@uslsyYok, yol bisikletine benzesin diye söylemedim ben zaten. Ama yol bisikletlerinin o tutuşu bazen çok rahat oluyor gibi. Kendim hiç yol bisikleti kullanmadım ama dağ bisikletini düz, engelsiz yollarda bazen benzer şekilde tutuyorum. O yüzden demiştim. Tabi siz öyle rahatsanız siz bilirsiniz [emoji4].
Evet bu şekilde çok rahat. Lakin bu kadar şeyi kitabına uygun yapmaya çalıştık. Oradaki poziyon kişisel bir değişken mi yoksa olması gereken mi bunu öğrenip dediğim gibi ilk çalışmada gerekiyorsa düzenleme yapacağım.
Bu sepetler çok iyi birşey değil sayın @uslsy [emoji19]. Kızımda vardı, güneşten falan çok etkileniyor. Ekşın Men'li, Sipidermen'li olanları daha iyi diye duymuştum [emoji12][emoji23][emoji38].
@mariokaldato sanki orası mı ne?
Yahu bisikletin başka fotosunu bulamadım. Tabi senin gibi bisiklet camiasının Erol Atar'ı olarak lanse edilen bir über insan evladı değiliz sonuçta.
@SonSelim işte o hareket. Ama çok kibar olmuş bu. Uygulamada minör aksaklıklar var. Teknik puanım on üzerinden 7, artistik 9.5.
Son vitese atarken yapacaksın, avuç içiyle ittirirken küçük parmak hafif falsolu ileri bakacak. Toplumca kabul edilen budur.
@uslsy bu arada müthiş olmuş bisikletiniz. Beni çok heyecanlandırdı. Eğer uygun bir fiyat söylerse abi alıp gelecek bahara kadar tamamen sona erdirmeyi planladığım bir restorasyon işine girişeceğim.