uslsy
Marstan Katılan İlk Vejetaryen Üye
- Tepki
- 2.597
- İsim
- Ömer Uslusoy
- Başlangıç
- 1989—90
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Arkadaşlar merhaba. Çok sevdiğim bir abimin yıllar önce bana hediye ettiği Türkiye Bisiklet Takımına ait bir çok yarış görmüş. Sonrasında zat-I alim tarafından bu ne be kırmızı beyaz kız bisikleti gibi diyip siyaha boyanmış ve ucube hale getirilmiş bisiklete ve çok sevdiğim abime olan vefa borcum ve yine aşırı pahalı yol bisikletleri sayesinde bu bisikleti adam etmeye karar verdim. Yıllardır depoda duran canavarı çıkartıp önce güzel bir yıkadım.
Tabi bu yolda kaptan olarak @mariokaldato yanımda olduğu için daha da bir rahatım.
Bizim hedef proje koyu yeşil kadrolu kahverengi seleli ve sargılı bir bisiklet. Şimdi size şu andaki halini atıyorum. Bir de sizden ricam eminim ki üstadlardan birisi çözecektir. Bu bisikletin markası, modeli ve yaklaşık yılı nedir. Zamanı da Milli takım tarafından kullanıldığı için bilenler çıkacağını düşünüyorum.
HEDEF:
MEVCUT DURUM:
Tabi bu yolda kaptan olarak @mariokaldato yanımda olduğu için daha da bir rahatım.
Bizim hedef proje koyu yeşil kadrolu kahverengi seleli ve sargılı bir bisiklet. Şimdi size şu andaki halini atıyorum. Bir de sizden ricam eminim ki üstadlardan birisi çözecektir. Bu bisikletin markası, modeli ve yaklaşık yılı nedir. Zamanı da Milli takım tarafından kullanıldığı için bilenler çıkacağını düşünüyorum.
HEDEF:
MEVCUT DURUM: