Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Disklerde mm ve model sorunu

Çok uzak pisikletçi ben sadece rotorun vid. sıktıydım...

MEGHNA 26X1.75 MTB YOL LASTIĞI 47-559

Bu lastik sizce iyimi,nasıl performans verir..?

Kullananlar varsa lütfen ilgilenebilir mi?

Veya bu lastik yerine 30-35 lirayı geçmeyen lastiklerde önerebilirsiniz.(Çifti 30-35 lirayı geçmeyen)

Önerecek kişi yokmu?

Bisikletin üzerinde 2.2 rckng'ler var bildiğimiz.
Elimde de bir çift rubena var 1.9 yol lastiği.

Ben genelde 20-30 km yol yapıyorum günde. Rubenaları taksam çok büyük bir fark olur mu ?

Yada bakıma götürdüğümde orada mı taktırsam

Scudo
Eski Peugeot Mosaıque bisikletimde cantilever fren var..Çok sert ve bisikleti durdurmuyor..O yüzden V-Frene geçmek istiyorum..Ne tür fren bacakları önerirsiniz...?

Jantlarını benzin yada balata spreyiyle temizle pabuçlarını değiştir. yeni fren sistemine geçmene gerek kalmaz sanırsam...

Bunlar eski fren olduğu için bunlara uygun pabuç bulmak zor olur..Diğer pabuçlar gibi değil bu..

Gökhan Toros'un Sedona 321'inde cantilever fren mevcuttu. Kendisine bi' sorun isterseniz, belki tavsiyesi vardır.

Başlıkta da yazdığım gibi bu fren sistemi ile bu rotorları kullanabilir miyiz?

Herhangi bir sıkıntı çıkarır mı?

Teknik ayrıntılara girmek istemiyorum, XTR-XT rotorlar haricinde diğer rotorları kullanabilirsin.Zira XTR rotorlar ile performans kaybı yaşaman olası.

Ben M445 ile 180'lik RT-64 kullanıyorum ön frende. ice-tech olmayan her rotoru kullanabilirsin diye düşünüyorum.

ıce tech olanı da kullanırsın hiçbir sorun olmaz aksine performans artışı sağlar .ıcEtec rotorlarınn normal kullandığınız rotorlardan tek farkı daha iyi ısı iletimleridir.

:D 445 ile rt79 (xt) ve rt 98 (xtr) kullanıyorum. + ları yağışlı havalarda performans kaybı yok,ve daha etkili fren gücü.- leri frende titreşim sebebide 445 in balata uzunluğu nun kısa olması (oda 203mm rotor da sorun oluyor).fren gücünde ciddi bir iyilik istiyor isen kesinlik le sait gibi 4 pistonlu bir fren seti al rt 53 bile kullansan :D secdeye kapatır :D .(allah kabul etsin)

bence fark olacaktır, sonuçta dişli değil ve daha akıcıdır.
ama ben kaliteli bir lastikle değiştirmedikçe değiştirmeyi düşünmem race kingleri...
eğer lastik elinde varsa ve merak ediyorsan değiştirip deneyebilirsin, hangisinden memnunsan onunla devam edersin.
elinde olmasa al-dene demezdim ama varsa tüm yorumlardan öte senin tecrüben etkili olmalı kararında.

Eski bisiklette takılı duruyor ama fren mesafesi ne olur bir de o var.

İlk aldığımda çok iyi tutan frenlerim şimdi tutmamaya başladı. :(

Ön frende sıkıntı yok ama arka frenin tutuşu öndekinden daha az. Ayrıca ilginçtir ki iki frene de asılsam arka teker kilitlenmiyor.

Ancak eskiden sadece arkaya bassam bile teker kitliyordu. Hava yaptığını sanmıyorum , çünkü yağ felan sızmıyor.

Yardımıcı olursanız sevinirim...

Anladigim kadariyla disk fren kullanıyorsunuz, doğru mu?

v fren gibi fren kolunun ucunda ayar vidası var mı?varsa biraz gevşetin

Sizce giriş-orta seviye bir frende ayar olma şansı var mı ? :)

hidrolik freni sevmediğimden incelemedim bile yağı bitmiş olabilir,hava yapmış olabilir, balatalarınız aşınmış olabilir ilk aklıma gelen bunlar

Geri