Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Diyarbakır'da sıradan bir gün (ağır cahillik içerir)

PoliceBike

Üye
Kayıt
7 Haziran 2017
Mesaj
53
Tepki
109
Yaş
31
Şehir
Diyarbakir
İsim
Okan T
Bisiklet
Bianchi
Diyarbakır’da ters şeritten gelen araca “Niye tersten geliyorsun” diye işaret yapmak ve sonrasını içeren bir dizi video paylaşıyorum bulunduğunuz şehirin kıymetini bilin
Tersten Girdiğini Belirttiği Video
Bisikletin Kaldırımdan Gitmesi Gerektiğini Belirttiği Video Ayrıyeten Yoldan Gidiyorsun Şikayet Edeceğim Diye Tehdit Ediyor
Tersten Gitmenin Cezasını Biliyor Ama Bisikletin Nereden Gitmesi Gerektiğini Bilmiyor.
 
Scudo
Ben de Diyarbakır'dayım böyle tipler maalesef var abi :((
 
Her şehirde var bu tiplerden. Hatta bence bisikletliler açısından en sıkıntılı şehir Istanbul. Türkiye'de bir sürü şehirde bisiklet sürdüm ama Istanbulda yaşadığım kadar sıkıntı yaşamadım. Sadece arabaların çokluğundan bahsetmiyorum, insanların bisikletlilere karşı tutumu kastettiğim.
 
@Fixie CemIstanbuldaki olayin daha farkli olmasi bence de nufus yogunlugundan degil nufus cesitliginden , herkes farkli biyerden gelmis huyu suyu farkli pek uyum olmuyor.

_________________________________________
Hobi olarak yaptığım gezilerimi ve diğer videolarımı paylaştığım YouTube kanalım: (link)
 
3. videonun sonunda "kime verirsen ver, alacağım ceza 100 milyon" diyor. Merak edip baktım, adam gerçekten de bizden iyi biliyor, yemiş muhtemelen daha önce.


Trafikte ters yönde gitmenin cezası ne kadardır, kaç paradır?
Trafikte ters yöne girmenin cezası ise Trafik Kanunu’nda Madde 47/1-c’de açıkça belirtilmiştir. Buna göre ters yönde giden sürücülere 2018 yılı için 108 TL ceza kesilmektedir. Şayet bu trafik cezasını erken öderseniz 81 TL para cezası ödersiniz. Ayrıca sürücülere 20 ceza puanı da işletilmektedir.

(link)


Bu ülkede cezalar caydırıcı değil arkadaşlar :acpsnr: Bu öküzlerle muhatap olma sebebimiz de bu. Öküz bey cezanın tutarını da ezbere biliyor, halbuki o ceza 5000 TL olsa, diyebilecek mi "alacaam ceza 5 milyar gardaşh" diyemeyecek (paradan 6-0 atılalı kaç yıl olmuş hala milyon diyor lol :kptmya:)
 
@PoliceBike yaşadığın durum her ne kadar üzücüde olsa yukarda bir postta arkadaşımın dediği türkiyede olabilecek sıradan bir gün ama sen sanki bir insan hatasını bir şehire malediyorsun,üstelik yanlışa yanlış bir genelleme yaparak devam ediyorsun...istediğin kadar video çek ama sen git 5 kıta gez son nefesini anadolunun herhangi bir yerinde emniyet şeridinde kendi yolu üzerinde giden bir turistin öldürülmesi olayı gerçeğininde Türkiyemde olduğunu unutma ..bu arada istanbulda oturuyorum diyarbakırlıyım,birgün misafirim ol birde olayın bisiklet gözünden burdan bak...konu başlığını da değiştirmeni bir rica olarak algıla ,şahsen ağır cahillik içerir ve diyarbakırda sıradan bir gün diye bir şey pekte hoş değil...videodaki şahısın cahilliği kabul edilemez ama 4 milyonluk nüfus içinde o o onun cahilliği....saygılar

Edit:imla
 
Kardeşim bu pislikleri tek başına bitiremezsin. Yaptığın şey çok tehlikeli, bu pisliklerde silah, bıçak her türlü pislik vardır. Sürü halinde gezerler, kavga yaparsan sürü halinde saldırırlar. Hak, hukuk tanımazlar. İstanbulun da içine bunlar etmiştir. Bunlarla 20 yıl yaşadım en ufak değiştiremedim. Şimdi Üniversite okuyorum gelecek de makam sahibi olursam iyileri istisna olmak üzere barzolara güzel şeyler yapacağım, çektiğim çileyi onlarada tattıracağım, Allahın izniyle.
 
@bilalfidanboy Diyarbakır’dan önce İstanbul’da yaşıyordum. Trafikte dikkatsiz sürücü saygısız sürücü İstanbul’da da var evet ama Diyarbakır maalesef çok çok kötü durumda ben genellemeyi bilinçli yaptım emin olun. Trafik kuralları burda boşuna var sanırım.
 
  • Beğen
Tepkiler: Ozicu
@7800xt doğru söylüyorsunuz beyfendi. Diyarbakırlılar sadece Diyarbakır da değil özellikle İstanbul olmak üzere her yer de varlar.
 
  • Beğen
Tepkiler: Yperzeli
@yakup3457 şimdi olay farklı yerlere kayıyor...bakın her yerde her millet var..sizin demenizden şu anlaşılıyor,düzen sadece bir şehir üzerinden bozuluyor,adam anasının karnından çıkar memleketten değil...kalın sağlıcakla....
 
@Darrow-21** böyleleri her yerde var hocam maalesef. Ben izmirdeyim dolu böyle cahiller.
Ülkedeki eğitim seviyesini gösteriyor...
Siz yine kimseye çatmadan devam edin .Çünkü böyle tipler bitmiyor...
 
@bilalfidanboy her şehirde bisiklete saygı eksikliği var doğrudur. Her şehirde trafik kurallarına uymama, saygısızlık mevcut maalesef. Doğruyu konuşmak gerekiyor. Kimse anasının karnından böyle doğmuyor ama ortam şartlar ve diğer insanlardan etkilenerek bu şekle geliyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: Darrow-21**
@yakup3457
Arkadaşım bu ne kin ve öfke 20 yıl orada yaşadım yazmışsın ama değiştiremediğin kafan kalmış...barzo silahlı gaspçı pislik eee daha ne kaldı kardeşim kusmadığın....yazık yaaa..bu memleket esas bu zihniyetler yüzünden bu hale geldi..( an itibariyle üniversite okuyorum yazmışsın 20 yıl bunlarla yaşadım yazmışsın Bir de üstüne üstlük bunları değiştiremediğini yazmışsın,bir an 50 yaş civarı sandım)
 
bisikletli arkadaşlarım, kimseye birşey ispatlamak zorunda değiliz, kendinizi tehlikeye atmayın gerekiyorsa he deyip geçin aklınızı kullanın..
Birgün imamı azam yolda giderken karşıdan bir öküz gelmiş, o da öküze yol vermiş. Görenler sormuşlar, "yahu sen kocaman alimsin niye öküze yol verdin"
oda cevap vermiş, "onun boynuzları var benim aklım var"
boşverin fazla münakaşaya girmeyin... Hakkınızı kendinizi tehlikeye atmayacak şekilde savunun...
 
Geri