Scudo Sports

İnceleme Deemount - Arka Bisiklet Işığı

Bu ışık hakkında ilk olumsuz yanıtı ben yazmak istedim.

Geçen sene almıştım. Gayet güzel aydınlatması var fakat saddle mount kısmı dayanıklı değil. Eğer geniş bir sele borunuz varsa ve lastiğinin gerginliği fazla ise lastiği tutan vidanın girdiği sarı içine girmiş olduğu sert plastiği kırabiliyor. Yol bisikletinde kullandım. Çukurlara sert girdiğinizde kırabilirsiniz dikkatli olun derim. Benim o şekilde çıktı ve yerde paramparça oldu.

Scudo
"Mario kaldato da mersedesinde bu lambayi kullaniyor "
Albert Einstein

:D şaka bi yana gercekten başarili bi ürün memnunum geldiginden beri sarza bile takmadim bitsede doldursam diyorum Maşallah :)

• Beğen
Tepkiler: Yusufmnts
Kırmızı-Mavi olanını kullanıyorum çok güzel ürün tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mersault Satıcının beyan ettiği veriler doğru.
HTB1.xfNMXXXXXXYXFXXq6xXFXXXY.jpg

Kırmızı beyaz olanını 6 dolara almıştım yanılmıyorsam ve çok çok memnunum kendisinden. Görünürlüğü çok iyi, şarjı epey gidiyor, seleye hatta bir keresinde ön ışığım düşünce kadronun ön kısmına bağladım bana mısın demedi. Yağmurda çamurda da bir şey olmuyor. Bu kadar övdükten sonra nazar değmezse (maşallah diyin) daha kullanırım ben bunu :)

@sargonnas

zaten 5-6 dolarlık bir ürün, beni 1 yıl idare etsin bana yeter.. 2 yılı çıkartırsa daha mutlu olurum o ayrı :D

@Türka¥
Aynen kanka ben bi tek lastik kopmasi yada vida yerinden firlayip fark etmem diye tirsiyorum :D

Beyaz Kırmızı olanını sipariş etmiştim. Turkey post yoluyla 12 günde yaşadığım şehre, 14 günün sonunda elime ulaştı. Henüz dışarıda karanlık bir ortamda denemedim ama işini yapacak tarzda bir ışık.

Gereksiz not: 3 hafta önce china post kullanarak aldığım şeylerle aynı anda geldi. Kargo hızlı :)

Az önce 30 kilometre kullandım. Kısa vadede memnunum, gerisini zaman gösterecek. Kekonun biri de ışığımın güzelliğine kayıtsız kalamayıp arabasından "o farları çok aradınız mı" diye böğürdü :ssrtcbya:

----15/12/2017-----
Aynı ışıktan bir tane de arkadaşıma aldık, 6 aralık' ta kargolandı, az evvel (15 Aralık) elime ulaştı. Işığa ihtiyacı olanlara duyurulur. Kendim 17 Ekim' den beri sorunsuz kullanıyorum.

Şarjı bitmiyor ne bereketliymis..Fiyatina göre müthiş bir ürün.

@hamlet2006
Aynen dostum ben bayadir bitiremedim maşaAllah

@mariokaldato Bisiklet ile ilgili ürünlere çok para vermeye alışınca; bu ürüne az para verince garibime gitmişti.
İnsanoğlu değişik bir canlı vesselam; pahalı olunca kızıyoruz ucuz olunca altında başka birsey arıyoruz.

• Beğen
Çakar tarzı olanlar değilde, lümeni yüksek bisikleti ve çevresini belli eden ışıklar bence daha iyi. Bir gece araçla gidiyorum, sağ şeritte bisikletçi arkadaşlar gidiyor(full ekipman, çanta,torba, uzun yolcular :) )
Bu ışıklardan var, çakar halinde kullanıyor.Ortam zifiri karanlık.Tamam adamları farkkediyorum ama çakarlar gözümü alıyor. Kaç kişiler, nasıl bir sırayla gidiyorlar falan pek belli olmuyor. İlk başta dedim bu nedir arkadaş böyle, uzaylı gibi bir ışık parlaması.Bisikletler siyah, formalar siyah, sadece ışık patlaması var. :)) Hani şu bisikletin iki yanınıda lazerle çizenler var, onlarda çok güzel aslında. Bir yüksek kırmızı ışıkla arka tekeri vs belli edenleri var onlarda iyi.

• Beğen
@Ozan k. merhaba ikinci tavsiye ettiğiniz ışığa baktım ama 7 geribildirim var siz en iyisi diyince kararsız kaldım kendiniz kullanıyorsanız küçük bi inceleme yaparmısınz

@MHA-KB deemount'a göre net olarak daha parlak, birazcık daha büyük. Şarjı sanıyorum deemount'a göre biraz daha az gidiyor.(1,5 2 saat kadar)
Akşam bisiklete ikisini de takip foto cekebilirim isterseniz.

Takipsiz olan kargomun peşinde düştüm bu far için :)

@Kunget

Yakın zamanda gelir. Fiyat / performans odaklı bir ürün. Memnun kalacaksınız.

Geri