Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

DIKKAT.... Icerde FUJI var :-)

@barayda

Bak barayda, sen neyapsanda bana yaranamasin. O yüzden benim konularima yorum yazmani istemiyorum, sen ögüt verilince yanlis anlayan sonra büyügünü kücügünü pek tanimayan kisilige sahipsin. Konularima yazma diye diger konumdada söylemistim. Aslinda baskalarina kanipda bana karsi gelmeseydin ve dediklerimi yanlis anlamasaydin simdi durumlar cok degsik olabilirdi.

Sana hayatin boyunca basarilar dilerim.:harika:

Scudo
Şimdiye kadar gördüğüm en güzel bisikletlerden biri oldu bu fuji , kazasız belasız sürüşler...

@Transonic
neden anlamayalım? çok saçma bir cevap vermişsiniz.böyle cevap verecekseniz susun daha iyi.
bende fuji kullanıyorum. cyclocroos ve feather. bendenki bağımlılık başkasında nasıl diye merak ettiğimden sordum. gerçi anlayamayız biz doğru!!!

@Transonic

@ilker21

Lutfen beyler, ben sanirim aciklamasini yapmistim. Konu buraya kadar tartismasiz güzel bir sekilde gelmis, bundan sonrada güzel ve tartisma devam etsin.:harika:

Gerçekten güzel bir bisiklet ama sarı cosmiclerle daha bir ahenkli duruyor sanki. Kazasız nice süruşlere. İsmi yoksa eğer bence sarı gelin koyabilirsiniz.

Gerçekten güzel bir bisiklet ama sarı cosmiclerle daha bir ahenkli duruyor sanki. Kazasız nice süruşlere. İsmi yoksa eğer bence sarı gelin koyabilirsiniz.:koptum::koptum::koptum:

Abi bence TT Model sele ile de çok hoş olmuş. Hatta öyle daha vahşi duruyor. Çok beğendim allah kaza bela vernesin

Ben uzun süre baktıktan sonra üzerime düşeni yapıp nazar değmesin dedim. :)
Kazasız belasız güzel performanslarda binin.
Harika olmuş.

@Isabado
Amin sagol Turancan, begendigine sevindim.:)

@mithgor
Tesekkürler Can.:)

• Beğen
Tepkiler: Turan
Muhteşem... Kazasız, belasız keyifle binmeniz dileğiyle.

@anilimaca

@big bike

Tesekkürler, daha iyileri sizlere nasip olur insallah.:harika:

• Beğen
Tepkiler: anilimaca
@bekirkose
Tesekkürler bekir, Yorum seklinde cok güzel olmus.:)

Geri