Scudo Sports

Diyarbakır

Scudo
Sevgili arkadaşım hoşgeldin. Sizler sayesinde doğu ve güneydoğuda bisiklet sporunu büyütebilicez. Pes etmek yok.
Umarım forumda iyi vakit geçirebilirsin...

Sevgiler...

hoşgeldin yurdmuzun hiç bir memleketi kötü degildir bütün illerimiz eşit deger verilmeli diye düşünüyorum bisiklet hastanesi ne oluyor?

Sevgili kardeşim hoşgeldin sefalar getirdin. Demek DİYARBAKIR'dan, kötü olur mu nereden çıkarıyorsun. Surlarıyla, karpuzuyla ve kültürüyle bambaşka bir memleket. Diyarbakır'a gelmiştim ve birçokda arkadaşım var Diyarbakır'lı. İyi vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiler.

• Beğen
Tepkiler: İsmail Ağıllı
kenilikle sana katılıyorum ben de urfalıyım ama muğla da yaşıyorum 14 yıl urfada yaşadım sonrası muğlada ben de diğer arkadaşlarımızın söylediklerini yinelemek istiyorum yurdumuzun heryeri çok güzel ve insanımız çok sıcak
diyarbakıra selamlar

tabiki türk bayrağının dalgalandığı bütün illerimiz güzel sadece yeteri kadar destek verilmiyo...

geçmişte yaşanan çook üzücü olaylar yüzünden doğu illerimizin adı çok lekelendi ama bunuda zamanla aşıcaz inşallah...

mrb serkan ben gaziantepte yenı bır kulüp kurdum madem pes etmek yok gel bırlıkte oralara subeler acalım bolgemızdekı sehırlerede yarıslar alalım...

evet arkadaslar sizlere güveniyoruz :)

saol kanka destegın için
haa bu arada sızde yenı bı klup acıyodunuz ne oldu o

hoş geldin kardeş diyarbakırdan arkadaşlarımızın olması bizleri mutlu eder iyi vakit geçirmeni dileyorum.

Merhaba Ben Dİyarbakirdan Bİsİklet İl Temsİlcİsİ TÜm Bİsİklet Sever ArkadaŞlara Selamlarr..

Hayatımın 6 yılını geçirdim kıymeti büyüktür. görülecek çok güzel yerleri var. neden bisikletlere atlayıp bi tur yapmıyor sunuz?
Bizler de seneler sonra Diyarbakır'ı bir görmüş olurduk.

@d.berkay

Kesinlikle katılıyorum, bu güzelliklerin solmaması için beraberce tek yürek, tek bilek olunmalı... Aramıza hoşgeldin. İstanbul'dan saygılar ve sevgiler...

güneş doğudan yükselir diyolar ya bu çok manaya geliyor. önyargılı olmayın ve mutlaka oraları görün. Bu arada ben Siverek'te çalışıyorum( diyarbakır ve urfa arası) . diyarbakır ve çevresinde organizasyon olursa haberim olsun lütfen :))

merhabalar bestnt bende diyarbakırda yaşıyorum ,başta en kısa zamanda seninle tanışmayı diliyorum sonra ,madem diyarbakır bisiklet il temsilcisisin diyarbakırda bisikletle ilgili bazı aktiviteler düzenlesek fena mı olur? diye soruyorum hatta bu aktivitelere başka şehirlerden bisikletçi arkadaşlarıda davet etsek ?

bu arada bisiklet hastanesi nerede? adres olarak?

arkadaşlar bende diyarbakırdanım ve ramazandan sonra bisikletle mardine gitmeyi düşünüyorum ..gelmek isterseniz mailleşelim .sadece gidişi bisikletle gitmeyi planlıyorum. dönüşte bisikleti dolmuşun üstüne atıp gelmeyi düşünüyom. nede olsa yaklaşık 100 km ... gelmek isterseniz planı konuşuruz . mailim sercan_eroglu@hotmail.com

Ak Koyunlular, Kara Koyunlular, Uzun Hasan Ve Yeğeni Şah İsmail, Ziya Gökalp, Cahit Sıtkı Tarancı, Ahmet Arif, Ulu Cami, Hepisine Yurtluk Eden Sur Kent Ve Tabiki Bu Bu Kenti Bu Güne Taşıyanlar Hepinizi Selamlıyorum. Bir Gün Diyarbakırı Da İçine Alan Bir Tur Düzenlenecek Olursa İlk Başvuru Benden. Tur Dönemi Haziran Veya Ağustos Sonu Olmalı.:Winken457

Geri