mudo77
Aktif Üye
- Tepki
- 425
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
fizik sele yakışırÇok güzel olmuş elinize sağlık selenin üzerine kalın bir sünger yapıştırın bence.
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah öyle olur.Hocam eline koluna sağlık. Bir babanın evlat için nadir yapabileceği hediyeyi inşa etmişsiniz. Evladınız adı gibi Yiğit olur inşallah. 😍 Güle güle kullansın kerata.
Çok teşekkür ederim.Eline sağlık gerçekten çok hoş olmuş, emek sağlanarak yapılması ayrıca harika olmus. Tekerinize taş değmesin.
Çok teşekkür ederim.Onu da yapacağım evet.Çok güzel olmuş elinize sağlık selenin üzerine kalın bir sünger yapıştırın bence.
Ben Brooks almayı düşünüyordum.fizik sele yakışır
Çok teşekkür ederim.Cok güzel olmus, ellerinize saglik. Yigit beyefendi güle güle kullansin.
Çok teşekkür ederim.Evet bisiklet konusunda çok şanslıEmeğinize sağlık Yiğit çok şanslı Maşallah
Yol bisikletine alıştırıyorum bende,odasının duvarında asılı benim yol bisikletiÇok güzel ama sele kısmını kaplama yaptırsaydın. Şimdiden yol bisikletçisi gibi sürmesin.
Amin inşallah.Çok teşekkür ederim.Çok güzel olmuş.. Elinize, yüreğinize sağlık.. Yiğit'in sağlıklı pedallamaları bol olsun🥳
Çok teşekkür ederim.Elinize sağlık, ben de çok beğendim...
Çok teşekkür ederim.Harika olmuş, elinize emeğinize sağlık