Scudo Sports

Dikkat: Fatih Ertörün ile alışveriş yapmak isteyenler (okumadan geçme)

osman vasi

Aktif Üye
Tepki
25
DeĞerlİ forum dostlari, geÇenler de bİsİkletİmİn bİr parÇaŞi arizalandi. ÜrÜn token marka jantimin hub'u İdİ bende bu vatandaŞin profİlİne gİrdİm (fatİh ertÖrÜn) token ÜrÜnlerİ gÖrdÜm ve yazdim arızalı ürünümün jantımın resmİnİ yolladim benİ baŞka bİrİsİne yÖnlendİrdİ ÜrÜn olmassa dİye defalarca defalarca sordum osman bey hİÇ merak etmeyİn dedİler ne gerekİyosa yapariz dedİler İkİ gÜndÜr telefonla gÖrÜŞÜyorum dedİklerİ kelİme ben ne yapayim Şİmdİ bu ÜrÜnÜ fatİh ertÖrÜnÜ ariyorum ben kariŞmam dİyor ve bana sunduklari ÇÖzÜm 40 tl sİnİ kesİp 90 tl sİnİ gÖndereceklermİŞ olmayan parÇayi İsteyİp doĞru olani gÖndermektense bu ÇÖzÜmÜ sundular ve bİr daha da ben telefola arayip rahatsiz etmeyecekmİŞİm gİdİp kutluhan altan Özkunt la gÖrÜŞecekmİŞİm deĞerlİ bİsİklet ve forum arkadaŞlarim sİzden rİcam bu adamlardan ÜrÜn alirken Önce ÜrÜnÜ gÖrÜn ondan sonra parasini yatirin yoksa sÖzlerİ garantİlerİ parayi alana kadar ondan sonrasi da bu

Scudo
Selamlar...

Öncelikle arızanız için geçmiş olsun.Olayın ayrıntılarını anlatmadan yüzeysel bir şekilde karşı tarafı suçlamak pekde dogru olmasa gerek heleki suçladığınız, sÖzlerİ garantİlerİ parayi alana kadar dediğiniz kişi bisiklet camiası için uzun yıllardır emek vermiş gerek kişiliği,gerekse sporcu kimliği ile sevilen ve sayılan bir şahıstır.Herkes hata yapabilir yanlış anlatabilir/ anlayabilir.Ama bence önemli olan karşılıklı anlayışla birbirini dinleyerek ortak noktada sonuca varmaktır.

Saygılar...

Uyarı için teşekkürler. Mesajlarınızı yazarken noktalama işaretlerini kullanmanız yönünde bir ricam olacak sizden. Bu yazdığınız şekilde okumak ve anlamak bir hayli güç oluyor.

Başınıza gelenler başımıza gelmesin ...

karşı tarafında cevap vermesini bekliyoruz olayın netleşmesi adına..

İyi niyetimiz suistimal ediliyor.

merhaba,

Bu arkadaşımızın tamamen işini görmek istemiş, Bizden satın almadığı token marka jant setinin tekerlek bodysini değiştirmek üzere Altan ozkunt firmasyıla bağlantıya geçmiştik.
1.Token Türkiye resmi distribitörü Altan özkunt firmasıdır ve üreticiyle birebir diyalog ve sıkı iletişim halindedir.Ürün değişimi sipariş ve her türlü konuda üreticiyle kontak halindedir.Firmamızın buradaki misyonu bu tarz işlemlerde sıkı bir iletişim ile müşterileri üreticiyle buluşturmaktır.
2.Kadans Bisiklet bu firmanın İzmir bayiisi ve token ürünlerinin satıcısıdır.
3.Satmış olduğumuz Tüm token ürünleri garantili olup yedek parçaları elimizde mevcuttur.Bu konuda da şimdiye kadar birçok arkadaşımızın sıkıntısını gidermiş bulunmaktayız ve gidermeye devam ediyoruz.
4.Herşeyin ötesinde biz 2.el parçalara bile garanti veren şuan Türkiyenin en büyük 2.el bisiklet dükkanıyız. 5 yıl içersinde birçok arkadaşımızın türlü sorunlarını çözmüş bulunmaktayız ve çözeceğiz.
5. müşterilerimizin %99.999 bizden %100 memnundur.

Osman arkadaşımız, kendisine gereken parçayı tarafımıza iletmiş, biz de bu talebi distribitörümüze iletmiştik.Sahip olduğu ürünü bizden almamış olsa da müşteri memnuniyeti gereği Sırf arkadaşımızın işi görülsün diye Tayvan ile bağlantıya tekrar tekrar geçilmiş ve body sorunsuz bir şekilde EMS kargo ile Türkiyeye ulaşmıştır.Arka göbek dediğimiz parçanın maliyeti + kargo ücretini tahsil ederek siparişi vermiştik.(EMS kargo ücreti 25 dolardır)Yukrıda geçen "40 liramı kestilerin" sebebidir.Fakat gelen parça, arkadaşımızın jantına göre farklı bir model çıkınca bu parça alıcının işine yaramamış ve bize geri göndereceğini söylemiştir.Biz de bunu kabul etmiştik.Fakat burada herhangi bir kar amacı güdülmediğinden ekstra masrafın paylaşılmasının gerektiğini kendisine izzah etmeye çalıştık;arkadaşımızın heyecanı nedeniyle kendisiyle anlaşamadık...
Gelen parçada sorun ve arıza yoktur.
Gelen parça tamamen Osman vasinin istediği ve bize resmini ilettiği parçadır.(Kendisi bize yanlış ürün fotosu göndermiştir.) bu olabilir.İnsan yanılabilir.

İstersek bu Osman Vasinin de sorununu çözeriz ama bunu saygı çerçevesinde yaparız.Telefon ile bize hakaret eden tehditlerde bulunan biriyle kesinlke muhattap olmayız.
Ben de daha fazla iyi niyet göstermeyip bu kişiyle bir daha muhattap olmayacağımı buradan bildirmek isterim.Daha önce bu kişiyle yaptığım ondan satın aldığım sorunlu parçadaki zararımı burada ya da kara listede yazmamıştım gene yazmayacağım.

Saygılarımla
Fatih Ertörün
Kadans Bisiklet
www.kadansbisiklet.com

Fatih Ertörün'den geçtiğimiz haftalarda Cannondale R700 bisiklet aldık, alışveriş kısmını tamamen yakın arkadaşıma bıraktım. Gelen ürün, kargolama gayet itinalı ve gerektiği gibi hızlıydı. Bu şekilde kesinlikle kara listede adı çıkmaması gereken bir isimdir.

Pekİ neden benİm sorunu mu ÜrÜnÜ deĞİŞtİrerek deĞİl de para mi keserek halledİyosunuz defalar ca da dedİm ben dÜn akŞam da dedİm ben bende kİ bozuk ÜrÜnÜ de gÖndereyİm dedİm sİz neden buna yanaŞmiyosunuz bu mu arkasinda durmak bu mu verdİĞİnİz garantİ sÖyledİĞİnİz Şey bİ daha benİ arama

alışveriş süresince ilgilerine diyeceğim yok ama gelen ürün olmadı önemli olan bundan sonra ilgilenmektir kestirip atmak değil ayrı ca bana ürün 20 günde geldi ve tek benim ürünüm gelmedi yani başka ürünlerle beraber geldi

Tayvandan ürün getirmek senin sandığın kadar basit bir işlem değildir.

1.Üreticinin elinde malzemenin hazır olması gerekiyor yoksa üretiyor.2
2.EMS Kargo gönderim süresi diye birşey var, 1 günde gelmiyor bunun bir süreci var.
3.Distribitörün bir iş trafiği var optimum sürede bunu çözmek için elinden geleni yapıyor bu da 20 günü alıyor.

• Beğen
Tepkiler: cngz
ben seni aradım belki çözeriz diye sen ürünü de almıyorum bi daha da beni arama dedin bu mu müşteri memnuniyeti ben her zaman bişeyler yapabilir miyiz diyerek aradım

Bu tür yazılara yorum yazmayı doğru bulmuyorum ancak öfke ile meselenin her boyutu anlatılmadan ve üstelik de birinin ticari itibarını zedeleyici tarzda bir yazıdan daha yanlış birşey olmayacağını düşünerek fikrimi belirtmek istiyorum.
Siz parça ile ilgili firmayı yanlış yönlendirmiş ve firma da buna istinaden malzemeyi temin etmiş ise buradaki hata size aitken kargo masrafı ile ilgili ne hakkı talep ediyorsunuz anlamış değilim. Eğer siz firmayı doğru bilgilendirdiyseniz ve firma tedarikçiyi yanlış yönlendirmiş ise bu durumda yine de iyi niyet çerçevesinde masrafın paylaşılması gerekir. Bu şekilde firmayı itham etmek yine de doğru değil. Ayrıca muhatabınız Fatih Ertörün gibi de durmuyor, bu durumda kendisine isnad ettiğiniz şeyin ileride hukuksal boyut kazanırsa size kaybettireceğini farketmelisiniz.

yorum yapmayayım dedim ama tutamadım kendimi bu olayın Fatih beyle ne ilgisi var, yani siz birine adres soruyorsunuz oda size tarif ediyor ,sonra gittiğiniz adresde dayak yiyorsunuz suçluyuda size adresi gösteren olarak ilan ediyorsunuz, 7 senedir forumdayım ilk defa böyle saçma bir suçlama gördüm bence bu konu acilen silinmeli yada başlığı değiştirilmeli haksız bir itam var ve kişilere zarar veriyor.

Gayet açık ayırt ediliyor ki 'İYİLİKTEN MARAZ DOĞAR' atasözünü haklı cıkaran bir durum oluşmuştur; lakin yine de Fatih Beye çok sağlam bir iş tecrübesi de katacaktır. Fatih Beyin emeğiyle birçok bisikletçi arkadaş kazanç elde etmiştir bunlardan birisi de benimdir.. Ona geçmiş olsun demek gerekse bile kendisi böyle basit bir badireden sarsılamayacak kadar profesyonel ve dürüsttür bu vesile ile kendisine çalışma hayatında başarılar diliyorum.

bence de haksızsınız.Fatih bey elinden geleni fazlasıyla yapmış yanlış ürün söylemişsiniz bu tamamen olabilecek bir şey doğaldır insanlık hali fakat burada kendisinden kaynaklanmayan bir sorundan dolayı ücret ödemesini beklemek son derece yanlış.kendisiyle benim de alışverişim oldu çok iyi yardımcı oluyor.30 dk uzağımdaki dükkanda bulacağım ürünü ben 2 gün bekleyerek fatih beyden siparişle aldım çünkü gerçekten buna değecek bir insan kendisi.ben konuda fatih beyin haklı olduğunu düşünüyorum...

Fatih, forumda gorebileceginiz en durust saticilardan biridir
Ayrica birinin ticari itibarini zedeleyici tarzda bu sekildeki ifadeler SUCTUR. Bir hisimla konu acmissiniz ama karsi taraf bunu ilgili kurumlar ile paylasirsa suc duyurusu olusturabilir, Bilginize..
Bu forumda Fatih hakkinda sizden baska kotu konusacak birinin oldugunu dusunmuyorum...

tamamen katılıyorum, Fatih abiyle ben ve çok arkadaşım birçok kez alışveriş yaptık, her şey söylendiği gibi gerçekleşti ve sıfır sorunla alışverişi yaptık..

• Beğen
Tepkiler: Fatih Ertörün
geçenlerde benimde bir alışverişim oldu fatih beyden. kargolaması olsun müşteriye hızlı cevabı ve çözüm odaklı cevapları olsun yardımcı oldu. kara listeye yakıştıramayacağım bir yapısı vardır. çözüm üretmek için elinden geleni yaptığını şahsen biliyorum.

Arkadaşlar,

Teşekkürler, haklı ve güzel yorumlarınız için.

• Beğen
Tepkiler: cngz
adamı konuyu açacağına pişman etmişsiniz :) olayın iç yüzünü bilemem ama osman vasinin buraya yazdığı mesajlarda herhengi bir suç unsuru yoktur . komik yorumlar yapmayın lütfen. ikincisi siz memnun oldunuz diye herkes memnun olmak zorunda değildir. Ayrıca Fatih bey'in koruma kollamaya ihtiyacı olduğunu da düşünmüyorum mecbur olmamasına rağmen kendisini çok güzel ifade etmiş ve açıklamada bulunmuş. teşekkürler

Geri