Yalnizdim yegenim
Yine dün aksam
Hep bisikletini dusundum
Hem seni andım
Dayanilmaz bir sey oldu bu rampalar;
Dün gece Allah ne verdiyse bastımda bastım,
Fites küçülttümde bastım "
Cengiz Kurtoglu
Haha
beklentim orijinaline uygun olarak restore etmek ve turlarda kullanmak olabilir en fazla. ilandaki bisiklet diğerlerinden daha vintage durduğu için dikkatimi çekti ve fikirlerinizi almak istedim. bu tarz bisikletler hoşuma gidiyor, keza bu forumda pek çok projeyi de ilgiyle takip ettim. yeterli bi bilgim olduğunu da düşünmüyorum fakat gerekli araştırmayı yaparken bir yandan da adayları gözden geçirmek işin zevkli tarafı gibi geliyor bana
Amcamdan kalma 80 90 model sanıyorum bir yarış bisikletim vardı kadro haricinde sağlam sadece ön arka göbekler vardı jantlar pas içindeydi orta göbek ve aynakol zaten yoktu. Yakın zamanda girişiyim dedim 250 300 lira kadar masraf çıktı sıfır deneyimle olunca haliyle işten soğudum... Hemen piyasaya bakmaya başladım böyle bi bisiklet ne kadardır diye 300 liraya aynı benimki gibi klasik bi bisiklet buldum ama nefis durumdaydı. Dayanamadım bisikleti seferihisardan gaziemire motorun arkasına bağlayıp getirdim çok memnunum.
@uslsy
Haci brooks yatmasin bari yolla mersoya takalim yav . Ben onu badem yaglariylan beslerim merak etme. Kendi cilt bakim kremlerimi heba ederim ( gerekirse ama pahalılar cunkü gshshshs )