kalma" konusu için şu fotoğrafları ekleyeyim:
Yaşanan sorun neydi?Bu konuda accell bisiklette aynı şeyi yapıyor ben bizzat yaşadım hiç bakıma götürmedim şuan garanti dışı diye işlem yapmıyorlar ek ücret talep ediyorlar.
Sorun ufakcık bir sorundu jant ile ilgili onun için gitmiştimYaşanan sorun neydi?
Gerçekten bakımsızlıktan olabilecek bir konu mu yoksa bahane mi etmişler onu merak etmiştim.Sorun ufakcık bir sorundu jant ile ilgili onun için gitmiştim
Sorun bakımsızlık değil.Gerçekten bakımsızlıktan olabilecek bir konu mu yoksa bahane mi etmişler onu merak etmiştim.
Öyle saçmalık olmaz bence. Bizim milletin işgüzarlığı buna neden oluyor.bakıma sorun olsun yada olmasın o zamanda paşa paşa getir diyor yok getirmediysen ben artık bu bisikletine garanti vermiyorum diyor.
Selam, linkteki ürünleri almıştım.(link)
Bu urun yaz/kis baselyer olarak kullanilir mi sizce? Kullanan varsa yorumunu duymak isterim.
Farklı siteler de gezerken şu çıkıyor reklam olarak ama stokta vs yok.
(link)
Şu bisiklet dün 11.500 dü. Şu anda 12.600. Evet sanki %10 civarında bir zam gelmiş dechatlona.Sanırım dün gece itibari ile bir zam yapıldı. 520 - 9000 - rc 500 de 6000 liraydı. Stokta yoklardı tabi. 1 tane görünüyor şimdi.