Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dış lastik için 700x35 ölçüsü ne demek.

Scudo
Merhabalar. Bisikletimi aldığımda üzerinde 700x38c dış lastik vardı. C nin anlamı nedir. İç lastik siparişi vereceğim için yardım bekliyorum. C'yi çıkardığımzda lastik yine 38 mi oluyor yoksa başka bir ölçü birimine mi geçiyor bilemedim.

• Beğen
Tepkiler: Kadir KARADEMİR
Ayrıntılı bilgiler (İngilizce)
(link)

İyi günler benimde 700x35 lastik takılı şehir bisikletim var bu lastik yerine 700x23 dış lastik takabilirmiyim uyarmi?

700x23 çok ince kalır şehir bisikleti için. Ama bir tanıdığımın dağ bisikleti jantına 700x25 taktığını hatırlıyorum.

700x25 uyum sağlar yani

@İsmaildemir Uyar. Şimdi düşününce 25 uyuyorsa 23 de uyar gibi geldi.

Dış lastiğim eskidi degistirmisken ince takiyim dedim asfaltta sürüyorum

Düzenleme: Aşağıda yazılmış demek istediğim :)

Bir şehir bisikleti için lastik ebatınız ideal ama değiştirecekseniz de jant çemberinizin iç kısım genişliğine uygun bir lastik alın.

chart tirerim size[3].jpg

Olmasî gerekenden daha dar ya da daha geniş bir lastik takarsanız sıkıntı yaşarsınız.

İyi günler benimde 700x35 lastik takılı şehir bisikletim var bu lastik yerine 700x23 dış lastik takabilirmiyim uyarmi?
Jantınız üzerindeki değerlere göre değişiyor. Misal ETRTO 622x19 gibi değerler yazar oradan bulabilirsiniz, daha fazla yardım için Lastik ölçüleri, jant uyumu ve lastik seçimi şu başlığa yazabilirsiniz. Önemli faktör burada jant genişliği.

Bir şehir bisikleti için lastik ebatınız ideal ama değiştirecekseniz de jant çemberinizin iç kısım genişliğine uygun bir lastik alın.

228629 dosyayı görüntüle

Olmasî gerekenden daha dar ya da daha geniş bir lastik takarsanız sıkıntı yaşarsınız.

dediğim olay bu jantınızın üzerinde yazan 622x ? kaç ise sol tarafta sütunda bulunan rakamı koyun uygun lastik aralığını oradan bulabilirsiniz.

Tablodan hiç bişey anlamadım :D jant 28 inç
Takabilcegim en dar lastik hangisi olur acaba

• Beğen
Tepkiler: BirLebowski
Jantın üzerinde hiç bir yazı bulamadım bisikletim corelli trivor 7.0 internet sitesjndede bişey bulamadım
Lastiği söküp jantın genişliğini kendim ölçsem sağlıklı olurmu acaba ?

• Beğen
Tepkiler: Cem Coşkun
@İsmaildemir Olur, iç ölçü olmalı..

• Beğen
Tepkiler: Cem Coşkun
Tamamdir yardimci olan herkese çok teşekkür ederim

Asfalt kullanımı için, daha az dişli, slick tabir edilen belki de dişsiz lastik öneririm. TL dışgüçler tarafından parmaklanmadan evvel ki zaman diliminde olsa, 700x35 bir schwalbe kojak alın derdim. Ama sanırım ithalatı azaldı, fiyatı da satan bulunuyorsa epey arttı.

Bisikletimin lastiği 700x38 c sizce 700x35 lastik alıp taksam uyum sağlar mı şimdiden teşekkürler

@MoRG_ hocam burayı okuyabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: MoRG_
Geri