Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dışarıda en çok gördüğünüz yol bisikleti markaları

Scudo
@C. Tiryaki tabii ki cok daha guzelleri var ama yeni yeni alismaktayiz birbirimize. Alistikca verim artiyor.
Evet, guzel :)))

carraro btwin sedona.

tek görülenlere gelince bi çok marka görebiliyoruz. italyan bianchi, trek, scott vs vs

Bende Specialized var

Göztepe Sayrayıcedid civarında sürekli Giant'lı bir arkadaşı görüyorum. Buradan kendisine sesleniyorum; bir iki tur da beraber atalım, hep tek hep tek olmuyor. :)

Eskişehir için konuşuyorum,göremiyorum :D :D Yol bisikleti kullanan 10-11 kişi belki.Onlarında 5-6 tanesi hakkını vererek tüm ekipmanlarıyla biniyor,zevkine alanda çok var yani.Zaten çok kral bisikletlerde sayılı,bir tane Specialized Tarmac var.Focus'umuz var forumdan birinde,bendede Trek Equinox var TT,Çok sevdiğim bir abimde Colnago var,şöyle bir düşündümde kişi az olunca kimde ne olduğunu ezberlemişim :D İbrahim sarı abidede Cube vardı 6800lü,ama Ankara'ya gitti :( Azınlığız beyler..MTB kullananlar çok fazla :(

cannondale görüyorum konyada

bianchi ve salcano genelde mtb. yol bisikleti 1 tane gördüm o da eski tip bianchi.

""This is real salça'no world neo'
Morpius usta

• Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
@Kara Kartal

Bisiklet mağazası sahibi abimizin var :)

@Kuzey Ege
@C. Tiryaki
ikiniz adina da hayirlisi olsun @C. Tiryaki cok guzel bakmissin bisiklete. @Kuzey Ege abimizinde en guzel sekilde kullanicagindan emin olabilirsin:)

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Konu güzeldi aslında devamı gelmeli

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Artık specialized de görmeye başladık, konu ölmüş :D

• Beğen
Tepkiler: Ertan M.
şimdi düşününce bunca zamandır aklımda hiç yer etmemiş olduğunu farkettim. genelde rengine bakıp geçiyorum.
boğaz hattında speşılayzd falan sıklıkla görüyorum, hiçbiri selam da vermiyor. :D

1- Specialized
2- Canyon
3- Giant
4- Merida

@C. Tiryaki ben de S.cedid'te ikamet ediyorum. Giant'ı bulamazsan gel beraber çıkalım turlara :)

Geri