Scudo Sports

Denge Bisikleti-Babadan oğula

Scudo
Hocam eline koluna sağlık. Bir babanın evlat için nadir yapabileceği hediyeyi inşa etmişsiniz. Evladınız adı gibi Yiğit olur inşallah. 😍 Güle güle kullansın kerata.:)

Eline sağlık gerçekten çok hoş olmuş, emek sağlanarak yapılması ayrıca harika olmus. Tekerinize taş değmesin.

Çok güzel olmuş elinize sağlık selenin üzerine kalın bir sünger yapıştırın bence.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Cok güzel olmus, ellerinize saglik. Yigit beyefendi güle güle kullansin. :)

• Beğen
Tepkiler: abidin3714
Emeğinize sağlık Yiğit çok şanslı Maşallah:harika:

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Çok güzel ama sele kısmını kaplama yaptırsaydın. Şimdiden yol bisikletçisi gibi sürmesin.

Çok güzel olmuş.. Elinize, yüreğinize sağlık.. Yiğit'in sağlıklı pedallamaları bol olsun🥳

Elinize sağlık, ben de çok beğendim...

Harika olmuş, elinize emeğinize sağlık

Hocam eline koluna sağlık. Bir babanın evlat için nadir yapabileceği hediyeyi inşa etmişsiniz. Evladınız adı gibi Yiğit olur inşallah. 😍 Güle güle kullansın kerata.:)
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah öyle olur.
Eline sağlık gerçekten çok hoş olmuş, emek sağlanarak yapılması ayrıca harika olmus. Tekerinize taş değmesin.
Çok teşekkür ederim.
Çok güzel olmuş elinize sağlık selenin üzerine kalın bir sünger yapıştırın bence.
Çok teşekkür ederim.Onu da yapacağım evet.
fizik sele yakışır :)
Ben Brooks almayı düşünüyordum. :harika:
Cok güzel olmus, ellerinize saglik. Yigit beyefendi güle güle kullansin. :)
Çok teşekkür ederim.:)
Emeğinize sağlık Yiğit çok şanslı Maşallah:harika:
Çok teşekkür ederim.Evet bisiklet konusunda çok şanslı :)
Çok güzel ama sele kısmını kaplama yaptırsaydın. Şimdiden yol bisikletçisi gibi sürmesin.
Yol bisikletine alıştırıyorum bende;),odasının duvarında asılı benim yol bisikleti:)
Çok güzel olmuş.. Elinize, yüreğinize sağlık.. Yiğit'in sağlıklı pedallamaları bol olsun🥳
Amin inşallah.Çok teşekkür ederim.
Elinize sağlık, ben de çok beğendim...
Harika olmuş, elinize emeğinize sağlık

Emeğinize elinize sağlık çok güzel olmuş. Çocuğunuz çok şanslıymış :) :harika::harika:

• Beğen
Tepkiler: mudo77
Geri