Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon

Girdiğim mağazada o kadar çok çeşit Van Rysel alt üst giysi ve aksesuar var ki inanın çok daha büyük ve pahalı markalara hiç gerek duymazsınız ama ne yazık ki bizim oralara gelmiyor. Renk renk çeşit çeşit, Kastelli markası ayarında ceketlere kadar
Abi dur anlatma daha fazla

Scudo
Girdiğim mağazada o kadar çok çeşit Van Rysel alt üst giysi ve aksesuar var ki inanın çok daha büyük ve pahalı markalara hiç gerek duymazsınız ama ne yazık ki bizim oralara gelmiyor. Renk renk çeşit çeşit, Kastelli markası ayarında ceketlere kadar
Decathlon'u seviyorum dediğimde sanki beni maaşa bağlamış gibi bir düşünceye sahip insanlar karşı çıkıyor. Parayı veren düdüğü çalar mantığıyla gayet bol çeşit sunuyor.
Tabi anlatılanlara bakılırsa Türkiye dışında.😕

Decathlon'u seviyorum dediğimde sanki beni maaşa bağlamış gibi bir düşünceye sahip insanlar karşı çıkıyor. Parayı veren düdüğü çalar mantığıyla gayet bol çeşit sunuyor.
Türkiye'de bence son yıllarda bu hale geldi, eskiden malına güvendiğimiz makul fiyatta satan bir yerdi, artık çok uçuk geliyor fiyatları. 7-8 sene önce masa tenisi topunu mesela yedek dursun diye uğramışken alırdık, geçen gördük fiyatını içimize oturdu dedik yav bu en dandiği değil mi ne bu fiyat

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Cemal Ç.
Türkiye'de bence son yıllarda bu hale geldi, eskiden malına güvendiğimiz makul fiyatta satan bir yerdi, artık çok uçuk geliyor fiyatları. 7-8 sene önce masa tenisi topunu mesela yedek dursun diye uğramışken alırdık, geçen gördük fiyatını içimize oturdu dedik yav bu en dandiği değil mi ne bu fiyat
Fayda fiyat ürünleri sattığını düşünüyorum. Örnek vermek gerekirse o topu oradan anında alabileceksiniz.
İnternetten daha ucuza alabileceksiniz ancak bekleme süresi, gümrüğe takılma derdi, sadece bir top için internetten sipariş vermeme falan... olaylar sarpa saracak yani.😕

Fayda fiyat ürünleri sattığını düşünüyorum. Örnek vermek gerekirse o topu oradan anında alabileceksiniz.
İnternetten daha ucuza alabileceksiniz ancak bekleme süresi, gümrüğe takılma derdi, sadece bir top için internetten sipariş vermeme falan... olaylar sarpa saracak yani.😕
Tabii orası öyle, asıl olay pahalı bir şey almaya gelince oluyor. İnsan diyor bu sefer başka yerden şu kadar daha ucuza alırım beklerim vs.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Aynı durumdayım, herkes Decathlon’un adamı olduğumu düşünüyor ama durum tamamen iyi işi taktir etmekle alakalı. Decathlon’dan aldığınız bi ürün verdiğiniz paraya karşılık bi kullanım performansı verir, ama bu dandik olduğu anlamına gelmez. Ürünleri sağlamdır, ucuzluğuyla doğru orantılı bi bozulma, kırılma, yırtılma gibi durumlar söz konusu olmaz. Aksine çok ‘kaliteli’ ürünlerden daha sağlam olduğunu bile iddia edebilirim çoğu zaman.

Bugüne kadar aldığım decathlon ürünlerinden genel olarak memnun kaldım, genel olarak f/p ürünleri. O ürün genel olarak türünün en iyisi olmuyor ama işinizi görüyor, tasarım olarak da fiyatına göre iyi ürünler ama heyecana kapılıp her şeyi oradan almaya çalışmamak lazım. Mesela bisiklet ışıkları çok iyi değil, iş görüyor tabi ama eldiven çorap gibi ürünlerini kullanıyorum özellikle fiyatına göre iyi. İkea gibi decathlon da uygun fiyata ortalama üstü ürünler sunuyor, bunu yüksek ölçeklenebilirlik ve tüm dünyadaki yüksek satış sayıları sayesinde yapıyor ama son dönem bizim ülke için pahalı kaldı bunun nedeni firma değil ekonomi yönetimin ülkeyi getirdiği durum. Ben bisiklet ürünlerinden çok piknik için kamp malzemelerini çok alıyorum, çok rahat pratik sandalyeleri var ama masaları iyi değil onları almıyorum.

Akıllı saat önerileri konusunun garmine, bisiklet kullanırken giyilecek kilitsiz ayakkabı konusunun ısrarla kilitli ayakkabıya bağlandığı forumda ucuz malzeme satan bir firmanın ürünlerini överseniz size de tepki gösterirler tabi.

Garmin 530 ciddi indirim yapmışlar 180 Euro fiyatı vardı Milano mağazasında. Bugüne kadar bu fiyata görmemiştim ne internette ne mağazalarda. Wahoo almamış olsam kapardım bir tane

Son düzenleme:

getirseler ii satış rakamları yakalarlar aslında sebep nedir bilmiyorum bu sene mağzalarda olmayan online satılan ceketleri taytları var mağzada deneme şansı olmadığı için bakamadım

Bugün mobil uygulama ve web alışverişlerinde kargo ücretsizmiş.

Garmin 530 ciddi indirim yapmışlar 180 Euro fiyatı vardı Milano mağazasında. Bugüne kadar bu fiyata görmemiştim ne internette ne mağazalarda. Wahoo almamış olsam kapardım bir tane
(link)

155 euro

• İnanılmaz
Tepkiler: lrfan
Geri