Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Depodan çıkan eski road'u adam etme zamanı

uslsy

Marstan Katılan İlk Vejetaryen Üye
Tepki
2.597
İsim
Ömer Uslusoy
Başlangıç
1989—90
Bisiklet
Giant
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Arkadaşlar merhaba. Çok sevdiğim bir abimin yıllar önce bana hediye ettiği Türkiye Bisiklet Takımına ait bir çok yarış görmüş. Sonrasında zat-I alim tarafından bu ne be kırmızı beyaz kız bisikleti gibi diyip siyaha boyanmış ve ucube hale getirilmiş bisiklete ve çok sevdiğim abime olan vefa borcum ve yine aşırı pahalı yol bisikletleri sayesinde bu bisikleti adam etmeye karar verdim. Yıllardır depoda duran canavarı çıkartıp önce güzel bir yıkadım.

Tabi bu yolda kaptan olarak @mariokaldato yanımda olduğu için daha da bir rahatım.

Bizim hedef proje koyu yeşil kadrolu kahverengi seleli ve sargılı bir bisiklet. Şimdi size şu andaki halini atıyorum. Bir de sizden ricam eminim ki üstadlardan birisi çözecektir. Bu bisikletin markası, modeli ve yaklaşık yılı nedir. Zamanı da Milli takım tarafından kullanıldığı için bilenler çıkacağını düşünüyorum.

HEDEF:
Hedef.jpg

MEVCUT DURUM:
y1.jpg

y15.jpg

y16.jpg

y2.jpg

y3.jpg

y4.jpg

y5.jpg

y6.jpg

y7.jpg

y8.jpg

y9.jpg

y10.jpg

y11.jpg
y12.jpg

y13.jpg
y14.jpg

Scudo
Uzerime vazife degil ama kara olunca da guzel gorunuyor bence. Daha once dedigim gibi (nerede demistim hatirlamiyorum :D) ak ve kara birbirine cok zit renkler ve biraz itici gorunuyor. Semer yerine ayrintilarda kullanilirsa belki guzel olabilir.

@CmlCLK

Anlamadım ne demek istediğini :D

6 vites sanirim . hmmm 80 ler bu sanki :D

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve kerem E
Elimden geldigince Türkçe yazdim efendim :koptum:. Yani;

Uzerime vazife degil ama siyah olunca da guzel gorunuyor bence. Daha once dedigim gibi (nerede demistim hatirlamiyorum :D) beyaz ve siyah birbirine cok zit renkler ve biraz itici gorunuyor. Sele yerine ayrintilarda beyaz (bu kisim eksik olmus :)) kullanilirsa belki guzel olabilir.

Aciklayici olmustur sanirim :D.

@tar-kutay

Bugün akşam söküm ile startı veriyoruz. Bisiklet iyi durumda zaten. 2 haftaya biter diye düşünüyorum.

@mariokaldato

80'ler candır. Binerken Vanilla Ice tan ice ice baby de dinlerim o zaman.. :mzkdnlmk:

Sayin @mariokaldato hocanin bisiklet gibi "bitti mi, bitti mi" olayina donmez insAllah :D.

@tar-kutay

Önü açık. Hep birlikte göreceğiz.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Onu diyorum zaten hocam [emoji6].@mariokaldato

Cemal Ç.

• Beğen
@mariokaldato

Owl style.. Yoksa bu renklere mi dalsak Mario Cumhur hocam. Sele ve sargı gözlerin renginden, maşa siyah, kadro arkadan öne beyazdan siyaha geçişili.. :rolleyes:

@uslsy
Off ki ne offf ama bu uygulamayi yapacak birini nasil bulacaz hehehe

@uslsy
Arkasindan da benim icin "Ay laykti muvit muvit " dinler misin :D

@mariokaldato

Sonrasında da MC Hammer dan Cant Touch This..

• Beğen
90'ların sonu 2000'lerin başı olabilir bisiklet, eğer vites sistemi sonradan değişmediyse.

• Beğen
Tepkiler: uslsy
Bisikleti bildiğimiz sprey boya ilemi boyuyorsunuz. Öyleyse Akrilik mi ? Selülozik mi ?

@RedFoX

Çocukken oyle bir hataya düşmüşüm. Şimdi komple boyayu aşağıdaki ürün ile çıkartıp hedefteku renge statik boya ile boyatacağım.

remover.jpg

• Beğen
@uslsy
Hadi kolay gelsin hocam :D

• Beğen
Tepkiler: uslsy
Geri