Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

deore hd fren problemi

Tepki
7
Bisiklet
Bianchi
Bisikletimi otobüse atarken ön tekeri çıkarmıştım. Herhalde fren kolu darbe sonucu balataları sıktı. Ve indiğimde tekeri yerine sokmakta güçlük çektim. Tekeri yerleştirdikten sonra fren artik tutmamaya başladı ve bisikletçiye gittiğimde havasini aldik. Fren koluna bastiğımda çok fazla ses çikmaya basladi ve 50 metre sonra fren tekrar tutmamaya başladı ve hava alma olayini tekrarladik. Ancak aynı sorun yeniden oldu.. Bu sefer biraz yağ ilave etti ve şu an çok fazla ses çıkarıyor. Sadece biraz yavaşlatıyor. Durdurmuyor. Adam da pek anlamiyor galiba. Sorunu bulamadı. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Scudo
Hava almaya çalışırken balatalara yağ kaçırmışsınız, balataların değişmesi gerekli...

• Beğen
Tepkiler: Eren Korkmaz
disk temizleme spreyleri var belki işini görür görmezse balataları değiştirmen gerekir.

galiba ön tekeri çıkarttıktan sonra yanlışlıkla ön fren sıkıldı ve balatalar birbirine yaklaştı. en baştan balataları çıkartıp plastik levye ile kaliperdeki pistonları geri ittirmen lazımdı. sonra kaldığın yerden devam edebilirdin.

• Beğen
Tepkiler: suat akman
@cihan kırmızı evet sana katılıyorum ama her frende pistonları geri itmek işe yaramıyor ve bir hava alma işlemi uygulanması gerekebiliyor.

Böylesine basit işleri bisiklet kullanıcılarına dert haline getiren bisiklet tamircisi adı altındaki korsanları kınıyorum.
Kendinize çeki düzen verin yada bilmediğiniz işlere burnunuzu sokmayın.

Geri