Scudo Sports

Decathlon'da çalışan veya daha önce çalışmış var mı?

kariyer den basvurdum gidip görüşmenin bi anlamı yok bence cv yi yeteri kadar doldurun yeter

Scudo
Ben müşteri olarak 5 dk duramadim, calisan olarak cekilir mi o insanlar :D

Kilo vermek isteyenlere birebir diye düşünüyorum. Habire koşuşturma halindeler. Müşteri sayısı çok çalışanda çok ama habire karınca gibi oradan oraya gidiyorlar.
1 ayda 10 kilo garanti bence

• Beğen
Tepkiler: cycling ve cngz
kilo verdim gerçekten :D gelen müşterilerin çoğu bisikleti spor olarak görmeyen tipler olduğu için ekstra bir efor harcadığınız dogrudur bu sadece fiziksel olarak değil mental olarakta yoruyor :uyku:

@alcest Zam yapmışlardı ama çok dişe dokunur bir şey değildi. Edindiğim bilgiye göre %7 falandı.

Mtb Ayakkabiya takilan alarm zincirini kesmeden nasil cikartabilirim yardimci olacak varmi

@F.Yıldırım
Anladım. Başvurdum ama bakalım çağıracaklar mı?

Kariyer.net sitesinden buyaka ve brandium'a başvurdum. Daha sonra bir de mağazalara gidip form doldurdum fakat buyaka'da form kalmamıştı. Kasadaki çalışan kariyer.net'in daha etkili olduğunu söyledi. Bunun mantığını biliyor musunuz? Ben gidip form doldurmanın daha etkili olacağını düşünmüştüm.

Kariyer.net'e daha fazla bilgi girebiliyoruz. Aklıma başka bir şey gelmiyor.

@trainspotting35 cunku cikarmayi unutmuslar bugun kestim zincirini alarm otmeye basladi ayrica alarm nasil sokuluyo kapagi

@AhmetTeke gördün mü

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@alcest Ben 2 farklı Decathlon'da çalıştım ikisinde de yüz yüze görüşüp işe alınmıştım. Bir de soruları kasiyerlere değil hangi bölümde çalışmak istiyorsanız oranın satış asistanına sorun. Kasiyerler tüm gün yoğun çalıştıkları için bazen geçiştirici cevaplar verebilirler. Reyondaki arkadaşlar daha çok ilgilenebilirler sizinle.

@F.Yıldırım
Ben de gittiğimde form doldurdum ve müdürle görüştüm. Müdür ''görüşmeyi çağırıldığınızda yapıyoruz'' dedi. O yüzden bir şey diyemedim. Teşekkür ederim bilgi için...

Decathlon ilgilenmeyince migros'a girdim. Bu hafta başlayacağım sanırım. Bu akşamda decathlon aradı fakat migros benim için daha iyi oldu.

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
Decathlonda sac sakal serbest mi?
Bir de askerlik sarti istiyorlar mi arkadaslar?

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Serbest benim arkadaşın belinde saçı var. Askerliği de yapmadı.

Özel yer sonuçta benim saçlar da uzun.

@alcest
Tesekkurler hocam. Mezun olunca askerlige kadar bi süre calismak istiyorum ya.
Sanirim siz calisiyorsunuz. Benim en cok merak ettigim indirimli ürünlerden alabiliyor musunuz? Veya bi kisit var midir?

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Ben değil arkadaşım decathlon'da çalışıyor. Mersin'de.

Son bir şey sormak istiyorum. Full time çalışanlar haftada 2 gün mü izin kullanıyor?

@bsklt07 Buyrun buradayım. Bir probleminiz mi vardı.

@trainspotting35 alarmla ilgi sorum var
Acaba bu alarmi kullanmak istiyorum alarmi devreden nasil ayirabilirim

• Beğen
Tepkiler: mehmet46707
Mülakatlarda neler sorulur genelde?

Geri