kvnccelik
Aktif Üye
- Tepki
- 73
- Bisiklet
- Trek
Bugün tura yeni başladığımda yoldaki bozukluk ve hız sebebiyle (sanırsam titreşimden) suluğum ve suluk kafesinin metal parçası yere düştü. Metal parçayı sonrasında araç ezdiğinden kullanılamaz hale geldi ve ben yeni bir suluk kafesi almak üzere İzmit Decathlon'un yolunu tuttum. Yeni suluğumu aldım ve Decathlon'un içinde bakım/onarım bölümü olduğundan kasada taktırıp taktıramayacağımı sordum. Kasadaki kadın yardımcı olup bir görevli çağırdı. Yalnız görevli ne dese beğenirsiniz? 29.90tllik suluğu iki alyen hareketiyle takmak için 13tl işçilik ücreti alması gerektiğini söyledi! Bu arada alyen takımımın yanımda olduğumu hatırladığım ve fazla üstesinde durmayıp suluk kafesini kendim monte ettim. Yine de bu saçmalığı buraya yazmadan yapamadım.
Burada bana garip gelen ilgili kişiyi 3 dakika bile uğraştırmayacak ve mağazadan satın alınan bir ürünün basit montesinde böyle bir fiyat önüme sürülmesi. Adama sıfırdan bisiklet kur desem neyse. Bence yaptıkları çok saçma bir hareket. Sonraki alışverişlerimde Decathlon'u tercih ederken bir kere daha düşüneceğim.
Burada bana garip gelen ilgili kişiyi 3 dakika bile uğraştırmayacak ve mağazadan satın alınan bir ürünün basit montesinde böyle bir fiyat önüme sürülmesi. Adama sıfırdan bisiklet kur desem neyse. Bence yaptıkları çok saçma bir hareket. Sonraki alışverişlerimde Decathlon'u tercih ederken bir kere daha düşüneceğim.