Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon

Kaskın görülmesini istemeyin derim. İngiltere'de yapılan bir araştırmada "Motorlu araç sürücüleri, kask takan bisikletlileri daha profesyonel olarak düşündüklerinden kasklı bisikletçilerin çok daha yakınından geçiyorlarmış.

Scudo
Kaskın görülmesini istemeyin derim. İngiltere'de yapılan bir araştırmada "Motorlu araç sürücüleri, kask takan bisikletlileri daha profesyonel olarak düşündüklerinden kasklı bisikletçilerin çok daha yakınından geçiyorlarmış.
Değişik fikirleri var bu İngilizlerin. Yollardaki şeritler olmadığında araç sürücülerinin daha dikkatli olduğunu keşfetmişler, pilot bölgelerde uygulamalar yapıyorlardı. Kask için de aynı şekilde düşünmüş olsalar gerek.

bebek bezi satmıyor bisiklet taytı satıyor. 2 ayda bir kullan at tayt üretimi var ve bizlerin haberi yok. bari, ürünün üzerinde, bu en düşük kalite üründür, kütler patlar haa ona göre dese.
Daha sonra da şöyle demişim...
Bu konuda kesinlikle haklısınız ve evet, ayıplı ya da defolu bir ürün olabilir. Değiştirilmesi, sorunun üstlenilip çözülmesi iyi bir izlenim bırakıyor ancak yorumun gizlenmesi iyi değil.
Yapılan yorum tarafsızsa çok defa malı ayıplayan ve Decathlon tarafından cevap olarak özür dilenen yorum da gördüm.
...
kim siyah kask kullanır beyaz varken
Bisiklet çok görünmüyor ancak o da kara. Adı da Karakaçan.😅
Kara benim rengimiz.😁
20240929_103949.jpg

Bir önceki sayfada Edr Af 105 için kadro kulağı arayan arkadaşlar vardı. Aşağıdaki linkten almak isteyen varsa alabilir ya da yedekleyebilir.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
decathlon edr-cf-105-12-vites-shimano-105-karbon-yol-yaris-bisikleti-kirmizi/_

Bununlada uyumlu mudur?

S-works evade esinlenmeli yeni fcr aero kask beyazı trde olmadıgı için glocalzonedan sipariş ettim 120 euroya mâl oldu ama değdi
IMG_0976.jpeg

Dosyalar

• IMG_0979.jpeg
    IMG_0979.jpeg
    54,1 KB · Okunma: 66
  • IMG_0980.jpeg
    IMG_0980.jpeg
    48,9 KB · Okunma: 67
İlk smart trainerimi van ryseldan yana yaptım 600 w ve 6 eğime kadar cıkıyor başlangıç seviye yanı benım gibi arkadaslar için yeterli olucagını düşünüyorum
IMG_1016.jpeg

Dosyalar

• IMG_1013.jpeg
    IMG_1013.jpeg
    109,9 KB · Okunma: 52
  • IMG_1017.jpeg
    IMG_1017.jpeg
    77,9 KB · Okunma: 53
  • Beğen
Tepkiler: lrfan
Van rysel yol ayakkabısına bakarmısın abi rica etsem kalitesine vs incelersen sevinirim almayı düşünüyorum
Ayakkabı on numara. Gayet kaliteli
Çok fazla giysi seçeneği var. Bize çeyreği bile gelmiyor

Dosyalar

• IMG_2743.jpeg
    IMG_2743.jpeg
    63 KB · Okunma: 116
  • IMG_2742.jpeg
    IMG_2742.jpeg
    57,6 KB · Okunma: 115
Selamlar herkese. Dchatlon başlığını görünce dün alışveriş için gittiğimde ve son 2 aydır bursa mağazalarının bomboş olduğunu görüyorum. Çalışanlar özel olarak herkese hoşgeldiniz diyerek yardım için canla başla çalışır hale gelmişler. Muhteşem bir ilgi her müşteriye. Tabii ki sebebini çalışan bir arkadaşımız anlatana kadar. (Abi işler batık mağaza hep boş temu bizi bitirdi.) Ben de temuya göz atınca anladım fiyat farkını. 10 bin tl ye dchatlondan alacağım 4 ürün yerine 26 ürün aldım😁sizce???

Selamlar herkese. Dchatlon başlığını görünce dün alışveriş için gittiğimde ve son 2 aydır bursa mağazalarının bomboş olduğunu görüyorum. Çalışanlar özel olarak herkese hoşgeldiniz diyerek yardım için canla başla çalışır hale gelmişler. Muhteşem bir ilgi her müşteriye. Tabii ki sebebini çalışan bir arkadaşımız anlatana kadar. (Abi işler batık mağaza hep boş temu bizi bitirdi.) Ben de temuya göz atınca anladım fiyat farkını. 10 bin tl ye dchatlondan alacağım 4 ürün yerine 26 ürün aldım😁sizce???
Antalya'da 4 mağaza var. Hiçbirini boş görmedim. Bursa'da başka problem vardır. Zaten her ile mağaza açmamalarının bir sebebi var. Temu ile alakası olduğunu sanmıyorum.

Son düzenleme:
koskoca bisiklet takımları var bide getirin daha kaliteli ürünlerinizden bizde yurtdışı ile uğraşmayalım yani
Yarın Milano'da olacağım, merkezde (Cairoli) bir Decathlon var, bakalım ilginç bir şeyle bulur muyum? :)

323167 dosyayı görüntüle

All4cycling mağzası var milanoda tam konum nerdedir bilmiyorum ama aklınızda bulunsun İrfan Hocam
şimdi baktım 50km gösteriyor :)

1731659468436.png

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: lrfan ve MakRo
Temu'dan 10 bin liralık ürün mü? Ülkeye nasıl girecek?
Farklı zamanlarda satın alım yaptı galiba, zaten bir alt mesajda da 1000TL 'lik 10 alım demiş. Valla geçen sürüşte bir abi kışlık alt tayt almış indirim ile 250 liraya almış, yanına bir kaç şey daha ekleyip sepeti 1000e tamamlamış. Şimdiye kadar bakmamıştım ama hoşuma gitti.

Bu arada bir çok Denizlili ben gibi "sonunda Denizli'ye de Decathlon geliyor" diye sevinirken hevesleri kursaklarında kaldı. Akşam saati in cin top oynayan "acaba bıçaklanır mıyım?" diye düşünmenize sebep olacak karanlık kısmen sanayi içinde kalan bir bölgedeki avmyi canlandırmak için yenileme yaptılar. En çok anlatılan da Decathlon'un geleceğiydi ama yine başka bahara kaldı. Gelmiş olsa bisiklet kısmı aktif olsa da özellikle kamp, outdoor ürünlerinde çok fazla satış potansiyeli var. Anlaşılan yine internete kargo ücretine mahkum olduk

Farklı zamanlarda satın alım yaptı galiba, zaten bir alt mesajda da 1000TL 'lik 10 alım demiş. ...
Herhalde birden çok TCKNo üstünedir, yoksa ayda 5 paket kuralından kalan yarısı geri gidebilir.

Girdiğim mağazada o kadar çok çeşit Van Rysel alt üst giysi ve aksesuar var ki inanın çok daha büyük ve pahalı markalara hiç gerek duymazsınız ama ne yazık ki bizim oralara gelmiyor. Renk renk çeşit çeşit, Kastelli markası ayarında ceketlere kadar

Geri