Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Denizli Bisikletliler Derneği

Scudo
denizlide şehir bisikleti kiralayabileceğim bi yer varmıdır salcano city bike gibi mesela ?

Burhan Caner isimli abimizi arıyorum,kendisinin bende emanet bisikleti var.2010'dan beri ulaşamıyorum.O tarihlerde Türkiye ve Almanya'da ikamet ediyordu ve kalp rahatsızlığı vardı...65-70 yaşlarında ve gençliğinde milli takım dahil yarışçılık hayatı olmuş...Herhangi bir bilgisi olanlar bana ulaştırırsa çok güzel olur..Teşekkür ederim,Herkese sıkı pedallar..

@ali tekintüre
kolay gelsin, 6 yıldı birbirinize ulaşamıyorsanız belkide o bisikleti dostunuzun hatırası olarak saklamalısınız, işler durumda tutup fırsatınız varsa kullanmanız hem bisiklet hem siz için en iyisi olur.

(link) Pamukkale bisiklet derneğinden bilen birisi çıkabilir belki, bir deneyin isterseniz.

• Beğen
Tepkiler: ali tekintüre
son durum ne oldu hocam merak ettim ?

bende şendoğan yörük ün telefonu var kendisi şu an denizlide size yardımcı olabilir

• Beğen
Tepkiler: meren12
Bende mart ayında bisiklet alacağım. 14 yaşındayım ama kabul edilirsem derneğin turlarına katılmak istiyorum.:)

mümkünse bende derneğe katılmak istiyorum 15 yşındayım alırlarsa çok iyi olur turlara katılacağım. buralar harbiden ölmüş. canlanın dostlar

Bende katılabilirim .

Geri