Dikkatli binmeye devam. Gevran ve Ofis caddesi zor olur ama,surların çevresi, Dicle kenarı, Üniversite ve Siverek Yolu'nda rahat binersin sanıyorum. Kolay gelsin
ben de görev icabı siverekteyim. aslen izmir. siverek diyarbakır arası bir saat. bir gün bisikleti taşıyıp dicle kenarında dolaşma projem var. yada diyarbakır mardin ( bir saat arabayla ) o da olabilir. hatta hasankeyf e uğranırsa süper bi yolculuk olur kanaatindeyim.
elazığdan merhabalar..biz elazığda 3 kişiyiz..diyarbakır tunceli çevresinden bisikletçileri elazığa davet ediyorum ..bi tur düzenliyebiliriz..buyrun bu da ilk icraatimiz
merhabalar.henüz bisikletim yok ama bu yaz izmirde bisiklete binen arkadaşım yardımcı olabilir düşüncesiyle bisiklet almak için yazı beklemek zorundayım. (diyarbakırda kapsamlı bir bisiklet mağazası bulursam belki buradan alırım.) ben de omerr gibi izmirdenim görev gereği diyarbakırda yaşıyorum. 2 yıl daha buradayım. sizinle irtibata geçmek isterim. bu arada bir arkadaşımın tayini siverek' e çıktı. (sınıf öğretmeni)
arkadaş kendi kendini il temsilcisi ilan etmiş galiba..ben 5 yaşımdan beri bisiklete biniyorum ve dahada biniyorum d.bakırda il temsilcisini ilk defa duyuyorum.....