Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Depodan çıkan eski road'u adam etme zamanı

@uslsy

(Dikkat bu bir canlandirmadir, şaka maksatlidir )

Hayin
Ergonomi hayini
Savunma
Ergonomiye ters firenleri ,
Futesleri savunma :D

• Beğen
Tepkiler: uslsy ve Cemal Ç.
Scudo
@uslsyYok, yol bisikletine benzesin diye söylemedim ben zaten. Ama yol bisikletlerinin o tutuşu bazen çok rahat oluyor gibi. Kendim hiç yol bisikleti kullanmadım ama dağ bisikletini düz, engelsiz yollarda bazen benzer şekilde tutuyorum. O yüzden demiştim. Tabi siz öyle rahatsanız siz bilirsiniz [emoji4].

Cemal Ç.

@mariokaldato

Hayin. Hit hayini.. :D
Hit almak için frenleri ergosuz takma...

@CmlCLK

Cemal hocam sana söz. Matmazele ilk ek malzemeleri motajlarken (bagaj vs) bu konuyu halledicem. Seni bu rahatsiz görüntüden kurtaracağım.. :D

Benim için masrafa falan girmeyin sayın @uslsy. Sadece düşünce benim ki. Siz nasıl rahatsanız öyle kullanın. Sadece yanlış anlaşılmayayım [emoji4].

Cemal Ç.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@uslsy
Önüne sepette ekliyelim reis :D

@CmlCLK

Evet bu şekilde çok rahat. Lakin bu kadar şeyi kitabına uygun yapmaya çalıştık. Oradaki poziyon kişisel bir değişken mi yoksa olması gereken mi bunu öğrenip dediğim gibi ilk çalışmada gerekiyorsa düzenleme yapacağım.

Teşekkürler dikkatiniz ve yorumlarınız için. :)

@mariokaldato

Şöyle birşey düşünüyorum. Ne dersin?
big_0dd677113a094f4ba0b1c07be4f4a800.jpg

Bu sepetler çok iyi birşey değil sayın @uslsy [emoji19]. Kızımda vardı, güneşten falan çok etkileniyor. Ekşın Men'li, Sipidermen'li olanları daha iyi diye duymuştum [emoji12][emoji23][emoji38].

Cemal Ç.

@CmlCLK

Hadi ya.. O zaman bu konuda sayın @mariokaldato hocamdan fikir almak gerek. Engin tecrübenizle ne diyorsunuz hocam bu konuda?

@uslsy hocam madem tur amaçlı topluyorsun barend shifter takarsan zannımca güzel gözükür. Şu şekil.

1ELAY1.jpg

Hem de uyum sorunu olmaz. Ben kullanışını çok seviyorum. Minibüsçü hareketiyle değiştirebiliyorsun vitesi.

@Rip
Golyazi mi burasi gorkem? :D

@uslsy
Anlat omer anlat dinliyahhh :D

2018-07-17_13-58-52_HDR.jpg

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç. ve Rip
@mariokaldato sanki orası mı ne?
Yahu bisikletin başka fotosunu bulamadım. Tabi senin gibi bisiklet camiasının Erol Atar'ı olarak lanse edilen bir über insan evladı değiliz sonuçta.

@Rip
Erol atar mi ahahah buyuk hakaret bu bana :D

• Beğen
Tepkiler: Rip
@SonSelim işte o hareket. Ama çok kibar olmuş bu. Uygulamada minör aksaklıklar var. Teknik puanım on üzerinden 7, artistik 9.5.
Son vitese atarken yapacaksın, avuç içiyle ittirirken küçük parmak hafif falsolu ileri bakacak. Toplumca kabul edilen budur.

Cumhur hocam keyfin yerinde. Matmazelin selamı var. Buralara da bekliyoruz seni yine böyle alıp başını yola çıktığın bir vakit.

@uslsy
Eyvallah baskan;
Yolda olmak guzel de ,
Yoriliyeahhh beeee :D
2018-07-19_12-41-41_HDR.jpg

Sen geçerken çinçinden sessizce,
Gemiler kalkar yüregimden
Gizlice " reis :)
2018-07-19_16-20-23_HDR.jpg

@mariokaldato

Var mı böyle bir hayat? Yaşamak güzel mi Cumhur hocam?

@uslsy bu arada müthiş olmuş bisikletiniz. Beni çok heyecanlandırdı. Eğer uygun bir fiyat söylerse abi alıp gelecek bahara kadar tamamen sona erdirmeyi planladığım bir restorasyon işine girişeceğim.

@slckats

Beğendiğine çok sevindim. Konunun tamamini okuduysan artik tüm maliyet kalemlerini biliyorsun.

Bu süreçte @mariokaldato ve ben her zaman destekleriz. Tabi onun tecrübesi yanında benimkinin lafı bile olmaz. Ben de onun desteği ile yaptım. :harika:

Geri