Scudo Sports

İnceleme Deemount - Arka Bisiklet Işığı

Velespitli Seyyah

Keşfetmek Güzeldir...
Tepki
1.640
İsim
Sabri
Bisiklet
Carraro
Çanakkale 1. Gün.png

Merhaba Arkadaşlar; Aliexpressten aldığım arka bisiklet ışığının incelemesini yaptım, kısıca sizlere fiyat / performans olarak alabileceğiniz bir ışıktır diyebilirim.

İnceleme videosunu youtube kanalımda mevcuttur, iyi seyirler.

Scudo
Hocam saygısızlık olarak algılamazsanız size ışığı değilde arka bagajınızı soracağım. Mosso legarda mdm 1721 şehir bisikletim var. Bagajım olsa daha iyi olacak gibi hissediyorum. Sizin bagajda baya sağlam gözüküyor. Baştada söylediğim gibi eğer konunuza saygısızlık olarak algılamazsanız bagajı nereden aldınız ve memnun musunuz sorularının cevabını arıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Kubi5897 Merhaba; Bagajı N11 üzerinden satın aldım. Genel olarak güzel , 25 kg taşıma kapasitesi var, yan demirleri isterseniz takmaya biliyorsunuz, ben memnunun tevsiye ederim. Aşağıdaki bağlantıdan bagajı inceleyebilirsiniz.

(link)

Fiyatı tahminim kadar fakat benim bu aralar bütçe fay hattı üzerine metropol inşa ediyor. En iyisi biraz beklemek olacak galiba :)

• Beğen
Bu ürünü ben de kullanıyorum. 2 adet aldım bir adet beyaz bir adet de mavi-kırmızı. Mavi kırmızı ürün açıkçası çok hoşuma gitti. Çakar olarak kullanabiliyorsunuz. USB ile şarj edilebildiğini düşünürsek fiyatına göre çok çok çok makul bir ürün.
UTB8fsz3klahduJk43Jaq6zM8FXac.jpg

• Beğen
@ÇaNakkaLeRuHu

Ürün 100 lümen gücündedir, görünebilirlik olarak görseller satın alma linkinde mevcut ama bir değer olarak verilmediğinden bende bahsetmedim. Aşağıda ki linkten detayları inceleyebilirsiniz

Deemount cob arka bisiklet işık arka lambası emniyet uyarı usb şarj edilebilir bisiklet ışık kuyruk lambası comet led bisiklet bycicle ışık
(link)
(from AliExpress Android)

• Beğen
Renk önerisi olan var mı? Birazdan öneriye göre renk seçeceğim.

Aynı ürünü yaklaşık 3 aydır kullanıyorum sadece kayısı koptu onu da basit bir çözümle hallettim . Işıkta şimdilik bir sıkıntı yok.(Bende olan sadece kırmızı ışıklı modeli )

Dosyalar

• IMG_20170927_215424.jpg
    IMG_20170927_215424.jpg
    45,1 KB · Okunma: 31
@Mustafa Zeybek

Ben sadece kırmızı olan modelden aldım. Mavi olan biraz jandarma, polis gibi bir izlenim yaratacağından sıkıntı olabilir diye almadım. Beyaz da gece arkadan gelen araçlar için yada başkaları için göz alabilir diye onu da eledim.

@Casus85 beyaz kırmızı alıyorum. Nasılsa sadece kırmızı modu da var. Teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: Velespitli Seyyah
hocam kazasız belasız pedallar çamurlukları nerden aldınızı sorabilirmiyim benim bisikletimin lastikleri 700x35 ön taraf düz maşa, arası biraz ince olur sanırım malum kış geldi işe gidip gelirken yağmur çamur atıyor bisiklet çamurluk lazım

@ryujinjakka91

Aliexpress'ten almıştım, aşağıdaki linki bir inceleyin derim.

(link)

2 tane pilli arka aydınlatmam var, ikisi de deli gibi pil tüketiyor.. tam da şarjlı arka aydınlatma ne alsam diye düşünürken bu video iyi oldu.. tşkler ;)

@Türka¥

Rica ederim, kısa süre sonra ön aydınlatma inceleyeceğim onunda videosunu paylaşacağım.

Ürünü birkaç aydır kullanıyorum.Kırmızı mavi çakarı çok güzel, insanlarda ilerde polis çevirmesi var algısı yaratıyor.:) Özellikle üzerimdeki reflektörlü sarı yelekle beni gören araçlar yanıma yaklaşırken yavaşlıyor ve uzaklaşıyor. Batarya durumu da gayet yeterli, fiyatı da oldukça uygun, çin'den birkaç ay önce yaklaşık 7 dolar gibi bir fiyata aldım.Tavsiye edilir

Bende de kırmızı mavi pembesi var. Bu fiyata bence muhteşem bir ışık. Modları da yeterli bence.

• Beğen
Tepkiler: Velespitli Seyyah
@avcelikbilek ben daha önce moon nebula ve knight blinder r (70lumen) kullandım. Bu deelight kesinlikle 70lumen falan. Blinder r ile ayni gibi. Nebuladan birazcık daha az güçlü.
Ama nebula 130tl deelight 22tl. Şarjı da uzun gidiyor. Ben tavsiye ederim.

Ama arkasından giderken kör olacağınız ışık istiyorsanız bunu tavsiye ederim. Nebula'dan bile daha çok dikkat çekiyor.
4 Modu 120 Lümen Bisiklet Su Geçirmez Taşınabilir USB Şarj Edilebilir Kırmızı Bicicleta Kuyruk Işık Ön/Arka Koltuk Bisiklet Emniyet Işık
(link)
(from AliExpress Android)

Geri