Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Delta KM Günlüğü

muhiddin

Forum Bağımlısı
Tepki
980
Bisiklet
Giant
3 gün sonra delta bisikletin cep telefonlarına delta bisikletin prıogramını ındırıp kullanan kişilere BEDAVA vereceği muhtemelen program:)

strava dan sonra delta km günlüğü:):)

açarım dedim açtım.

• Beğen
Tepkiler: edge35
Scudo
Bir bilişimci olarak YERLİ YAZILIMA tam destek ! (Reklamları abartmazlar umarım)

Neden olmasın?

Denemek için beklemedeyim

Sıfır reklam arkadaşlar. Zaten uygulamanın içinde bir uygulama :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@ulas Delta bisikletin satış yaptığınız uygulamasının içindemi olacak? yanlış mı anladım ?

@ulas gerçekten sadelik çok iyi olmuş. zemini siyah tutmak bilerek yapıldıysa eğer çok mantıklı özellikle oled olan telefon ekranlarında siyahta herhangi bir aydınlatma olmadığından bu zeminde ekran açıkken şarj tüketimi düşük olur. kullanmaya başladığımızda daha iyi anlaşılacaktır. türk yazılımlarını desteklemek gerektiğini düşünüyorum. umarım utandırmaz ve hayırlı olur. şimdiden tebrikler.

asıl sayfaya mesaj yazmadık km saatini kaçırdık :(

@ulas
Yürü be ulaş abi :D

Bu arada herkes admine yüklenecek şimdi:D Verilecek bilgilerin ne olduğunu söylersen işi biraz kolaylaşır belki

Ah bir bekleyebilseydik harika bir durum olacaktı. Aslında bunu okurken aklıma şu geldi. Evet süper bir şey.

Delta KM kullanan birine hatta bu konuda en çok mesafe veya ortalamayı yapana Bisiklet verelim ne dersiniz ;) varsa aklınızda bir şey o da olur. Bisikleti vermedim içimde kaldı :)

Geri