arikanfati
Üye
- Tepki
- 89
- İsim
- fatih arıkan
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Kron
- Bisiklet türü
- Cyclocross
Arkadaşlar;
Bi bisiklet aldım şehir dısından.
Kargo ile geldi buraya.
Kargoyu açtığımda bisikleti topladım ve frenlerin bosalmıs oldugunu farkettim.
Sıktığımda boşa sıkıyordu ve dolayısı ile tutmuyordu. Bu arada hidrolik frenler.
GÖnderen arkadaşa frenler dısında bir sorun olmadıgını soylediğimde sorunsuz paketlediğini ve belki kargo da bosalmıs olabileceğini söyledi.
Mantıklı geldi, yaptırırım diye önemsemedim. O gün bisikletciye de gidemedim tabi.
Hemen ardı gün bisikletçiye gittiğimde frenlere yağ basmasına rağmen frenler çalışmadı.
Bisiklerci (ki iyi bisikletcidir. ustalıgından suphe yok) yag bastıgını, yaptıgını ancak avid fren kollarının öldüğünü, yag tutmadıgını attıgını soyledi. KEÇELER kullanıma bağlı yıpranmış. Adam olmaz bu diye belirtti.
Tabi ugrastık beraber epey ama olmadı maalesef.
Sonuc olarak yeni kollar, dolayısı ile yeni Avid set almak zorunda kaldım.
Şimdi bu durum normal midir ?
Kargo da ne olmuş olabilir ?
Yıpranmaya bağlı kollar ölmüş olabilir mi ?
Kısaca durum nedir ?
Anlayan arkadaşlar yardımcı olup yorumlayabilirler mi ?
Tabi bu arada bisikleti gönderen arkadaşa haber verdim ama henüz ne yapacağımızı daha konusmadık.
Bi bisiklet aldım şehir dısından.
Kargo ile geldi buraya.
Kargoyu açtığımda bisikleti topladım ve frenlerin bosalmıs oldugunu farkettim.
Sıktığımda boşa sıkıyordu ve dolayısı ile tutmuyordu. Bu arada hidrolik frenler.
GÖnderen arkadaşa frenler dısında bir sorun olmadıgını soylediğimde sorunsuz paketlediğini ve belki kargo da bosalmıs olabileceğini söyledi.
Mantıklı geldi, yaptırırım diye önemsemedim. O gün bisikletciye de gidemedim tabi.
Hemen ardı gün bisikletçiye gittiğimde frenlere yağ basmasına rağmen frenler çalışmadı.
Bisiklerci (ki iyi bisikletcidir. ustalıgından suphe yok) yag bastıgını, yaptıgını ancak avid fren kollarının öldüğünü, yag tutmadıgını attıgını soyledi. KEÇELER kullanıma bağlı yıpranmış. Adam olmaz bu diye belirtti.
Tabi ugrastık beraber epey ama olmadı maalesef.
Sonuc olarak yeni kollar, dolayısı ile yeni Avid set almak zorunda kaldım.
Şimdi bu durum normal midir ?
Kargo da ne olmuş olabilir ?
Yıpranmaya bağlı kollar ölmüş olabilir mi ?
Kısaca durum nedir ?
Anlayan arkadaşlar yardımcı olup yorumlayabilirler mi ?
Tabi bu arada bisikleti gönderen arkadaşa haber verdim ama henüz ne yapacağımızı daha konusmadık.