Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dede Yadigarım bisan mountain cat

asudreat

Üye
Tepki
6
İsim
A
Başlangıç
2001—02
Bisiklet
Bisan
Aslında Bisikletimi Çok Seviyorum Dağ Bisikleti Olmasına rağmen şehirde bile şehir bisikletlerinden daha iyi performans veriyor Arkadaşlarımı bile geçiyorum öyleki abartma mabartma yapmıyorum 1. vitesim onların 1. vitesinden daha rahat iken aynı zamanda 1. vitesim onların 3. veya 4. vites hızlarına eşit mesela yarışlara giriyorum garip ama nesyse onlar 3 veya 4 takarken ben 1. vites te onları geçiyorum yani kötü bisikletleri filanda yok en kötü bisikletleri 1500 tl sonra 5 e filan takıyorlar artık hafif hafif öne geçiyorlar aynakoldaki orta dişliye getirdikten sonra işi bitiriyorum uzun yokuşları bile oturarak çıkabiliyorum pedallar çok hafif ama döndürmeye başlıyınca uçuyo Neden bilmiyorum Çok garibime gidiyor Ama dayanıklı bisiklet bakıyorum yorumlara bisiklet ağır olduğundan hız yapmıyor diyorlar ama profosyenel bisikletleri geçiyor
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10408060_403463069793207_6201898474969329979_n.jpg?oh=f85d86e88f0661df9f933c52eacc1fa6&oe=5414B46F

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t1.0-9/10462535_403463176459863_2038759336932374877_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t1.0-9/10428497_403463256459855_3656598073011703733_n.jpg

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/t1.0-9/10351178_403463466459834_4318124187576624601_n.jpg

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/t1.0-9/10297576_403463369793177_3084454366292072283_n.jpg

Scudo
Aynısının mavisinden var :) Ama bakım istiyor baya bi. Kullanım dışı ne yazık ki ,benden önce ki kullananlar epey hırpalamışlar.

Mustafa Bey Benimkini zamanında Amcamla Halam Almış ama amcam,babam,halam,dedem kullanmışlar sonra hepsi evlendikten sonra dedemde kalmış kömürlükte durmuş dedem bakımlarını yapmış hergün cami,bakkal için ora için bura için kullanmış ne boya solması nede pas var

Dayanıklı ve Performanslı Bisikletler

dede mi? lütfen dede demeyelim,bu bisiklet 80-85 doğumluların gözdesi yahu,ne dedesi :D

Türkiye gazetesinin verdiği değilmi bu,zaten "bisan-" kalmış, ihlas yazısı gitmiş çoğu bisiklette olduğu gibi:D

ekşisözlük;
bu bisikletlerin en belirgin ozelliklerinden biri ise bu bisiklete sahip olan cogu kisinin ihlas adindan utanmasindan midir bilinmez, bisiklet ustundeki ihlas cikartmasini jiletle cikartmalariydi.

Şaka bir yana,bu bisiklet sayesinde baldırlarım at baldırı gibi oldu, bisiklet bildiğin tank,x1 yerine x2 beygir çekiş gücü lazım resmen,böyle olunca kaslar daha bi büyüyo sanki :D
az hamallığını yapmadık,az dağ bayır tepe aşmadık,jantından zincirine taş gibi bisiklet valla,ergen hallerimizle bisikleti sadece sürüyorduk,bakım makım hikaye,yine de hiçbişey olmazdı yaw :D

• Beğen
Tepkiler: ERTĞRL
Sen iyi birine denk gelmemişsin.O yüzden olmasın. :D

Ama harbi bunun anısı büyüktür bizde.Gerçi bende yoktu amca oğlunda vardı.Sene 95-96 olması lazım. :D Bende de castello pilot diye bir bisiklet vardı.Her defasında geçerdim mountain cat'i.. :D Ey gidi günler, ey...

Sinan doğru Utanıyorlarmı bilemem Ama Zaten Dedemden Aldığımda İhlas yazısı yoktu amcam kaldırmış olmalı şimdi nekadar iyi bisiklet alırsan al ama bunun yaşını bulmaz bisikletçiler Arkdaşların yanında diyo da bu yaşıkadar daha yaşar vs. Hoşuma gidiyo =)

Uğur =) valla bak ben Profosyenel biri değilim Adamlar benden Büyük biz genel olarak süreriz oturduğumuz sitede Belli günler ayarlanır toplanırız benim yaşımda 2-3 kişi geliyo 40 yaşında gelenler dahi var Çoğu Atilla bisiklete sürmüş Yani profosyenel adamlar Ama güzel Bisiklet Anlayacağı Dilden Konuşacaksın =)

@aziz emre öztürk

valla hiçbişey olmaz buna,kıyamete kadar kalır bu sağlamlıkla :D
benimki memlekette çürüdü gitti bakımsızlıktan,ama çok ağırdı yahu,İstanbul'a alamazdım,ölüme mahkumdu yani :(

Bisiklet kullanan bir dede sanırım özlem duyacağım bir tür olurdu şahsen odama asardım :) Sanki normal ebatlardan dahada uzun bir kadrosu var yoksa benmi yanlış anlıyorum aceba :)

Şu Şekilde zamanında amcamla halam kupon biriktirerek Almışlar ozaman evli değillerdi tabi dedemle yaşıyorlardı işte sonra dedem,halam,amcam,babam hep beraber kullanmaya başlamışlar sonra halam,amcam,babam evlenip ayrıldıktan sonra bisiklet dedemde kalmış ve Komple dedemin olmuş oda cami,bakkal veya Eskişehir İçi kullanmaya başlamış bundan 2 veya 3 sene öncede bana verdi dedem

Bu Bisikleti Daha Önce sürmüş Arkadaşlar Bu bisiklet Hakkında Ne düşünmektesiniz

Geçerdim derken olay pedalı çevirende bitiyor hocam :) castelloya siz binseydiniz gene geçen siz olurdunuz :)
Bence siz bunun iyi bir bakımını yapın ve ara ara binin ileriki nesillere bırakın.Zamanında babamın gençken hurdadan aldığı ve güzelce tamirini yapıp boyasını yenilediği bisikleti başkasına verdiğini duyunca çok üzülmüştüm. Ah baba dedim ne olurdu saklasaydın şuan paha biçilmezdi ona diye.

95-96 yıllarında benim de lacivertinden vardı, Türkiye gazetesi kuponlarıyla 9 milyon liraya almıştık galiba.Yıllarca kullandım, tamirini bakımını parça değişimini kendim yapıyordum ama bisikletten uzaklaşınca akıbeti ne oldu bilmiyorum çalınmış ya da birisine verilmiş olabilir.Öyle on numara bisikler değildi ama iyiydi yav.Şimdi olsa bakımını yapar kullanırdım.

Mustafa sence bu Bisiklete http://www.kackarbisiklet.com/tr/thumbnail.asp?img=/upload/data/images/aksesuar/polisportmichiganrear1.jpg&width=900 Şu şekil bir Arka Teker çamuluğu yakışırmı Şuna Şöyle Güzel tipli Çamurluklar takmayı Çok özeniyorum sence Olurmu yada tavsiye ettiğin Varmı öyle Kazma kazma Çamurluk takak istemiyorum

Hocam şu başlığı bir incele fikir verir aizin önerdiğiniz de olabilir.Çok daha kibar ve ufak olan modellerede denk geldim internet üzerinde.

Bende de siyahı vardı, dedem kupon biriktirip sürpriz yapmıştı, bisikleti kapının önünde gördüğümde aklım yerinden çıkıyordu neredeyse. Kendi kendime nazar mı ettim n'aptıysam çalındı o bisiklet. Sonra aynı bisikletten bir tane daha denk getirip aylar içerisinde kadrosu hariç her yerini değiştirip bambaşka bir bisiklete çevirmiştim. Hatırladığım en büyük özelliği ağırlığıydı, her gün 3. kata indirip çıkarıyordum üşenmeden. Sonra sattım gitti. Kendi bisikletim olmasa bile iyi oldu bu bisikleti görmem, bana bir sürü güzel anıyı hatırlattı, 15 sene ne çabuk geçmiş anlamak mümkün değil.

Evet Ağır genelde ağır olduğundan o çekiş sisteminin onu taşıyamayacağını düşünüyorlar yanılıyorlar :D

Mustafa Sence bu bisiklete Ne tür bisiklet aksesuarları yakışır foto yollarsan sevinirim

Sizce bu bisiklete Ne tür bisiklet aksesuarları yakışır ? foto yollarsanız sevinirim ! :D

Babamda da siyahsından var unutmazsam çekerim fotoğrafını atarım buraya.

Geri