@MertAG
Kiminin çöpü, kiminin hazinesidir, market bisikleti-kaliteli bisiklet olayı bu konu için başvurulacak son nokta olmalı bence.
@can akıncılar
O da bir şey mi ?
Esenlerde, binanın 7. katında balkonda "AT" besleyeni gördüm ben
@ANIL TERZİOĞLU
O memur sizin bisikleti "trafikte" bir "ulaşım aracı" olarak kullanmanıza itiraz etmemiş zaten, sorun "kamunun" kullanımı için bir alana kimseye danışmadan bisikletle dalmış olmanız.
@MertAG
Genelleme yapmanız hiç hoş bir tavır değil,
Olayda bahsedilen memurun, kaba bir tavır takınmış olması o memura dahi hakaret etmenizi haklı kılmaz iken, o memurun tavrı üzerinden bütün devlet memurlarına hakaret etmeniz yakışık alan bir durum değil.
Özrünüzü bekliyorum.
@stalker
Ptt içeriye almalıydı bisikleti haklısınız, hatta içeriyle de kalmamalı, bankonun üzerine koymalıydı.
@stalker
Evet bence de devletin bisiklet kullanımını teşvik eden tedbirler alması, uygulaması ve sürekliliğini sağlaması gerekir. Buna Bisiklet yolları, bisiklet parkları, toplu taşıma araçlarında bisikletli kullanıcılara yönelik iyileştirmeler, bisiklet kullanımını teşvik amaçlı vergi indirimleri gibi daha bir çok madde eklenebilecektir buna.
ancak bina içlerine (kastım bizzat hizmetin sunulduğu alanlar, merdiven boşluğu gibi alanlar değil) bisiklet almak pozitif ayrımcılığı aşıp, diğer insanların haklarını ihlale girer ki, hoş olmaz kanımca.