hamlet2006
Cırbağa dedesi
- Tepki
- 33.929
- İsim
- Süleyman
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Değişik fikirleri var bu İngilizlerin. Yollardaki şeritler olmadığında araç sürücülerinin daha dikkatli olduğunu keşfetmişler, pilot bölgelerde uygulamalar yapıyorlardı. Kask için de aynı şekilde düşünmüş olsalar gerek.Kaskın görülmesini istemeyin derim. İngiltere'de yapılan bir araştırmada "Motorlu araç sürücüleri, kask takan bisikletlileri daha profesyonel olarak düşündüklerinden kasklı bisikletçilerin çok daha yakınından geçiyorlarmış.
Daha sonra da şöyle demişim...bebek bezi satmıyor bisiklet taytı satıyor. 2 ayda bir kullan at tayt üretimi var ve bizlerin haberi yok. bari, ürünün üzerinde, bu en düşük kalite üründür, kütler patlar haa ona göre dese.
...Bu konuda kesinlikle haklısınız ve evet, ayıplı ya da defolu bir ürün olabilir. Değiştirilmesi, sorunun üstlenilip çözülmesi iyi bir izlenim bırakıyor ancak yorumun gizlenmesi iyi değil.
Yapılan yorum tarafsızsa çok defa malı ayıplayan ve Decathlon tarafından cevap olarak özür dilenen yorum da gördüm.
Bisiklet çok görünmüyor ancak o da kara. Adı da Karakaçan.😅kim siyah kask kullanır beyaz varken
Daha sonra da şöyle demişim...
...
Bisiklet çok görünmüyor ancak o da kara. Adı da Karakaçan.😅
Kara benim rengimiz.😁
322477 dosyayı görüntüle
Yarın Milano'da olacağım, merkezde (Cairoli) bir Decathlon var, bakalım ilginç bir şeyle bulur muyum?
Van rysel yol ayakkabısına bakarmısın abi rica etsem kalitesine vs incelersen sevinirim almayı düşünüyorumYarın Milano'da olacağım, merkezde (Cairoli) bir Decathlon var, bakalım ilginç bir şeyle bulur muyum?
323167 dosyayı görüntüle
Ayakkabı on numara. Gayet kaliteliVan rysel yol ayakkabısına bakarmısın abi rica etsem kalitesine vs incelersen sevinirim almayı düşünüyorum
Temu'dan 10 bin liralık ürün mü? Ülkeye nasıl girecek?....Ben de temuya göz atınca anladım fiyat farkını. 10 bin tl ye dchatlondan alacağım 4 ürün yerine 26 ürün aldım😁sizce???
Bin tl den 10 farklı sipariş😁👍yarıdan fazlası yurtiçinde kargoda şu an.Temu'dan 10 bin liralık ürün mü? Ülkeye nasıl girecek?
Antalya'da 4 mağaza var. Hiçbirini boş görmedim. Bursa'da başka problem vardır. Zaten her ile mağaza açmamalarının bir sebebi var. Temu ile alakası olduğunu sanmıyorum.Selamlar herkese. Dchatlon başlığını görünce dün alışveriş için gittiğimde ve son 2 aydır bursa mağazalarının bomboş olduğunu görüyorum. Çalışanlar özel olarak herkese hoşgeldiniz diyerek yardım için canla başla çalışır hale gelmişler. Muhteşem bir ilgi her müşteriye. Tabii ki sebebini çalışan bir arkadaşımız anlatana kadar. (Abi işler batık mağaza hep boş temu bizi bitirdi.) Ben de temuya göz atınca anladım fiyat farkını. 10 bin tl ye dchatlondan alacağım 4 ürün yerine 26 ürün aldım😁sizce???
TeşekkürlerAyakkabı on numara. Gayet kaliteli
Çok fazla giysi seçeneği var. Bize çeyreği bile gelmiyor
Yarın Milano'da olacağım, merkezde (Cairoli) bir Decathlon var, bakalım ilginç bir şeyle bulur muyum?
323167 dosyayı görüntüle
Farklı zamanlarda satın alım yaptı galiba, zaten bir alt mesajda da 1000TL 'lik 10 alım demiş. Valla geçen sürüşte bir abi kışlık alt tayt almış indirim ile 250 liraya almış, yanına bir kaç şey daha ekleyip sepeti 1000e tamamlamış. Şimdiye kadar bakmamıştım ama hoşuma gitti.Temu'dan 10 bin liralık ürün mü? Ülkeye nasıl girecek?
Herhalde birden çok TCKNo üstünedir, yoksa ayda 5 paket kuralından kalan yarısı geri gidebilir.Farklı zamanlarda satın alım yaptı galiba, zaten bir alt mesajda da 1000TL 'lik 10 alım demiş. ...