Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dinamolu ön göbekle usb şarj fikir alışverişi

(link) Böyle bir ürün buldum 48000mAh diyor. Bence denenebilir.

Scudo
@sezginnatik (link) şunda bir ikitane alsam nasıl olur peki power bank şarj eder mi bir tane arka heybenin 2 tanede arka heybenin yanlarına takarım yetmezse 2 tanede ön tekere

sahibinden.com da satılan güneş paneli 2800mAh kapasiteli telefon bataryanızı 2 saatte doldurabiliyormuş benim telefonumun bataryası 1400 mAH ama prizde bile o kadar kısa sürede şarj olmuyor saçma değil mi sizce

bide bunları buldum (link)
(link)

Bu dinamolarin neden hazir usb cikisli bir sistemi olmaz anlamiyorum , bnde alacaktim fakat sonrasi icin ugrastirir diye almamistim .

@duketemre
Hocam telefonu sarj ettiğin sarj Aleti uzun sürede dolmasına sebep oluyor büyük ihtimal. Bende seninkine benzer mah lı cep telefonu vardı direk panelle şarj ettim uzun sürmedi kısa sürede doldu. Birde xiaomi 10400 mah saej cihazı var paneli buna bağlıyorum ama uzun sürede yavaş doluyor. Turda ara ara direk Prizden şarj edersin işini görür

Merhaba
Aşağıda ki AXA' nın ön lambasını (Lxx 70 PLUS) alacaksınız.Hem kaliteli bir ön lambanız olacak hemde USB çıkışı sayesinde elektronık ürünlerinizi şarj edeceksiniz. Aynı modelin sadece lamba olanı da var.PLUS alacaksınız .

(link)

Yurtdışındayım
(link) bu aparatı kullanıyorum 10km hızda bile şarj kesilmiyor. Ama ben araya çok küçük aynı zamanda şarj olup aynı anda yükleme yapan bir poverbank kullanıyorum böylece dursamda şarj kesilmemiş oluyor... konuyu tekrar hortlattım ama mazur görün...

@Güncemden
süper miş ve sadece 145 euro cukkk...:hihi::hihi:

Yazın kullanacaksan dinamo alma derim. Hem performans azaltır hem de pahalı. Onun yerine 60-70 TL'ye solar powerbanklar var çantaya bisiklete her yere takılır ve performans da sana kalır.

Geri