Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon

Scudo
Herkese merhaba; Dechatlon'daki bisiklet montlarıyla ilgili tecrübesi ya da fikri olan var mı? Fiyatlar çok uygun gözüküyor , acaba performanslar da öyle mi?

Ben geçen sene kış boyu (link)kullandım. Günlük yıkayıp kuruttum (kurutucuda). Kışın sonunda yırtıldığı için yenisini aldım. Şimdi haftada bir yıkayıp normal kurutuyorum.
Ben çok beğenerek kullanıyorum ama şimdiye kadar başka hiç buna benzer ürün kullanmadım o yüzden kıyaslama yapamıyorum.

Ben de aynı ürünü kullandım geçen kış boyunca, haftada 3-4 gün kullanıyordum ve her gün yıkandı, baskısı bile aynı şekilde duruyor. Performans olarak da bunun içinde bi tane yelek bi tane de yine Decathlon’un uzun kollu içliğini giydiğimde -5 derecelere kadar sıkıntısız sürüş yapmışlığım oldu.

• Beğen
Tepkiler: Dr.Hasta
VAN RYSEL EDR CF 105 12 Vites Shimano 105 bisiklet için kadro kulağı nereden bulabilirim? Decathlonda yok.

VAN RYSEL EDR CF 105 12 Vites Shimano 105 bisiklet için kadro kulağı nereden bulabilirim? Decathlonda yok.
1 yıl van rysel kadro kulağı bulamayan öğrencim bisikletini satmıştı, umarım aynı sıkıntı halen devam etmiyordur. Üstelik Decathlon çalışanı idi

Şu sitede var ama fiyatı biraz pahalı, 30 euro sınırı varken alınması imkansız gibi. Ancak yurtdışından bir tanıdık vasıtasıyla alınabilir. Ttabiiki uygunsa kadroya. Açıklamada. EDR CF modelini yazmışlar.

(link)

Belki takip eden arkadaşlar vardır. dört buçuk ayı geride bıraktık. Bu süre zarfında çağrı merkezini aradım beni geri arayacaklarını ilettiler. Ama hiç aramadılar. Tüketici hakem heyetine talep açtım. Savunma istendi diye bekliyor o da. Bugün tekrar aradım çağrı merkezini mağaza geri aradı sağolsun. Benim parçadan talep fişinden herkes bir haber. Önce bulamadılar sonra parça Hollanda'dan geliyor ama gelemedi dediler. Kaç aydır nasıl gelemiyorsa. Depoya kayıt açıyorum dediler depo komple arka jant gönderebilirmiş. Bazen imha edilecek bisikletlerin sağlamsa arka jantını gönderebiliyorlar dediler. Olmazsa yine Hollanda'dan parça beklenecekmiş. Bisiklet alacak arkadaşlar muhakkak göz önünde bulundursun.
Evet bugün konuyla ilgili yeni bir sayfa açtık. Tek bir yorum yapamıyorum bilen arkadaşların yönlendirmesini rica ederim.

Decathlon bana parçayı tedarik edeceğim deyip etmeyince bir müddet sabırla bekledim sonra tüketici hakem heyetine başvuruda bulundum. Karar şu şekilde paylaşıldı benimle.

1-) Başvuru sahibinin talebinin KABULÜNE;
2-) Ayıplı olan ürünün Ücretsiz Onarımına;
3-) 8710509214 vergi numaralı Şikayet edilen TURKSPORT SPOR ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ’nin 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunun 70’inci maddesinin 7’nci fıkrası uyarınca 0TL tebligat ücretini bütçeye gelir kaydedilmek üzere, kararın tebliğinden itibaren bir ay içinde şikayet edilenin bağlı bulunduğu Vergi Dairesi Müdürlüğü’ne ödenmesine, bu tutar ödenmediği takdirde 21/07/1953 tarihli ve 6183 sayılı Amme Alacakları Tahsil Usulü Hakkında Kanuna göre takibinin yapılmasına, iş bu kararın 6502 Sayılı Kanunun 70’inci maddesinin 3’üncü fıkrası gereği taraflara tebliğine oy birliği ile karar verilmiştir. Tüketici Hakem Heyeti kararları, İcra ve İflas Kanunu’nun ilamların yerine getirilmesi hakkındaki hükümlerine göre yerine getirilir. Bu kararlara karşı tebliğ tarihinden iki hafta içinde tüketici hakem heyetinin veya tüketicinin yerleşim yerinin bulunduğu yerdeki Tüketici Mahkemesine itiraz yolu açıktır

Evet bugün konuyla ilgili yeni bir sayfa açtık. Tek bir yorum yapamıyorum bilen arkadaşların yönlendirmesini rica ederim.

Decathlon bana parçayı tedarik edeceğim deyip etmeyince bir müddet sabırla bekledim sonra tüketici hakem heyetine başvuruda bulundum. Karar şu şekilde paylaşıldı benimle.

1-) Başvuru sahibinin talebinin KABULÜNE;
2-) Ayıplı olan ürünün Ücretsiz Onarımına;
3-) 8710509214 vergi numaralı Şikayet edilen TURKSPORT SPOR ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ’nin 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunun 70’inci maddesinin 7’nci fıkrası uyarınca 0TL tebligat ücretini bütçeye gelir kaydedilmek üzere, kararın tebliğinden itibaren bir ay içinde şikayet edilenin bağlı bulunduğu Vergi Dairesi Müdürlüğü’ne ödenmesine, bu tutar ödenmediği takdirde 21/07/1953 tarihli ve 6183 sayılı Amme Alacakları Tahsil Usulü Hakkında Kanuna göre takibinin yapılmasına, iş bu kararın 6502 Sayılı Kanunun 70’inci maddesinin 3’üncü fıkrası gereği taraflara tebliğine oy birliği ile karar verilmiştir. Tüketici Hakem Heyeti kararları, İcra ve İflas Kanunu’nun ilamların yerine getirilmesi hakkındaki hükümlerine göre yerine getirilir. Bu kararlara karşı tebliğ tarihinden iki hafta içinde tüketici hakem heyetinin veya tüketicinin yerleşim yerinin bulunduğu yerdeki Tüketici Mahkemesine itiraz yolu açıktır
Hakem heyetini arayıp sordum. Ben zaten ürünümü tamir ettiremiyorum siz beni haklı buldunuz ve ücretsiz tamir edilsin dediniz. Firma zaten bunu inkar etmiyor ama işlemi yapmıyor dedim. Süreç şu şekildeymiş. Eğer bu ücretsiz tamir kararına itiraz edilmez ise mahkeme icra takibi başlatacakmış. Onlar bu anlaşmazlığı bir şekilde çözecektir diyor. Tamir etmedikleri ürün için yeni bisiklet mi verecekler yoksa bir tutar ödemesi mi yapacaklar yine anlamadım ama iki hafta itiraz süresini beklemem gerekiyormuş.

benim bisikletimde rc 500 ve decatlonun bu yedek parça konusundaki saçmalığı gerçekten can sıkıcı bisikletimi değiştirmeye kadar verdiğimde bu kesinlikle decatlon olmayacak bu net

Hakem heyetini arayıp sordum. Ben zaten ürünümü tamir ettiremiyorum siz beni haklı buldunuz ve ücretsiz tamir edilsin dediniz. Firma zaten bunu inkar etmiyor ama işlemi yapmıyor dedim. Süreç şu şekildeymiş. Eğer bu ücretsiz tamir kararına itiraz edilmez ise mahkeme icra takibi başlatacakmış. Onlar bu anlaşmazlığı bir şekilde çözecektir diyor. Tamir etmedikleri ürün için yeni bisiklet mi verecekler yoksa bir tutar ödemesi mi yapacaklar yine anlamadım ama iki hafta itiraz süresini beklemem gerekiyormuş.
Yeni bisiklette değişen durum ne olacak merak ettim. Sonuçta elinizdekinin tamiri veya yedek parçası yoksa, verecekleri "yeni" üründe de sorun yaşamanız çok olası.

• Beğen
Tepkiler: mcadirci
Yeni bisiklette değişen durum ne olacak merak ettim. Sonuçta elinizdekinin tamiri veya yedek parçası yoksa, verecekleri "yeni" üründe de sorun yaşamanız çok olası.
İş icraya giderse muhtemelen ederi karşılığında başka bi ürün (zira bahsi geçen ürün bulunamıyor) veya bedeli ve ekstra masraflar karşılanır diye tahmin ediyorum.

Geri