Scudo Sports

Değişmeden kalan tek bir parçasıyla, WHISTLE! Full XT, 10.63 kg

Ne müthiş bir şey bu... Yada fotoğraf çekimlerinizle mi çok ön plana çıkarılmış bir güzellik. Her ne ise harika bir WHISTLE ;)

• Beğen
Tepkiler: Serkan Yalnız
Scudo
öncelikle fotoğrafçılığınızı tebrik etmek isterim. Alan derinliğini, geniş diyafram etkilerini çok iyi kullanmışsınız. Kadrajlamalar ve kompozisyonlar yerinde ve hoş.
Bisikletinize gelince.. Bu şıklığı kadrajlamaya fazlasıyla değer.

iyi günlerde kullanın...

• Beğen
Lastiklerin iç lastiksiz olmasının avantajı ve dezavantajı nedir?

• Beğen
@Emre ORAN

avantajları, tek kat lastik yolun şeklini daha kolay aldığı için tutuşu arttırıyor, ayrıca iç lastik kullanılmadığı için içine özel sıvı doldurup diken patlakları da önlenmiş oluyor.

ancak artan tutuş dönme direncini de arttırıyor. bir de şunu yaşadım, zıpladıktan sonra teker yere dikine basmazsa yanak açılıp aniden lastik sönebiliyor.

Bisiklet henüz teknik detaylarından anlayacak seviyede olmasam da görüntü olarak oldukça iyi görünüyor ancak resimleri çektiğiniz fotoğraf makinesi daha da ilgimi çekti.Resimler sanki profesyonel makineyle ve elden çıkmış gibi duruyor.Hangi makineyle çektiğinizi öğrenebilir miyim ?

• Beğen
Serkan ellerine saglik cok hos olmus bisiklet.

Bu arada ayni spacer, elcik(gerci siyah tercih edecegim sanirim) ve sele borusu kelepcesinden ben de alacagim :)

Bir ara turlayalim, yakindan bir gozatmak istiyorum son haline.

p.s. motoru sattim, bundan boyle mtb forever :)

Gerçekten harika bir bisiklet olmuş.Zaman ayırıp bu aşamaları ve güzelliği bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.

• Beğen
Geri